Hoe je een man aan u willen krijgen

Nou, dit is niet erg moeilijk! Op eenzame nachten, je kijkt naar je telefoon en vraag me af of het gebroken of als je echt impopulair. Je haat je moeder, want als de telefoon gaat, denk je dat het een hete vent vraagt ​​u uit wanneer het is eigenlijk je moeder zeggen dat ze gebakken. Dus je wilt een man te vinden? Niet moeilijk, echt. Laat me u naar uw eigen persoonlijke vrijer collectie.

Hoe je een man aan u willen krijgen

Richt laag

Het krijgen van een man om zoals je kan heel moeilijk zijn als hij Brad Pitt. Aan de andere kant, als hij de dikke man die werkt bij Starbucks en gaat naar Star Wars conventies, er zijn maar weinig voorwaarden u moet invullen om hem om je wilt. Het belangrijkste is, dat je een meisje. Eigenlijk is dat wel zo'n beetje! Dus, streven laag. De 60 jaar oude bus jongen, de 20-jarige maagd... En zeer binnenkort, zal je je eigen vrijer leger die u kunt gebruiken voor de after-party huis schoonmaken of slaan van de man die je hart brak vormen.

Maar wacht... Dit is niet wat ik verwacht van dit artikel.

Op maandag, u waarschijnlijk verwacht om te werken, toch? En is dat iets om naar uit te kijken? NO. De beste ervaringen in het leven zijn die je niet verwacht. Als je dit begrijpt, zal veel mannen zoals jij. Zal hij een van hen? Wie weet. Maar er is geen magic-wand om mensen te laten vallen in liefde met u. Als je verliefd bent, dankbaar, het is het beste gevoel op aarde.

Wees niet bang

Maar wat als je hem en je verliefd op hem en hij niet kan schelen? Voor een, wees niet bang voor afwijzing. Een gebroken hart geeft je zoveel mogelijkheden! Alle Guns n Roses nummers die je ooit dacht was zielig en kreupele zal plotseling zinvol. Alle slechte Mexicaanse tv-programma dat wordt gebruikt om je te ergeren zal plotseling het hoogtepunt van de dag. De stank van de alcoholisten in uw buurt zal bekend worden als de heerlijke geur van uw drinkende vrienden! Alle grappen terzijde, er is iets echt geweldig over een gebroken hart en het is niets om bang voor te zijn.

Laat het

Geniet van de rit. Mannen als vrouwen die laat dingen gebeuren en geef het niet te veel nadenken. Echte liefde wil, of niet zal gebeuren. Laat je relatie groeien tot wat het moet zijn - een prachtige vriendschap, een echte romance die voor altijd of gewoon een forgettable zomer smijten duurt. Wees sexy, flirterig, slim of gewoon fragiel, gemeenschappelijke, gemiddeld, lang, kort, mager - zijn wat je bent. Laat hem zoals jij, niet een meisje dat zich voordoet als iets anders gewoon zo dat hij zou willen dat je zijn.

Nou, dat is gewoon de manier waarop het is. Ik ben diep spijt dat ik geen snelle oplossing voor dat hij je aardig vinden, maar dat is de manier waarop het is. Als het blijkt echt uit niemand houdt van je, wat ik betwijfel, wordt u uitgenodigd om te drinken met de auteur van het artikel, die deelt uw problemen en zou ook overwegen het delen van een fles whisky.

Onze selectie