6 dingen die we verwarren met liefde

Vlinders in je buik - het is de meest voorkomende beschrijving van de liefde. Maar, zijn we altijd zeker dat we eigenlijk verliefd? Als je terug kijkt, is er niet tenminste een kerel voor wie je zou kunnen zeggen dat je alleen maar dacht je van hem hield? We hebben de neiging om verliefd op andere emoties verwarren - deze 6.

6 dingen die we verwarren met liefde

Je moet niet vergeten dat, zelfs al heb je misschien van iemand houdt, als u enig teken van deze, dat is meestal niet het geval. Onvoorwaardelijke liefde is vrij veel een compromis tussen twee mensen - overeenstemming over dingen te doen, en veel liefde en respect voor elkaar. Probeer niet om een ​​van deze dingen te verwarren met liefde.

1. Offeren

Dit is een gevoel meer kenmerkend is voor vrouwen dan mannen. We hebben de neiging om te willen alles voor hem doen, en gebruik dat als een excuus als we gewond raken. Dat is geen liefde.

Jezelf opofferen voor iemand anders, het gooien van jezelf in de voorkant van zijn voeten, en hem te laten handelen alsof je een onbelangrijk stuk van het meubilair is een relatie die alleen maar kan leiden tot een ding - precies wat je vroeg. Gedraagt ​​zich als een martelaar zal in principe maak je een.

Dat betekent dat je nooit een kans belangrijke hetzij aan hem, of om jezelf te krijgen. Je zal verdrinken in je rol, en het enige gevoel iemand kon voelen voor u is sympathie.

2. Narcisme

Er zijn mensen die er die willen worden aanbeden. Ze willen heel belangrijk, altijd het gevoel in het middelpunt van de belangstelling. Ze denken dat het feit dat ze iemands partner genoeg zou moeten zijn voor de partner. Ze denken ook dat het liefde is, maar ze zijn verkeerd.

Als je kijkt naar narcistische liefde, dat is precies wat je krijgt. Tuurlijk, je zult iemand die je aanbidt, maar zodra hij zich realiseert dat hij niet echt je van houdt, zal hij verder gaan. En u zult worden overgelaten een koningin zonder onderwerpen. Triest, bitter en helemaal alleen.

3. Idealisering

Dit gevoel kan twee kanten - ofwel je zult idealiseren je partner denkt dat hij perfect is, of je droomt over iemand ideale wie je partner nooit zou kunnen bereiken te zijn. Geen van deze is de liefde, en beide zijn schadelijk voor je relatie.

Dromen over een ideale persoon is een typisch voor de middelbare school meisjes gevoel. Als je niet een van hen, je bent echt te volwassen te worden dit voelen. Niemand is perfect en tenzij je dit beseft, zul je nooit gelukkig zijn. Uw partner zal nooit goed genoeg zijn, en je zult altijd zien alleen zijn gebreken.

Aan de andere kant, het idealiseren van een man die je bent met nog een erger geval. Hij is niet perfect, net zoals je bent het niet. Je zult met dit gevoel te leven voor een tijdje, en als je eenmaal begint te beseffen dat je je tijd hebt doorgebracht met iemand die is heel anders dan je dacht dat hij was, zal het voorbij zijn. En u zal worden teleurgesteld.

4. Seks

Geweldig seks is geen liefde. Nee, het maakt niet uit hoe groot, verbazingwekkende of mind-blowing het is, seks is nog steeds alleen seks. Liefde is iets heel anders.

Je zou kunnen stilstaan ​​bij een relatie die gebaseerd is op seks voor een tijdje, maar het moment dat je je realiseert dat het is gewoon niet genoeg is, zal zeker komen. Je zult merken dat je gevangen met een man die je bent in principe behandelen als een vibrator, en wie je kan praten, zoveel als je kon om een ​​vibrator - helemaal niet.

Nu, ik zeg niet dat er iets mis is met een betekenisvolle relatie met veel seks, maar alleen seks kan nooit genoeg zijn. Wij zijn op zoek naar partners voor het leven, voor vrienden en metgezellen - niet voor seksspeeltjes.

5. Overspel

Ze zeggen dat je altijd zal zijn spijt over overspel - als je het doet, zul je spijt dat je deed, als je dat niet doet zul je het jammer dat je niet deed. De vraag is welke spijt je kunt leven.

Overspel is bijna nooit liefde. Het is los te laten een slecht meisje in je, en iets wat je niet mag doen. Het is als sluipen uit je huis te krijgen naar een feestje toen je op de middelbare school.

Overspel is een last die u zult dragen voor de rest van je leven. Je zult jezelf pijn, je partner, de man die je overspel gepleegd met, en zijn partner, als hij er een heeft. Dat is te veel mensen pijn voor te weinig plezier.

6. Grote verwachtingen

Dit is een relatie waarin een persoon probeert verantwoordelijk zowel. Zij zijn degene die het maken van alle beslissingen en het verzorgen van alles. Als je toevallig deze persoon te zijn, denk je misschien dat je het doet voor de liefde, maar je eigenlijk niet doen.

Dit soort gedrag kan alleen maar duw je partner van je weg. Iedereen nodig heeft om hun gedachten uit te spreken, ten minste een keer in de zoveel tijd. Als u houden van dit soort relatie je krijgt precies wat je vroeg - een relatie met jezelf. Zelfs als je bij elkaar blijven, op een dag zul je ziek worden van het altijd degene die het doet alles, en het maken van alle beslissingen. Relaties zijn compromissen, geen leiderschap.

Ieder van ons heeft waarschijnlijk gevoeld ten minste een van deze gevoelens, en verward ze voor de liefde. We zijn allemaal net mensen na alles. Maar, nu dat je weet - doe je best om je gevoelens te onderscheiden, en voel je vrij om je ervaringen te delen.

Onze selectie