5 dingen mannen we zijn verliefd op ons verschuldigd

Heeft een normaal artikel uit deze of een geweldige nieuwe theorie niet verwacht. Het is gewoon een verhaal over hoe verliefdheid treft bepaalde vrouwen (dat is, me) en hoeveel van de vrouwen van 'problemen hebben mannen de schuld voor. Nee, ze niet aan ons verschuldigd lijm voor onze gebroken harten (hoewel, dat zou ook niet zo slecht). Deze dingen zijn veel praktischer. Beschouw dit als een ideeënbus die nooit zal worden geopend.

5 dingen mannen we zijn verliefd op ons verschuldigd

1. Concealer

De nachten kon ik niet slapen vanwege mannen! Hoeveel van hen... Al die nachten liet een spoor - onder de ogen zakken. En fatsoenlijke concealer kost ongeveer 50 dollar. Ik denk dat van die 50 dollar als maandelijkse belastingen voor het zijn in liefde met een ruk. De eikel moet de vrouw concealer leveren elke maand - het is alleen maar eerlijk.

2. Lever

Een graag denken dat wanneer ik de ontwikkeling van een soort van leverziekte als gevolg van alcoholgebruik, zal al mijn ex-geliefden dragen, zodat ze konden me koopt een nieuwe lever. Het is hun schuld dat ik drink zo veel. Al de nachten die ik heb doorgebracht met een glas wijn zingen Billie Holiday's songs! Zij zijn de oorzaak mijn organen zal waarschijnlijk willen eerder met pensioen, en de oorzaak van die nachten zijn mannen.

3. Behandeling

Als tegen het einde van deze "what-ever-het-is" Ik maak het zonder een psychiater, ik zal kopen je alle drankjes. Wat je maar wilt. Champagne? Recht omhoog komen! In het geval dat je therapie nodig na deze relatie, moet degene die aan het rommelen was met je geest te betalen voor uw krimpen. Echt waar! Waarom zou je bankrekening te lijden omdat hij een eikel? Het is allemaal zijn schuld, dus hij moet de rekening krijgt. Dat is het minste wat hij kon doen.

4. Oefenen

Als je alles wat rem omhoog gewicht, moet hij in plaats daarvan draaien van u en een of andere manier uw gewicht te verliezen. Dat is niet mogelijk, dus moet hij net als de personal trainer. Neem je draait,, dansen zwemmen, spelen basketbal, yoga doen, koken gezonde voeding en maak je koolhydraten ontslaan.

Hij is de oorzaak van je te dik, toch? Hij moet je om het te verliezen, ook.

5. Een dank u kaart

Het zou echt mooi zijn als elke keer dat je een relatie te beëindigen, krijg je een dank je kaart. Laten we zeggen... "Dank u voor mij niet doden of snijden van mijn prive-gedeelte af. Dank u voor het doen van meditatie voor een half uur, zodat je me niet dronken in het midden van de nacht schreeuwen hoe ik ben een domme liggen idioot zou noemen. Dank u voor het hebben van seks met mij, hoewel ik heb een dikke buik. Dank u voor het stimuleren van mijn ego. Dank u voor het doen alsof niet om de dingen die je doet weet. ik wilde alleen maar zeggen dat, bedankt. "

Maar nee. Alles wat je krijgt zijn dom oproepen, Facebook-foto's van hem en zijn stom nieuwe vriendin, gedachten over hem hebben gek leuk terwijl u naar "500 dagen van de zomer" en / of een domme sms.

Maar wat kan ik je vertellen... Oscar Wilde zei ooit: Vergeef je vijanden - niets ergert ze zo veel.

Onze selectie