5 romantische zomer date ideeën

Het is zomer, en nu is het tijd om romantisch met je vriendje of vriendje-to-be. Hier zijn een paar geweldige ideeën voor een zomer date.

5 romantische zomer date ideeën

Zomer geeft u prachtige mogelijkheden voor de verscheidenheid aan activiteiten die je niet kunt doen in een andere tijd van het jaar. In de zomer je hoeft niet om tonnen kleren te dragen, en bang zijn dat je bevriezen, of doorweekt. Indien lichte kleding, de zon en de zee voelt u romantisch voelt, zal deze zomer date ideeën voelt u zich nog romantischer.

1. Picknick

Is er iets romantischer dan het delen van een maaltijd? In de open? Ontspannen liggend in het gras? Het hoeft niet om een ​​echte maaltijd, broodjes en limonade zijn vrij genoeg, maar het belangrijkste is dat je ze in een echte picknickmand, zodat u een echt romantische sfeer te creëren.

De plaats voor uw picknick moet niet te druk, en uw picknick deken moet niet te groot, zodat u niet ver zal zijn van elkaar.

2. Wandelen door de rivier / zee

Voor dit soort van een datum stel ik voor de avond, want het water is veel romantischer nachts. Stel je eens voor de sterren, het water sprankelend in het maanlicht en je twee een wandeling langs holding hands. Een van de beste dingen van dit soort de datum is dat 's nachts, het wordt altijd kil, en u kunt altijd vergeet om je trui mee te nemen.

Dat is de kans voor je man om een ​​echte held te zijn, en lenen u zijn trui, en legde zijn hand om je schouder om je op te warmen. Wat heb je nodig?

3. Dinner & film

Een traditioneel diner & film date kan krijgen super romantisch als je zorgvuldig kiezen van een film. Niet kiezen voor een lichte romantische film die je zou zien bij een bring-a-pack-of-weefsels feestje met je vriendinnen. Kies voor een film die zal ook een krachtig verhaal, zodat het echt romantisch voor hem ook.

Hier zijn een paar suggesties:

Je hoeft niet te gaan naar de film, kunt u een film huren, en het letten op uw notebook in uw tuin, of op elke plaats in de open lucht. En blijven dicht bij elkaar de hele tijd.

4. Speelplaats

Dit klinkt misschien kinderachtig, maar een speeltuin kan heel romantisch zijn. Door dit bedoel ik niet 'He, laten we naar de speeltuin en knuffelen met alle kinderen rond', want dat is echt raar.

Nadat je inhalen voor een drankje, op weg naar huis kunt komen over een wip of een schommel, en plezier hebben. Beiden van jullie zullen zeker het gevoel zeer ontspannen op een plek waar je gebruikt om te spelen als je kinderen waren. En als je ontspannen bent, je emoties gemakkelijker en openlijk je. U kunt verwachten om iets te horen, van lieve woordjes, tot een ernstige Ik hou van je.

5. Concert

Omdat het zomer is, ga dan voor een concert in de open lucht, omdat het binnen druk kan krijgen, en dat is alles behalve romantisch. Dus, als u kiest voor dit soort van een datum, kies dan een performer die je allebei graag.

Muziek heeft een bijzonder effect op de zintuigen van iedereen, en je wordt romantische zonder het te weten. En wanneer u begint met zingen en swingende samen, kijk hem recht in de ogen en maken het de meest romantische moment in zijn leven. En natuurlijk maak je klaar voor een Franse kus die binnenkort zal komen.

Onze selectie