5 DIY geschenken die je kunt maken voor je man

Het zijn de kleine dingen, de gekke dingen, de lekkere dingen... Laat je man je denkt van hem en uit te drukken hoe je je voelt met deze creatieve doe-cadeau-ideeën voor mannen.

5 DIY geschenken die je kunt maken voor je man

Waarom wachten op zijn verjaardag of kerst? Soms is een kleine willekeurige gedachte gaat een lange weg, en kan helpen om je relatie te verrijken door te laten zien dat u de zorg, of door te brengen in een beetje broodnodige plezier!

Het presenteren van uw partner met een geschenk dat je hebt gemaakt jezelf vertelt hem dat hij is je tijd en moeite waard. Hij voelt zich gevleid en aangeraakt. Plus je zult zo veel vreugde uit te komen waardoor het en het kijken naar zijn reactie, als hij wil van het ontvangen van uw gift, en het beste is dat hij waarschijnlijk zal willen laten zien hoeveel hij waardeert u ook. Het is een win-win situatie!

Geschenken hoeven niet te opzichtig of duur als er zelfgemaakte sentiment. Dus wees creatief en denk buiten de doos om een ​​geschenk dat uniek is voor je relatie te creëren.

Hier zijn een aantal leuke en doordachte ideeën om je inspireren...

1. Fotocollage van momenten die je zowel schat

Fotocollage van Moments U Zowel Schat (via kimstahnkephotographyblog.blogspot.com)

Dit is zo'n eenvoudige, maar creatieve en stijlvol cadeau voor een vriend of echtgenoot. Het is zo goedkoop als je wilt om het te maken, en zal een leven lang meegaan. Afhankelijk van hoe u besluit om uw collage omlijsten het kan ook een nuttig geschenk, evenals een aantrekkelijk zijn.

Ik stel het nemen van uw digitale camera mee op een dagtocht of een evenement dat u beiden samen willen genieten, zoals een concert, of een uitstapje naar de kust. U kunt kiekjes op uw telefoon als u verkiest. Neem zoveel random afbeeldingen mogelijk om al het plezier dat je samen hebt vast te leggen.

Vervolgens in het geheim druk van de foto's in zwart-wit, want dit zal het eindproduct geven een gestroomlijnde en professionele afwerking, en snijd ze in verschillende vormen en maten, rekening houdend met de omvang van wat u van plan om ze te monteren op. U kunt ook snijden en gebruiken andere dingen die je hebt verzameld om u te herinneren van de gelegenheid, bijvoorbeeld knipsels uit een menu van wat je moest eten, visitekaartjes van een hotel u hebt verbleven, laat je misschien hebben opgepikt uit uw romantische wandeling in het park samen...

[Lees: Top 5 coolste eerste verjaardag cadeautjes voor je man ]

Bij de montage van alle beelden denken over wat je wilt richten op. Wil je de foto te regelen, zodat ze allemaal rondom een ​​meer prominente foto van jullie beiden in het midden? Wil je de collage om een ​​plakboek effect hebben of meer ordelijk?

Denk na over hoe je de foto's ook afdrukken, bijvoorbeeld, misschien kunt u elke foto afdrukken als een pasfoto foto met een dikke rand. Wil je wat typografie cut-outs van een tijdschrift zijn om een ​​paar woorden of een bericht dat iets betekent voor jullie beiden zijn?

Als het gaat om het bepalen van de collage kon je het geschenk van een double-gebruik door het kiezen van een dikke dubbelzijdige glazen frame dat zou kunnen verdubbelen als een presse-papier voor zijn bureau te geven. Of scan de afgewerkte collage in uw computer en gebruik de afbeelding tot een ander object. Een snelle google zoeken zal brengen allerlei mogelijkheden voor gepersonaliseerde kalenders, mokken, T-shirts en nog veel meer!

2. Publiceer je eigen boek of strip met print on demand

Als uw man is een literair type en je zin zetten van uw schrijfvaardigheid te gebruiken, kunt u hem te imponeren door het schrijven van een kleine verzameling liefdesgedichten, en met behulp van een 'Print on demand' self-publishing service kunt u een goede ingebonden boekje hebben gemaakt en geleverd. Er zijn verschillende online sites die de mogelijkheid van het afdrukken slechts een kopie voor jezelf van zo weinig als onder een tientje, afhankelijk van de grootte die u nodig heeft te bieden.

Als het schrijven is niet je ding kon u uw 'poëzie' uiten door middel van beelden. Blurb.com biedt u de mogelijkheid om te ontwerpen en afdrukken van uw eigen kleine foto-boek. Als het boek die u maakt is niet voor commercieel gebruik dan bent u vrij om alle gedichten of literatuur knipsels wilt u uw gevoelens te uiten naar je partner zijn. Een andere site om te controleren is Lulu.

Als uw forte is kunst aan de andere kant, waarom dan niet het ontwerpen van een korte humoristische stripverhaal met je man als de super held? U kunt elke pagina schetsen met de hand op papier en scan de afbeelding in uw computer, dan is het gebruik blurb.com import van de afbeeldingen om een ​​stripboek te maken!

[Lees: 3 geweldige eerste verjaardag cadeaus voor hem ]

3. Een trendy man-ketting met koord

Een Trendy Man-Ketting Met Koord (via www.etsy.com)

Als je in een fournituren winkel of sieraden levering winkel zul je in staat zijn om zeer goedkoop lengten van beide materiaal of lederen koord kopen in zwart of bruin. Zodra je dat hebt, alles wat je hoeft te doen is bedenken wat voor soort hanger kan beroep doen op hem.

U kunt veel ideeën op ebay vinden. Of je zou kunnen worden creatiever en overvallen zijn gereedschapskist, op zoek naar elke vorm van moeren en bouten met een gat aan het snoer passeren. Check online voor enkele coole knopen technieken en je gesorteerd bent!

U kunt zelfs een bijpassend polsbandje en sleutelring.

4. Een handgemaakte stropdas

Als je handig bent met een naaimachine zijn, dan is een gelijkspel zou een heel eenvoudige en stijlvolle doe-cadeau voor je partner te zijn, niet te vergeten betaalbaar! U kunt elk materiaal dat u zich geïnspireerd voelen door het gebruik, of het nu een lappendeken van T-shirt Logo's voor een trendy jongere man, of een fijne zijden das om te gaan met zijn pak.

Het enige wat je hoeft te doen om het te maken is om een ​​oude band gebruiken als leidraad voor het snijden en naaien. Koop een chique doos gevuld met papieren zakdoekje van uw lokale stationaire winkel voor de presentatie, en ik garandeer je dat hij zal behoorlijk onder de indruk als hij graag allerlei jazzy band aan het werk te dragen!

5. Giant zelfgemaakte koekjestrommel

Jongens hou van eten! Ga naar buiten en koop de grootste luchtdichte pot je kunt vinden. Hoe groter hoe beter, omdat het hem de voldoening van het zijn een kleine jongen steelt koekjes uit de koekjestrommel weer zal geven! Kijk in goedkope pond winkels en algemene huishoudelijke goederen winkels. Vervolgens omweg naar de supermarkt en kopen alle ingrediënten die je nodig hebt om een ​​spannende verscheidenheid aan zelfgemaakte koekjes en koekjes te maken.

U kunt creatief met slagroom pennen en trekken gekke bekken en berichten op elk koekje dus hij heeft een giechelen met elke hap.

Vergeet niet te plakken op een gigantische label dat staat deze cookies zijn strikt voor * Alleen je vriendje naam *!

Cover foto: http://www.corksandcaftans.com/

Onze selectie