5 vrouwen jongens niet kan uitstaan ​​-bent u een van hen?

Een populaire consensus is dat zolang een meisje heeft lang haar en grote borsten zal ze elke man krijgen die er zijn. Niet waar. Vaak is het echt wat er aan de binnenkant die telt, en wat er aan de binnenkant kan een enorme turn off zijn. Net als dames hebben de aard van de jongens die ze weten te vermijden, mannen hebben de aard van de vrouwen die ze te vermijden en eerlijk gezegd, kan niet staan. Lees hieronder om ervoor te zorgen dat je je nooit vinden in een van deze categorieën.

5 vrouwen jongens niet kan uitstaan ​​en # 8211; bent u een van hen?

1. Het heet knoei

Alles aan dit meisje is nep, en na een nacht van dansen en drinken de kunstmatigheid is echt begint te tonen. De hair extensions laten zien, haar valse wimpers zijn nu verplaatst naar de buitenkant perimeters van haar ogen en zo strak als die band-aid jurk was toen ze binnenkwam, het is nu vallen halverwege uit.

Gaf ze het ritueel "naar beneden te trekken van de onderkant van de jurk elke 30 seconden" na de derde tequila schot en nu iedereen krijgt een show. Het feit dat het laatste wat ze geconsumeerd kwam in de vorm van de mannen een poeder make's willen kopen ze een Big Mac haar huis niet te nemen. Het ergste is? Ze denkt nog steeds dat ze ziet eruit als Gisele nu. Hier komen de lap dances...

2. De man basher

Toen ze op de universiteit viel ze voor dat de vrije kunsten belangrijk, de ene met de piercing en de akoestische Dave Mathews coverband? Ze was in zalige la-la land totdat ze vond hem "crashen in" haar kamergenoot, in hun bed. Ouch, niets erger dan een minnaar geminacht. Fast forward 5 jaar later en dit meisje haat nog steeds mannen. Geen mannen, mannen. De gehele mannetjes soort officieel zuigt dankzij deze ene prik met een plectrum.

Dit is hetzelfde meisje dat je niet wilt praten over eventuele problemen die je hebt met je vriendje omdat haar advies zal altijd zijn om hem te dumpen. Maakt niet uit wat je haar vertelt, is er geen gedachten verandert. Alle mannen zijn honden en ze zal elke gelegenheid te baat nemen om u te vertellen over het. Ze is niet een feministe, en ze is niet lesbisch, en de kans bestaat, mist ze het neuken.

Maar er zijn niet zo veel posities die naar beneden kan gaan op de top van een zeepkist. Zelfs de grootste van de jongens weg te blijven van dit meisje, omdat ze al weten dat het niet uitmaakt wat ze doen, dit meisje heeft opgebouwd haar gedachten. Zelfs als ze besluit om de sprong te wagen en gaan in een relatie met een man, zal elk probleem dat zich voordoet in de relatie automatisch op zijn schuld. Immers, hij is een man.

3. Mevrouw Pitt

Ergens langs de lijn, veel mensen vertelden haar dat ze mooi was. Dit kan zijn helemaal waar, kan ze worden drop dead gorgeous, maar haar bewustzijn ervan heeft haar verlaten met een wipneus. Tenzij je de echte wereld belichaming van een Grey's Anatomy personage heb je geen kans. Tenzij je Gerard Butler's lichaam, Brad Pitt's gezicht, en bankrekeningnummer Bill Gate's, niet eens de moeite op zoek in haar richting.

Ze vermijdt oog contacten van alle "gewone" en zal alleen barst een glimlach voor de mannen die haar iets kunnen bieden in ruil. Het maakt niet uit dat ze woont nog thuis bij haar ouders en werkt bij i-hop, verdient ze absoluut alles op sky high checklist van de normen. Het trieste is, diep van binnen dat ze zelfs een echt cool persoon om te hangen met misschien wel, maar tenzij je werden gebouwd door de Griekse goden zul je niet de kans om uit te vinden te krijgen.

4. Ms Independant

Niet te verwarren met de Man Basher, Ms.Independant is in een competitie van haar eigen. Ze nam Women's Studies op de universiteit en is sindsdien het beklimmen van de laddtter van succes. Er is geen glazen plafond als het gaat om deze. Ze is eigenaar van haar eigen woning en betaalt haar eigen rekeningen. Terwijl de jongens liefde een onafhankelijke vrouw, dit soort onafhankelijke vrouw weigert te overhandigen de teugels.

Ze wil niet alleen te betalen voor haar de helft van de factuur, ze wil betalen voor zijn half zo goed. In plaats van het vinden van een nieuwe plek samen en splitsen van de rekeningen, ze staat erop dat hij verhuist naar haar plaats. Ze laat haar vriendje te vergeten, zelfs voor een tweede, dat zij de primaire kostwinner want echt... dat is alles wat ze heeft gaat voor haar. Men zal wegblijven van dit meisje te wijten aan de beangstigende beelden van lopen haar Maltese en dragen haar tas, die toevallig is waar ze houdt zijn ballen.

5. De clinger

Oh ja, we weten allemaal dat dit een. Alleen maar naar haar zal resulteren in een man zien van 23 gesprekken magische wijze verschijnen op zijn telefoon. De Clinger, die lijkt op een tamelijk koele meisje in eerste instantie zal snel beginnen met het geven van het podium 5 alarmen. Toen de eerste date gesprek glijdt in huwelijk planning, mannen weten dat het tijd is om bout.

Men zal vermijden om dicht bij dit meisje om te beginnen omdat ze net als Poison Ivy, kort contact gelijken omgaan met pijn geruime tijd. Als ze hem niet kan bereiken op zijn telefoon (omdat, ehm, hij is druk?) Geen zorgen te maken. Ze zal gaan om hem te bellen op zijn skype, stuur hem een ​​bericht op Facebook, bellen zijn vrienden, bel zijn baas, bel zijn moeder. Iets. Totdat ze eindelijk bereikt hem.

Wat veel mensen niet begrijpen over de clinger is dat ze niet echt willen dat slecht met hem. Het feit dat ze plakkerig betekent over het algemeen haar ego gewoon cant handle afwijzing of het idee dat een man niet wil bij haar zijn. Tenzij een man is een manipulator, of vindt het indienen straatverboden sexy, kansen zijn dat hij gaat zo ver mogelijk te blijven van dit meisje.

Onze selectie