Hoe maak je een goed zoenen zijn

Ongeacht hoe goed de datum was, als de kus was slecht, zal er geen tweede date zijn - het klinkt misschien een beetje wreed, maar het is waar. Op het gebied van de liefde, uw kus is hetzelfde als uw handtekening is in uw paspoort. Een kus is een tikje magie die iedereen kan bekoren indien goed uitgevoerd - maar als het slecht heeft gedaan, zal het niet krijg je overal.

Hoe maak je een goed zoenen zijn

Iedereen herinnert zich die eerste zoen, zelfs als het slecht was - die alleen bewijst het is over het zijn enthousiast en hebben van die vlinders in je buik. Toch, de eerste kus had niets te worden vergeleken met op het moment - nu heb je eigenlijk een grote kus te geven om te worden herinnerd. En niemand wil dat hun kus te vergeten of vast te zitten in "het onbeduidende" bestand van zijn hersenen.

Maar het ding is, op school leren ze je wiskunde en Engels. Thuis leren ze je hoe je dienovereenkomstig te gedragen. Maar waar komen ze je leren om een ​​goed zoenen zijn?

Hier zijn onze kleine tips voor het hebben van die betoverende kus op de lippen.

1. Voel het

Stoppen nerveus en angstig. Zoenen is geen zat Het is echt over het gevoel van het moment en die andere persoon. Voelt de vibe u twee en de lucht in tussen producten. Het gaat niet over het hebben van die perfecte Colgate kus of het een gestolen van beëindiging van een oude film. Dit is niet de Disney Channel, het is echte romantiek. En in het echte romantiek, soms wanneer uw neus en tanden bump het misschien gewoon de perfecte kus. Het zijn ontspannen en voelen met andermans hart - dat is waar het echt om gaat.

2. De grondbeginselen

Gebreken kunnen zijn charmant - maar dit is wat je wilt vermijden. Niemand houdt: de frisse geur van uien in je mond, plakkerige lipgloss, met tong van iemand vast te zitten in hun mond onmiddellijk, speeksel over hun gezichten.

Vermijd deze vier gevaarlijke dingen en genieten. Probeer langzaam te zoenen zonder de tong en vervolgens vordert in wildere spelletjes. Nemen van het stap voor stap, kiss door kus en het verhogen van de sfeer geleidelijk is zo'n een turn on!

3. Een kus etc.

Een kus is niet alleen beperkt tot iemands mond. U kunt ook zachtjes zoenen en bijten zijn oor en / of nek, of gewoon zachtjes likken zijn lippen. Wees speels en ontdek zijn zwakke plekken. Strelen zijn haar, sluit je ogen en voel het moment. Het is als een massage. Je hoeft alleen te laten gaan met de stroom - een kus is net als de roze stip op de "i" van het liefhebben.

4. Na die speciale kusje op de lippen

Nu dat het is verzegeld met een kus, weet je dat het niet over het hebben van perfecte lippen van Colgate adem. Het gaat over het delen van deze speciale momenten - en bijzondere momenten lijken veel koffie - ze zijn beter als gedeeld en als ze geen goed, zullen ze houden u op overnachtingen.

Wij hopen dat u de meest memorabele kus van alle - en nu, aan Hendrix citeren, we zullen je verontschuldigen, terwijl je de hemel te kussen.

Onze selectie