7 stappen om snel te krijgen over hem

Heb excuus mijn Frans, maar een slechte break-up kan een kreng zijn. Serieus, kan het je achtervolgen voor een zeer lange tijd, en wie wil dat? Dus, ga naar onze 7 stappen over hoe om snel te krijgen over hem en u allen zult vergeten over die vent in een mum van tijd!

7 stappen om snel te krijgen over hem

1. Krijg het allemaal uit

Je bent helemaal recht in overeenstemming met wat je voelt om te reageren. Als u het gevoel dat huilen, waarom niet, je voelt je beter als je het allemaal uit. Als je zin om te praten vuilnis over je ex met je vrienden, omdat je nog steeds slechte gevoelens jegens hem, doe dat dan.

Als je een van die mensen die zich graag martelen door te luisteren naar deprimerende muziek als ze al triest, ga je gang. Ga door je kleine doosje van zijn spullen als je er een hebt en rouwen. Of vernietigen. Wat u ook het gevoel dat je meer voldoening op dit punt te geven. Genieten van al die guilty pleasures die je kunt bedenken als ze zullen helpen.

2. Krijg je nu samen

Vervolgens komt de fase waarin je je realiseert dat al die dingen die je deed tijdens de eerste stap waren gewoon een snelle oplossing, en heb je geen echte opluchting of tevredenheid niet krijgen. Maar ook, zult u zien dat in die plaats was nodig was om te komen tot deze. Het is nu tijd om het bij elkaar te krijgen. Het loslaten van een wrok hebben houden tegen hem komt gemakkelijk wanneer je je realiseert dat geen van deze zaken niet meer als je echt serieus bent over bewegen op en laat het allemaal in het verleden bent.

3. Niet de liefde verbannen

Zodra je dat om verder te gaan moet je eerst laten gaan, moet je goed af zijn. Maar de valkuil is dat veel meisjes besluiten dat de enige manier om nooit meer meemaken wat ze doormaken op dit moment is om nooit op te geven zichzelf volledig weg voor iedereen, in te houden op de tonen emotie en opnieuw ervaren van liefde.

Dit soort denken is zeker niet de juiste manier om te gaan over. Het ding is dat het niet houden in het algemeen dat je kreeg op dit punt, het is de verkeerde man voor u, dat is alles. En je hebt te gaan door de verkeerde te krijgen om de juiste keuze!

4. Werken aan jezelf

De beste manier om zich beter te voelen is beter te voelen over jezelf. Als u al kniezen over de break up voor enige tijd ben je waarschijnlijk niet zo warm voelen, fysiek of mentaal. Doe er iets aan! Lees een boek. Krijg je nagels of haar gedaan. Elke activiteit zal een verbetering te maken, niet alleen in je uiterlijk, maar nog belangrijker is in de manier waarop je je voelt.

5. Omring jezelf met vrienden

Nu bent u klaar om te socialiseren zijn en zullen niet worden gevonden staren naar je voeten klaar om te breken omdat je uit elkaar, terwijl anderen genieten van zichzelf, het verzamelen van de groep. U zult automatisch beter voelen en denken over hem minder als je bent omringd met vrienden en positieve energie. Zij zijn degenen die je kent de beste, kunnen ze je zo ongeveer alles wat zit je dwars glimlachen en vergeten!

6. Ga naar buiten en plezier hebben

Gaan voor een nacht in de stad. Of ga naar het strand. Gaan winkelen. Leid jezelf door het doen van leuke dingen. Binnenkort zul je beseffen dat je niet eens na te denken over het verleden, omdat u geniet van het heden, en dat is een echt teken van bewegen op en het krijgen van meer dan hem! De gouden regel voor als het gaat om uit te gaan is: NOOIT drinken en bellen! Je wilt niet dat een dronken fout om u terug naar de eerste stap als de zaken uit de hand lopen en je eindigt met hem bellen.

7. Spring niet in een andere relatie

Geen rebounds! Het is echt belangrijk voor je relaties om gezond, oorzaak zijn, uiteraard zou je niet willen gaan door een andere nare break-up gewoon omdat je een nieuwe relatie begonnen voordat je klaar bent. Je weet wanneer die tijd is.

Onze selectie