De bruid-to - be's begeleiden om te benadrukken gratis huwelijk planning

Dus, bent u klaar om te lopen door het gangpad en, hoewel het gaat om de gelukkigste dag van je leven, je het gevoel dat je klaar bent om uit te kruipen van uw huid bent. Je zenuwen zijn geschoten, uw hoofd draait en je het gevoel alsof je op de rand van het maken Bridezilla uitzien als een engel. Hoe ziet u de waanzin te stoppen?

De bruid-to-be's begeleiden om te benadrukken gratis huwelijk planning

Trouwen is een zeer positieve gebeurtenis in het leven van een vrouw, maar dat wil niet zeggen dat het niet komt zonder stress. Je probeert de bruiloft van uw dromen te creëren en maak het uw speciale dag allemaal zonder het beledigen van de familie je houdt zielsveel van of het breken van de begroting die je hebt te maken met. Het is geen wonder dat het kan zorgen dat u zich een beetje gek.

Hoewel er gaat stress op een bepaald niveau als u over de planning van de ene dag die in je dromen heeft geleefd voor altijd, zijn er dingen die je kunt doen om deze periode beter beheersbaar te maken. Hier zijn enkele suggesties die hopelijk zal helpen om je geest op hun gemak genoeg om het planningsproces te genieten zo veel als u zult genieten van de dag dat u en Mr Wonderful uitgegroeid tot een:

Vergeet niet dat het JOUW dag

Dit heeft tot de nummer een ding dat je altijd in gedachten moet houden wanneer je beslissen wat je wilt en niet wilt voor uw bruiloft en receptie zijn. Op het einde, maakt het niet uit wat iemand anders denkt dat je wel of niet moet doen. Jij en je man-to-be zijn de enige die je moet dus voldoen aan alle andere mening moeten worden genomen net zoals dat - adviezen.

Goedbedoelende familie en vrienden zullen zeker geven hun input en u vertellen wat ze denken dat je moet doen, en dat is geweldig. Misschien krijg je een aantal ideeën die u wilt nemen. Maar zo niet, dan voel je niet slecht over het niet nemen van hun advies. Gewoon omdat ze bieden het betekent niet dat je het moet nemen.

Een van de ergste dingen die je kunt doen is proberen om iedereen gelukkig te maken. Wanneer die wordt je enige focus dan is de ene persoon die ongelukkig zullen zijn is je.

Maak een begroting

Wie wil samen beginnen er nieuw leven in de schulden tot aan hun oogappels? Financiële stabiliteit is een belangrijke factor in het geluk van gehuwde paren, zodat de oppervlakte van je leven te beschermen vanaf dag nummer een en je zult het verhogen van uw kansen van het leven een prachtige, stress-vrij huwelijk.

Ga zitten met je man voordat u begint met het maken van de plannen voor deze zeer speciale dag en beslissen hoeveel geld je te besteden hebt op elk gebied: de bruiloft, receptie en huwelijksreis. Dan, divvy het op zo goed als je kunt tussen elk een, zodat je weet van te voren welke leveranciers (voor muziek, voedsel en bloemen, bijvoorbeeld) zullen worden uit je competitie en welke je kunt overwegen het inhuren.

Wees zo gedetailleerd als je kunt. Bijvoorbeeld, als je 750€ voor uw bruiloft, probeer aanwenden dat bedragen die u bereid bent te besteden aan uw officiant zijn, bloemen te versieren en alles wat je nodig hebt voor de ceremonie zelf. Hoe specifieker je bent, hoe meer kans je zult binnen uw bestedingslimiet te blijven, het creëren van geluk en tevredenheid als je je leven samen te beginnen.

Lastgeving bepaalde verantwoordelijkheden

Het sleutelwoord hier is enige. Dit kan lastig zijn, omdat de meeste bruiden ofwel denken dat ze moeten alles zelf doen of ze zijn bang om te laten gaan van een deel van de controle, omdat ze niet willen dat er iets verknald. Dus, hoe doe je delegeren zonder het risico dat uw dag niet zal zijn wat je wilt dat het is?

