6 meest vervelende gewoontes van mannen en waarom ze ze doen

Een ridder op het witte paard verschijnt alleen bestaat in sprookjes en, soms, tijdens de eerste dagen van dating. Maar zodra de wittebroodsweken voorbij is, tot ze uiteindelijk met slechts een man, een gewone sterveling. Naarmate de tijd verstrijkt, ze begint te merken dat niet alleen is hij een gewone man, maar hij heeft ook fouten die ze nooit gedacht bestond, gebreken dat ze gek van.

6 meest vervelende gewoontes van mannen en waarom ze ze doen

Hij zal zijn kleren en sokken op de vloer. Hij zal leugens te vertellen, om je niet te beledigen. Hij zal niet open over zijn innerlijke gevoelens, maar liever terug te trekken in een cocon wanneer zijn gevoelens gekwetst. Hij is blind voor alle bijzondere dingen op zijn vrouw heeft voor hem - het huis schoonmaken, koken speciale maaltijden.

Dus waarom doen mensen doen wat ze doen? Hoe komt het meeste mannen, met een paar uitzonderingen, gedragen zich op dezelfde manier? En waarom doen ze blijven doen deze dingen, goed wetende dat ze zijn vervelend voor vrouwen?

Om de geest van een man te begrijpen, hier zijn zes van de meest voorkomende gewoontes van mannen die rijden vrouwen gek en wat uitleg waarom ze hebben ze in de eerste plaats.

Gewoonte 1: mannen niet hun diepste gevoelens te delen

Vrouwen willen mannen om zich open voor hen en delen hun diepste gevoelens. Nou, is het niet gaat gebeuren - met dank aan vrouwen.

Mannen opgroeien wordt verteld, meestal, door hun moeders, om 'man-up' en 'stoppen met een mietje'. Mannen worden opgevoed om te geloven dat het tonen van emoties is een teken van zwakte - dat andere mensen hen zal hebben voor het ontbijt als ze tonen emoties. Dus mannen leren, heel vroeg in het leven, dat de beste manier om te gaan met vernedering, nederlaag of falen is door het houden van dergelijke emoties voor zichzelf of anders, gewoon uithalen. Maar geen gehuil, geen klagen is anders mag u zal zijn schuldig aan het jammeren, een doodzonde in de wereld van de mensen.

Dus, kan je merken dat je man niet zelf, dat iets hem is het eten. Het zal veel overhalen om hem open te nemen, maar, meestal, zou hij liever de schuld geven aan werk of te ontkennen, ronduit, dat er iets dwars zit hem, helemaal. Zelfs toen hij geeft in en morst zijn darmen, zal het ontbreken aan informatie. Maar laat je niet misleiden te geloven dat door het openstellen van een klein beetje dat het betekent dat hij veranderd is, dat hij zal beginnen gieten zijn hart uit naar u wanneer zijn gevoelens raakte een hobbel. Het was waarschijnlijk een eenmalig ding. Het gieten van een hart uit aan iedereen die vernederend is voor een man.

Dus als je je man is niet openstellen voor jou, en hij houdt zijn innerlijke zelf opgesloten, de schuld geven aan vrouwen. Zijn moeder leerde hem goed.

Habit 2. Men merkt niet de speciale dingen die vrouwen doen voor hen

Mannen niet merken als je uit te gaan van uw manier om iets speciaals te doen voor hen. Je kunt je rug breken met uren van huis schoonmaken, urenlang bestuderen van een nieuw recept, zodat u hem kunt koken van een gastronomische maaltijd, kun je jezelf te kijken speciaal en mooi, zelfs het aantrekken van die prachtige jurk hij voor het eerst zag je inch Het doet al niet uit. Een of andere manier, zullen de mensen niet merken. En er is een goede reden waarom dat gebeurt. Het is in de genen.

Mannen zijn genetisch bedraad te beschermen, jagen, vechten en veroveren. Dat geldt zowel voor de moderne mens zoals het was voor zijn Stone Age voorvaders. Vanaf het allereerste begin, mannen waren jagers van het spel, de verzamelaars van fruit en beschermers van hun harems en nakomelingen. Ze sliepen met een oog open, een bijl of een speer aan de ene kant - te weren roofdieren en concurrentie - en een vrouw op de andere. Ze vroeg wakker te schieten pijlen gaan op bucks en herten als ze namen hun vroege ochtend drankje aan de vijver, ze bracht de dag op zoek naar aanvallen van andere stammen of ging naar buiten om andere stammen te overvallen voor de buit.

