Hoe maak je een jongere vent hou

Je hebt werd verliefd op een jongere vent? Tot zover alles is geweldig, het geslacht, opwinding, lange gesprekken. Hij vertelt je dat hij aanbidt je, dat je hem compleet te maken en u zich op dezelfde manier ook. Deze mei-december relatie, echter, jij je zorgen maakt nu en dan, hoe lang zal het duren, zal hij ontmoet iemand die jonger en laat je? Om lief te hebben en te houden een jongere man, hier zijn 5 dingen die je op moet letten.

Hoe maak je een jongere vent hou

1. Wees zelfverzekerd

Jongere jongens verliefd op oudere vrouwen vooral vanwege hun volwassenheid en zelfvertrouwen. Oudere vrouwen, in tegenstelling tot de jongere, zijn tevreden met zichzelf, hun leven, uiterlijk, carrière, dat is een echte magneet. Dankzij deze, ze zijn veel meer ontspannen in relaties. Laat de jaloezie en onzekerheid aan de behoeftige jongere vrouwen, het is precies wat heeft je man verdreven uit de buurt van hen.

2. Blijf onafhankelijke

Je hebt een leven gehad voordat je hem hebt ontmoet, toch? Weet de vrijdagavond's meisje pokerspel niet missen, alleen maar omdat hij wilde de avond samen door te brengen. Te blijven zijn interessant object stimuleren je hobby's, talenten, en al die dingen die je doet in de vrije tijd. Laat hem je hem nodig hebt en dat hij neemt een belangrijke plaats in je leven, maar houd een sluier van mysterie, de tijd voor jezelf is heilig. Hij zal liefhebben en bewonderen je nog meer voor je onafhankelijkheid.

3. Maak het verschil in leeftijd werk voor u

Het hebben van het leven en de relatie ervaring is uw groot voordeel. Weten wat mannen willen en hoe ze te behagen maakt u een wenselijke partner in en uit de slaapkamer. Passie, plus de mogelijkheid om een ​​zinvol gesprek over onderwerpen leiden voorbij partijen, ziet etc, is wat jongere jongens onweerstaanbaar vinden. Het is een mengeling van positieve houding, volwassenheid, openheid en vrijheid die ze voelen om je heen die je speciaal maakt.

4. Be sexy

Verzorg je uiterlijk. Overweeg een aantal kleine wijzigingen in je kapsel, kleding en make-up - niet vanwege hem, maar omdat het zal je sexy en tevreden voelen. Er is geen noodzaak om te concurreren met jonge meisjes en kopieer ze - het laatste wat je wilt is te belachelijk. Pas de modetrends op uw unieke stijl - een goede spijkerbroek of een paar highlights in je haar zal frissen uw look.

5. Behandel hem even

Nooit, maar nooit hem betuttelen en zich gedragen als je bent zijn moeder. Als hij vraagt ​​om advies of een advies te ontspannen en te uiten uw standpunt, maar vermijd de ik-weet beter - houding met alle middelen. Dit is vooral belangrijk als je een succesvolle carrière, terwijl hij nog steeds het beklimmen van de ladder van professionele erkenning.

Zeldzaam zijn de mensen die zich comfortabel voelen naast een vrouw die meer dan ze heeft bereikt, vooral als het gaat om carrière en geld. Vechten tegen de drang om elke factuur te betalen in het restaurant of hem dingen die hij niet kan veroorloven-zijn reactie kan heel omgekeerde van wat je wilde geven.

Geniet van elk moment van uw relatie en wees niet bang om jezelf te zijn. Immers, het is u dat hij verliefd is, en dat trouw te blijven aan jezelf is wat zal je helpen hem te houden.

Onze selectie