5 moderne jubileum geschenken per jaar

Het krijgen van je man iets voor je verjaardag kan een lastige taak echt. Toch moet je de man die je getrouwd bent om te weten, zodat de beslissing moet niet echt zo moeilijk. Ik heb enkele dingen die je kan helpen. Check out 5 moderne jubileum geschenken per jaar.

5 moderne jubileum geschenken per jaar

1. Iets groots voor je eerste verjaardag

Het is alweer een jaar geleden dat jullie twee getrouwd. Het is nu de tijd om samen te vieren dat eerste jaar. Dat vraagt ​​om iets groots toch?

Dit is de verjaardag dat je meeste geld zult uitgeven. Het is een goed idee om te proberen om wat geld te besparen op voorhand. Krijg iets heel groots voor je man. Ik wil zeggen dat hem een ​​nieuwe auto, maar het geschenk echt afhankelijk van uw budget. In ieder geval, het verzamelen van zo veel geld als je kunt en hem iets krijg hij zal over blij zijn.

2. Iets zinvols voor je tweede verjaardag

Er zijn nu twee jaar achter je en het nieuwe feest is net om de hoek. Krijg je man iets zinvols voor je tweede verjaardag.

Dit moet een cadeau dat is meer over hem, dan over de twee van u en uw huwelijk te zijn. Afhankelijk van de dingen die je man houdt, ik weet zeker dat je kunt iets wat hij altijd al wilde vinden en kopen hem precies dat. Het zou kunnen zijn nieuwe golfclubs, nieuwe hengels, wat uw man is in. Het punt is om hem te laten zien dat u de zorg over hem en de spullen die hij liefheeft.

3. Iets leuks voor je derde verjaardag

De derde verjaardag vraagt ​​om een ​​leuk cadeautje. Je hebt samen al lang genoeg om te kunnen lachen samen en hebben enkele echte plezier.

Kies iets dat een geschenk aan jullie beiden zullen zijn. U kunt een nieuw seksspeeltje proberen als je in iets dergelijks, of gewoon besluiten om een ​​leuke reis te boeken. Ga naar een pretpark en herinneren hoe de dingen waren toen je jonger was. Bezoek de dierentuin en wat plezier daar. Als je al kinderen hebt, kunt u ze ook nemen, zouden zij van het zonder twijfel.

4. Iets blijvends voor je vierde verjaardag

Een huwelijk dat heeft geduurd vier jaar moet een goed huwelijk te zijn. Krijg je man iets dat ook zal duren.

Het eerste ding dat komt naar mijn mening is het voor hem een ​​tattoo afspraak te boeken. Natuurlijk kan dit alleen maar gaan voor mensen die in tatoeages. In ieder geval zou het iets dat altijd zal duren en je zal altijd onthouden dat je het hebt gedaan om je vierde verjaardag te vieren. U kunt zelfs bijpassende tatoeages.

Echter, als je niet in tatoeages, kunt u iets anders te krijgen. Een goed horloge is altijd een geweldig cadeau voor een man, vooral als je een betere, duurdere men zich kan veroorloven. Sieraden zou ook goed zijn, maar alleen als je man houdt het echt.

5. Iets symbolisch voor je vijfde verjaardag

Je moet nooit stoppen met het vieren van uw verjaardag, het is een speciale dag en je moet elk jaar iets speciaals te doen op die dag. Nog steeds, dingen niet hoeft te zo groot als ze waren in de voorgaande jaren, kan je iets symbolisch voor je vijfde verjaardag te doen zijn.

Krijg je man een klein cadeautje en boek een diner in uw favoriete restaurant. Ga naar films of theater achteraf en de avond eindigen met zoete liefde te maken. Je kan nooit verkeerd gaan met dat. Dit is ook de perfecte tijd om een ​​verjaardag traditie te starten. Als je het kunt veroorloven, stellen een traditie van reizen ergens voor elke verjaardag. Op die manier zal elke verjaardag een speciale en niet een saaie een.

Onze selectie