Duizenden jaren later, mensen volgen nog steeds dezelfde routine, zij het met verschillende instrumenten. Ze opstaan ​​in de ochtend met slechts een ding aan hun hoofd - te gaan en de wereld veroveren. Ze gaan op jacht (office, business) en, aan het eind van de dag, kom terug naar huis om hun vrouwen en kinderen dragen spel en buit van de dag de jacht - geld, boodschappen, stuff. Zoals ze lopen in het huis, is hun geest nog steeds opgesloten in hun wereld van de concurrentie, het denken van overwinningen van de dag en verliezen, frustraties en kansen die ze de volgende dag af te wachten. Als er iets, zij zijn degenen die verwachten te worden geprezen als ze lopen binnen

Dus, tenzij je daadwerkelijk verhuisd zijn stoel naar een andere plaats, is het zeer onwaarschijnlijk dat een man alle wijzigingen in de woning zal merken wanneer hij loopt in alleen maar omdat je een poetsbeurt deed. Ze zijn gewoon blind voor zulke dingen.

Gewoonte 3. Men vergeet verjaardagen

Tegenwoordig moet je een, bijzonder, domme man om de verjaardag van uw vrouw of uw huwelijksverjaardag te vergeten - dankzij mobiele telefoons en computers. Maar voordat technologie kwam om de mannen te redden, herinneren jubilea was een lastige klus voor de mannen.

Stel je voor hoe moeilijk het is voor hem om iets dat slechts een keer per jaar gebeurt er als een trouwdag (eigenlijk, om eerlijk te man te zijn, het huwelijk slechts een keer gebeurd) herinneren. De reden hiervoor, wederom is heel eenvoudig: Zulke dingen zijn niet belangrijk voor mannen.

Remembering een jubileum voegt geen waarde toe aan oorlogsstrategie van een man. Om deze reden is een menselijke geest heeft noch tijd noch ruimte voor activiteiten of processen die niets met tactiek te hebben.

Dus als je echt in jubilea, zoals de meeste vrouwen zijn, dan doe jezelf een plezier. Vertel je man te voren, toen de verjaardag nadert en, net veilig te zijn, aangeven welke dat is en hoeveel jaar je gaat te vieren. Zet een herinnering in zijn telefoon en, vervolgens, herinner hem, opnieuw, een dag voor, en op de ochtend van de verjaardag. Op die manier, wanneer de dag komt, zal iedereen gelukkig zijn: uw gift zal het beste wat hij kan bedenken, op tijd geleverd worden en hij zal niet de nacht doorbrengen op de bank.

Gewoonte 4. Mannen liegen om niet aan hun echtgenoten te beledigen

Mannen komen met weinig woorden. Als zodanig, ze niet genieten van lange discussies, argument of onenigheid, tenzij ze over dingen ze zijn echt gepassioneerd, zoals sport. Mensen weten dat als ze teleurstellen hun echtgenoot, dan moeten ze de situatie vast te stellen, met een lang gesprek en een heleboel excuses. Om die reden, mensen leren heel snel nooit aan hun echtgenoot te vertellen dat ze een beetje overgewicht. Op die manier is iedereen tevreden.

Gewoonte 5. Mannen in slaap vallen na de seks

Vrouwen geloven dat de meest logische om te doen na de seks is om te knuffelen, praten, staren in elkaars ogen of hebben meer seks. Helaas, dit gebeurt zelden omdat de meeste mensen in slaap vallen onmiddellijk na het afstappen, zo niet recht op de top van de vrouw. En vrouwen vinden dit erg vervelend. De slaap, dat is.

Ook dit is niet de mannen schuld. Volgens wetenschappelijke studies, het deel dat verantwoordelijk is voor het denken in de hersenen van een man schakelt automatisch uit tijdens een orgasme. Dit wordt onmiddellijk gevolgd door het vrijkomen van chemische stoffen die seksueel verlangen blokkeren en stuurt het lichaam te slapen.

