4 tips die u zullen helpen uw zielsverwant te vinden

Wachten voor uw soulmate, maar het lijkt alsof hij nooit zal aankomen? Hier zijn 4 tips die u zullen helpen de man van je leven te vinden.

4 tips die u zullen helpen uw zielsverwant te vinden

Je bent ziek van al de verkeerde mensen je gedateerd. Je bent ziek van het gaan naar een leeg huis en naar bed gaan zonder de zoete pillow talk dat wordt voorkomen dat nachtmerries. Je kan gewoon niet omgaan met een slechte date en je echt een hekel aan de enige persoon op datum diners. Je haat nooit met een plus een op bruiloften.

U wilt een reden om je benen te waxen naast de mogelijkheid om een ​​rok te dragen. U wilt een reden om die schattige speciale gelegenheid beha te dragen. Je wilt iemand om blikken te wisselen met. Iemand die zal u vermaken in stilte. U wilt een zielsverwant en het lijkt alsof je hem niet kunt vinden.

Deze 4 tips helpen je je soulmate te vinden:

1. Wees niet wanhopig

Ja, ik begrijp dat je wilt dat iemand om lief te hebben. Dat doen we allemaal. Maar je kunt niet wanhopig. Met of zonder die ene speciale persoon, zal de zon schijnen en de regen zal vallen. Ja, de zon zou er beter uit als het er is als je verliefd bent - maar als je niet, je bent gewoon niet. Je kunt geen liefde dwingen.

Het zijn wanhopige over het vinden van het zal alleen Zijn manier nog langer aan te brengen in uw huis. Plus, je moet onderwerpen om over te praten met zodra je hem vinden - en als je besteden al uw tijd aan het nadenken over het vinden van liefde, je echt zal niets interessants te zeggen hebben.

2. Genieten

Als u vindt dat speciale iemand die je minder tijd voor jezelf te hebben, dus moet je nu alsjeblieft jezelf. Besteed tijd aan het leren van alle dingen die je wilde weten. Reizen naar plaatsen die u altijd al wilde zien. Verander je kapsel en leer hoe je gitaar spelen. Vul uw tijd met interessante dingen.

Je zou kunnen worden geraakt door een vrachtwagen toen je het huis vertrekken morgen en als je sterft, zou je sterft als "de saaie dame die wachtte op een man al van haar leven." Vergeet dating. Doe dingen voor u alleen. En misschien terwijl je ze doet, zal hij verschijnen. Je weet maar nooit.

3. Denk na over uw definitie van het woord "soulmate"

"Soul mate" is een zeer lastige uitdrukking. Wat denk je dat het betekent? Iemand die een perfecte match? Iemand die al uw jeugd zal belichamen, Disney geïnspireerde fantasieën? Want als dat is wat je te wachten, kan je voor altijd te wachten.

Er is niet zoiets als Prince Charming. Eigenlijk is er en we kunnen u het adres - Forever Boulevard of Single. Er is, nog steeds, een jongen die jouw interesses deelt, een jongen die twee straten verderop woont, een jongen die je 's nachts wakker met zoete kusjes en wie zal er zorg voor u en worden als je hem nodig hebt.

Hij zou niet over een wit paard, maar hij zal je de rit van je leven te geven. Dat is, als je hem te kiezen in plaats van Mister Imaginary.

4. Denk na over wat je wilt

Maak een lijst. Denk na over de dingen die je wilt in een man, en noteer de deal brakers. Je bent echt religieus en je kon niet leven met een atheïst? Nou, dan vermijden mensen die niet religieus zijn en geen tijd verspillen met mannen die nooit goed kan zijn voor je. Je moeder stierf aan longkanker en je kunt niet eens naar een sigaret voor een minuut? Dateren niet rokers. En niet in dit overzicht te maken te lang. Noteer alleen de dingen die je echt, echt niet kan staan. En niet eens willen proberen.

Ik hoop dat de volgende keer dat u een artikel over Google zal het ongeveer gelezen eerste date outfits - want er is zeker een man zijn die zullen je aanbidden voor alles wat je bent en wie je kussen goodnight op een manier die je niet zal maken slapen.

Onze selectie