Hoe weet ik of hij echt van je houdt

Je weet dat je van je man meer dan het leven zelf. Hij is de man van je dromen en je wilt de rest van je leven met hem doorbrengen. Maar, heeft hij hetzelfde voelen? Is hij zo verliefd op je zoals je bent met hem?

Hoe weet ik of hij echt van je houdt

Zelfs als hij vertelt je dat hij van je houdt, is het onwaarschijnlijk dat hij je niet meer dan dat zal vertellen, want mannen zijn niet precies voelen georiënteerd. Ons meisjes, kunnen we praten gevoel de hele dag. We delen als we zijn blij, verdrietig, teleurgesteld, bang, angstig en meer. Mensen zeggen wanneer ze honger hebben of geil. Dat is het zo'n beetje.

Dat laat je probeert om erachter te komen hoe hij zich voelt over u door zijn daden. Gelukkig, dat zijn grote signalen om te gaan door, want zoals het altijd al gezegd, weet daden spreken luider dan woorden.

Hier zijn een aantal acties die hij kan nemen, dat doen, in feite, zeggen dat zijn liefde voor u luid en duidelijk:

Hij houdt je haar op als je overgeven

Als je ziek bent en hij houdt je haar voor u of wrijft je rug als je bidt om het porselein God, het is de real deal. Dit geldt vooral als hij kokhalzen de hele tijd, omdat zijn maag het geluid van je braken niet kunnen nemen.

Een man die bereid is om te blijven door uw kant als u ziek bent is iemand die gaat aan de stok met u wanneer de tijden taai. Hij zal je terug te hebben wanneer je nodig hebt en hij zal van u wanneer de chips naar beneden.

Hij helpt je ouders

Niets zegt meer lief dan het maken van de mensen die belangrijk voor je belangrijk voor hem zijn als goed. Dus, als hij helpt je vader verandert de olie in zijn auto of het ophangen van een beeld voor je moeder, hij heeft zeker een liefde voor u diep in zijn hart.

En, hij krijgt bonuspunten als hij helpt ze zelfs zonder te worden gevraagd. Een man die bereid is om precies goed springen in en verzorgen van uw ouders of behoeften andere familieleden 'is extra speciaal en een keeper in elke zin van het woord.

Hij verzorgt uw kat

Mannen zouden in het algemeen eerder een kat dan verzorgen het schieten, dus als Fluffy wordt gevoederd en gedrenkt terwijl u weg bent, is er geen twijfel dat u de top vrouw op zijn lijst. Het is een ding leuk om uw kat te zijn in uw aanwezigheid, maar een man die zorg draagt ​​voor uw huisdier als er geen direct financieel voordeel voor hem, heeft te diep voor je zorgen.

Honden zijn verschillend. Niet dat hij je niet leuk vinden als hij verzorgt Fido, hij waarschijnlijk doet. Maar, mannen zijn meestal meer te accepteren van een hoektand versus een katachtige.

En als je wat exotisch huisdier dat absoluut freaks hem uit, maar hij houdt het leven voor u, dan is deze man is het hoofd over de hiel voor u en verdient een medaille van eer.

Hij blaast uit zijn vriendjes om tijd door te brengen met je

Heeft hij bypass een nacht met de jongens om te gaan met u om van uw nichtje dans overweging, omdat hij weet dat het belangrijk voor je? En hij heeft nee gezegd tegen een voetbalwedstrijd met de jongens als hij je niet heeft gezien in een paar dagen als gevolg van uw tegenovergestelde werkschema?

Als hij plaatst je in de voorkant van de jongens dat hij uitgehangen sinds de middelbare school of universiteit, dan Cupido heeft geslagen. Mannen begeren hun jongen tijd. Ze vinden het leuk om te relaxen met de jongens en hebben een aantal brouwt terwijl hashing over het werk en sport, dus als je hebt verslaan, dat dan ben je zeker zijn topprioriteit.

Hij kijkt chique films met u

Er is geen groter bewijs van liefde van een man dan zitten met zijn meisje als ze sniffles dan liefde misgegaan (of rechts) op het grote scherm. In feite, als hij iets met jou die niet gepaard gaat sporten, zaken of een domme cartoon te kijken, dan is zijn liefde is het echte werk.

Vergeet niet dat mannen niet graag emoties, die het fundament van de meest chique flicks. Dus, met uitzicht op de een ding dat hij vreest het meest voor twee uur aan een stuk betekent dat hij bereid is buiten zijn comfort zone te gaan als dat betekent dat hij krijgt om wat quality time doorbrengen met je.

Hij roept u wanneer hij weg is

Of buiten de stad voor zaken of gewoon op het werk voor de dag, als hij belt u even laten weten dat hij denken van u, dan is hij gebeten door de liefde bug. Het is zijn manier om te zeggen (zonder te zeggen) dat hij net had om je stem te horen.

En, niet in paniek raken als hij teksten in plaats van het noemt; hij nog steeds geeft. Misschien heeft hij slechts een seconde of wordt gevangen in een vergadering, zodat hij niet kan praten. Of misschien is hij verkiest enkel tekst als zijn vorm van communicatie.

Niet tweede denk het. Neem het net als zijn manier om te proberen met u in contact te blijven, want hij mist je als hij niet recht aan uw zijde.

Hij doet uw wasgoed

Veel mannen niet doen wasserij, periode. Dus als hij bereid is om jou te doen, dat wil zeggen dat hij is comfortabel met u, tot aan je vuile ondergoed. Hij is bereid te doen wat nodig is om de toonhoogte in en doet zijn deel, omdat hij wil dat je weet dat hij ernaar om uw gelijk.

Bonuspunten gaan naar hem of hij zet ze weg op de top van ze te wassen. Dat betekent dat hij zal zorgen voor u en uw wensen voor vele jaren te komen nemen.

Als uw man doet dingen als deze voor u, is er geen twijfel over bestaan ​​dat hij van je houdt, respecteert je en wil je gelukkig maken. Dus, als dit je man, gefeliciteerd want hij is de echte deal.

Onze selectie