Men kan alleen maar raden dat de reden voor deze volgorde van acties is om het paar te beschermen tegen dood door seks. Stel je een situatie waarin een man blijft hunkeren naar seks, ongeacht het aantal keren dat hij ejaculeert. Zeker, zonder de automatische stilgelegd, zou de mens blijven seks totdat hij of de vrouw viel dood neer.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, hij is niet de schuld van de slaap-na-geslacht situatie en vrouwen moeten eigenlijk blij zijn dat hij slaapt.

Habit 6. Men laat de wc-bril omhoog

Mannen tillen de wc-bril wanneer ze plassen als service aan vrouwen en iedereen die zou willen zitten. Ze laten het omdat ze vergeten. Nu, de keuze krijgen tussen een urine-lood stoel in de laagste stand en een schone stoel in de rechtopstaande positie, zou men verwachten dat vrouwen om te gaan voor het laatste. Maar nee, ze willen het op beide manieren. Naar beneden en schoon.

De vrouwen van mening is dat mannen de zitting moet verlaten de manier waarop ze het gevonden, die normaal gesproken betekent, naar beneden. Mannen, aan de andere kant, beweren dat als iedereen deed wat vrouwen suggereren dan zou er geen argument zijn, in de eerste plaats. Volgens mannen, zouden vrouwen lopen in, vind de stoel rechtop, breng het zadel omlaag, op zitten, doen hun bedrijf en laat het de manier waarop ze het gevonden, dat is omhoog. Men zou hetzelfde doen, dat is gewoon plassen en weg te lopen omdat het nu al zou zijn in de verticale positie. Probleem opgelost.

Of als mensen beweren, moet iedereen de stoel in de positie is na gebruik achter te laten. Als, bijvoorbeeld, een man wil om te plassen en de stoel naar beneden is, moet hij overgaan tot het heffen, plassen, spoelt het toilet en laat de stoel in de verticale positie. Als een vrouw wandelingen in en vindt de wc-bril in verticale positie, moet ze gaan om het te laten vallen naar beneden, zitten, doe haar spullen en laat het naar beneden. Met andere woorden, de gebruiker is verantwoordelijk voor het aanbrengen van de stoel in de positie die ze verlangen.

Mannen vinden dat vrouwen proberen om rond baas hen. Mannen houden niet van dat. Zo, zoveel als ze kunnen niet reageren als vrouwen klagen over de wc-bril, in hun gedachten, alle mensen hebben een, luide reactie op deze: doe het zelf.

Zal het nog beter?

Eens in de zoveel tijd, een ridder op het witte paard eigenlijk rijdt naar de stad en een aantal gelukkige vrouw krijgt om hem te krijgen. Hij komt met geen van deze vervelende gedrag dat mannen hebben. Maar dat is een keer in een heel lange, lange tijd. Als voor de rest van de tijd en de rest van de vrouwen, er is een filosofie die mannen met succes hebben gebruikt voor honderden jaren, dat de vrouwelijke soort van een pagina uit kan lenen. Je kunt niet controleren wat er met je gebeurt. Maar je kunt bepalen hoe u reageert op het. Het krijgen geïrriteerd is een reactie van keuze. Een vrouw kan kiezen om niet te ergeren door wat haar man doet, vooral die dingen die zijn moeilijk te veranderen.

Natuurlijk kunt u uw man leren om de dingen die kunnen worden veranderd veranderen. Dingen zoals het aanraken van zijn testikels in het openbaar in plaats van het doen van het in prive als vrouwen met panty aanpassingen. U kunt hem leren om te herinneren aan het gerecht na het eten naar de gootsteen, of om vuile kleren gooien in de wasmand in plaats van de vloer, of om de wc-bril naar beneden of anders laat repareren van een wc-bril pedaal (waarschijnlijk uitgevonden door sommige man, die was moe van het zijn gezeurd over de wc-bril).

Maar voor die dingen die worden gecontroleerd door de biologie, kan je net zo goed accepteren hen en het plannen van uw leven om hen heen. Je weet wel, suck it up. En gelukkig zijn.

Onze selectie