7 types van jongens die zijn " slecht nieuws "

Wanneer je verliefd op een jongen, stop je zorgen te maken over de vraag of hij perfect is of niet en je gaan houden al zijn onvolmaaktheden. Dat is de manier waarop het zou moeten zijn.

7 types van jongens die zijn en # 8220; slecht NEWSand # 8221;

Dit betekent niet dat je niet bewust van zijn gebreken al zijn. Zodra de kriebels heb je aan het begin van een relatie zijn verdwenen, zal je beginnen te beseffen dat hij niet precies perfect. Niet dat deze zaken als je eenmaal bent gevallen voor hem, maar laten we eens een snelle blik op wat voor soort jongens worden beschouwd als "slecht nieuws."

1. Beste vrienden met zijn ex-vriendin

Het onderhouden van een vriendschap met een ex is prima. Als er geen noodzaak was voor de twee van hen om te stoppen met praten met elkaar, dat wil zeggen dat hij erin slaagde om de relatie succesvol en op tijd eindigen. Het is ook goed nieuws dat zijn ex niet houdt een wrok. Zijn beste vrienden met zijn ex is een heel ander verhaal. Het is raar en het blijkt altijd te slecht nieuws zijn.

2. Druk de hele tijd man

Druk, druk, druk. Altijd druk. Heeft nooit genoeg tijd voor iets. Hij zal proberen om u ergens volgende week knijpen in zijn schema nadat donderdag maar geen beloften. Toch, een of andere manier, op miraculeuze wijze, slaagt hij erin om tijd te vinden voor de sportschool, uitgaan met zijn vrienden en weekendjes weg zonder jou. Weet je zeker dat het bezige bij is de juiste man voor jou?

3. Roept zijn moeder elke dag guy

Tenzij de vrouw is ziek of eenzaam of er een andere rationeel excuus voor hem om zijn moeder te bellen elke dag, kan dit type man niet langdurig materiaal. Ik ben bang dat je misschien wel uit een moederskindje. Wil je echt naar beneden te gaan de weg van de romantiek met zijn moeder in de stoel van de bestuurder?

4. Mr Know-it-all

Iedereen is onwetend en hij is de enige die gezegend met kennis. Je zult vaak vangen om hem te vragen zichzelf "Ben ik de enige intelligente persoon links op de aarde?" Je hebt al alles mis deze hele tijd doen, maar gelukkig je hem ontmoet en hij zal onderwijzen. Slecht nieuws van de jongen, geloof me.

5. Single size bed guy

Hij leeft niet in een studentenhuis, maar hij slaapt nog steeds in een bed? Zelfs een man die slaapt op de vloer is een betere optie, althans de vloer kan passen twee personen.

6. Gezonde voeding guy

Als hij op een goede voeding, dat is altijd welkom. Hij zou je leren een ding of twee over gezonde eetgewoonten. Maar wordt overdreven geobsedeerd door gezond eten de hele tijd? Lieve meisje, afscheid te nemen van pizza, hamburgers, ijs, popcorn en cola. Ook wennen aan het gevoel ongemakkelijk elke keer als je twee bent in een restaurant omdat je naar hem te kijken nemen van al die "ongezonde" ingrediënten uit zijn plaat.

7. Geen alcohol guy

Ik zeg niet dat dating een weelderige is een betere optie, maar er moet iets mis is met een man die geen alcohol zou aanraken, zelfs als zijn leven ervan afhing zijn. Deze kerel klinkt ideaal, want je hebt altijd iemand nuchter om je naar huis, maar in de wereld van vandaag is dit lifestyle keuze ongebruikelijk is, op zijn zachtst gezegd. Het zou gewoon zijn gezonde gewoonte te zijn, en dat is prima. Toch zou ik niet verbaasd zijn om te ontdekken dat hij al de twaalf-stappen-programma afgerond.

Onze selectie