Gedelegeerde taken die zijn tijdrovend, maar waarbij geen sprake is elke vorm van besluitvorming. Bijvoorbeeld, kon u een vriend of familielid opgezet sommige data kennismaken met een paar bakkerijen om wat smaaktesten voor uw bruidstaart te doen. Op die manier de uiteindelijke beslissing zal nog steeds van jou, maar je hoeft niet om uw eigen tijd te verspillen het opzetten van de afspraken en je geliefde zal koesteren als deel van uw huwelijk planning bemanning.

Het belangrijkste om te onthouden is om iemand die je vertrouwt om zorg te dragen van deze dingen halen. Het heeft aan een persoon die niet zal teleurstellen en zal nemen wat karwei je ze hebt gegeven en behandelen alsof het hun eigen zijn. Als je delegeren aan iemand die je niet uit schuldgevoel, loopt u het risico het behoud van de rust en koelte die je zoekt te vinden.

Houd uw perspectief

Vergeet niet dat, hoewel het is uw trouwdag, je hoeft niet te absoluut elk detail zweten. De meer flexibiliteit je hebt in sommige gebieden, de gelukkiger de dag zal zijn omdat je niet alles bezorgd over dingen volmaakt. Laat de kleine dingen gaan, zodat je jezelf niet helemaal gek te maken.

Kies de twee of drie belangrijkste dingen over de dag (zoals misschien je jurk en de song die u zult dansen met uw nieuwe echtgenoot) en blijven gericht op hen om ervoor te zorgen dat ze precies zoals u wilt dat ze zijn. Op deze manier zul je controle over wat het meest belangrijk voor je vast te houden; de details je het meest kans om te onthouden voor de komende jaren.

Laat al de rest zijn vloeistof, veranderen ze als je nodig hebt om zonder zorgen te maken over hoe ze invloed op uw speciale dag. Vertrouw erop dat het een mooi evenement zal worden, zelfs als er een paar dingen zijn niet precies de manier waarop je ze voor ogen hebben. Vergeet niet, het is de kleine onverwachte dingen die een evenement onvergetelijk te maken - op een goede manier.

Neem de tijd om te ontstressen

Net zoals het belangrijk is om je lichaam te ontdoen van slechte stress, zoals het soort geassocieerd met een verlies van baan of een belangrijk gezondheidsprobleem, het is net zo noodzakelijk om je lichaam van een aantal van de stress die wordt geleverd samen met positieve gebeurtenissen in je leven te bevrijden. Geef je lichaam en geest een pauze, zodat u kunt genieten van deze tijd zo veel mogelijk. Als het eenmaal loopt, kun je nooit krijgen het terug, zodat je kan net zo goed genieten van het proces.

De oefening is een grote de-stressor. Het geeft een goed gevoel fysiek gevolg van het vrijkomen van endorfine, ontlast je lichaam van een deel van de spanning en plaatst u in een betere stemming. Ga voor regelmatige wandelingen om uw geest helder of zet je koptelefoon op en jam naar uw favoriete muziek tijdens het werken in het zweet op de elliptische. Het maakt niet uit wat je doet, gewoon iets wat je leuk vind.

Je zou ook kunnen lezen als het verzacht u of hebben een wekelijkse filmavond om je gedachten ergens anders te krijgen. Kies een activiteit die je doet glimlachen en brengt u vrede.

Uw trouwdag hoeft niet te komen op een prijs. U kunt uw bruidstaart hebben en te eten, als je begrijpt wat ik bedoel.

Weet de bruid die zoveel tijd willen voor haar trouwdag dat ze niet aan te nemen in alle beleefdheden dat het leven houdt in de tussentijd besteedt niet. Het leven is over de reis, niet het einde.

Onze selectie