Is hij de juiste man voor mij

Elk meisje en jongen die ik ooit heb gekend hebben zich deze vraag ten minste een keer in hun leven. Dit is een verhaal over ons die - dat is, iedereen. Als u precies vraagt ​​jezelf deze, vertrouw ons, we hebben het antwoord voor u.

Is hij de juiste man voor mij

Je kunt je afvragen, hoe kunnen we weten als je dat niet doet? Oh, geloof ons, er is een formule. Gewoon luisteren naar mijn verhaal en je krijgt het beeld.

Ik ben het soort meisje dat verliefd wordt op de hele tijd. Ik koop krant, ik verliefd. Ik ga naar een cafe, ik verliefd. Ik zit alleen in mijn kamer, ik verliefd (met een denkbeeldige man). En ik val uit liefde gemakkelijk. En in de tussentijd, ik vraag me af, is hij degene voor mij. Nou, als je het antwoord wilt, moet je om te horen over die jongens.

De Franse lover

We hebben niet te veel tijd samen doorbrengen. We brachten enige tijd in Parijs en enige tijd in mijn geboortestad. Als we elkaar niet zien, praten we niet. Ik was nooit erg in lange afstand relaties.

Hij zou "Lua" te spelen door Bright Eyes naar mij en we zouden sneeuw engelen maken. We zouden Marlboro Lights roken en slapen voor 13 uur aan een stuk. We zouden Japanse films te kijken en de enige mensen in staat om een ​​taxi in de Rue Montorgueil. We zouden dronken en zingen Serge Gainsbourg in het midden van de straat, zou hij gaan en tattoo teken van liefde.

Het is een cirkel met twee punten buiten de cirkel, en de puntjes nooit verbinding, dat is de reden waarom de cirkel blijft zuiver. Mezelf dus vraag ik, is hij de juiste man voor mij?

Mister depressie

Hij wilde altijd om cool te zijn als de hel, en hij dan denken alles was de weg te gaan dacht. Hij had de man te Nietzsche lezen op een hippie strand te zijn. Hij zou alles in twijfel. Ik vond dat te vermoeiend. Toch, hij hield van mij en ik hield van hem op een eigenaardige manier. Ik hield van de manier waarop hij naar me kijken en mij bellen op 09:00 gewoon zo dat hij me ontbijt zou maken. Eens, ik riep hem omdat ik beneden was en hij verliet de partij om me te zien. Was hij de juiste man voor mij?

Mister niet daar

Hij was heel anders dan ik en zeer zowel op hetzelfde moment. Hij was al met iemand en dat deerde mij niet te veel, want ik zag nooit de liefde als een soort exclusiviteit contract en omdat ik ook haatte inzet.

Ik gaf om heel veel van hem, niet alleen in de 'love interest' soort manier, maar ook als persoon. Ik vond het geweldig om koffie met hem bij mijn favoriete cafe en gewoon te kijken naar hem terwijl hij keten roken. Ik was gewoon blij te zijn om hem heen. Was hij de juiste voor mij?

Jeugdvriend

We gebruikt om samen te schilderen. We gebruikt om naar kunst kolonies samen te gaan toen we waren 13 en tot op de dag, doen we een schilderij van tijd tot tijd en we onze honden samen lopen. Hij is zeer intelligent en maakt de beste grappen. Hij zou me troosten als ik zou huilen omdat ik me verveel (ik was 15 en dronken).

Toen ik besloot om filmregie studeren, leende hij me zijn camera, dus ik zou een zwarte muur voor 15 minuten filmen en de naam van de film "De zin van het leven." Hij was de enige die geloofde dat ik het zou doen. En enkele dagen geleden, vertelde hij me dat hij verliefd op me was. Ik vertelde hem dat ik niet maar ik hou van zijn zusje. De grap was niet grappig. Dus ik vroeg me af, Is hij de juiste man voor mij.

En hier is het antwoord voor mij, en voor u.

Dit is een korte samenvatting van mijn liefde leven en ik heb altijd vroeg me af, is hij de juiste man voor mij? En het antwoord was altijd hetzelfde.

Als je niets te vragen, hij is niet goed voor je. Hij is gewoon Mister Right Now. Ware liefde laat weinig ruimte voor verhoor.

Ik twijfel niet aan mijn favoriete soort koffie. Ik twijfel niet aan mijn liefde voor Vogue, mijn liefde voor Parijs, mijn liefde voor de lente, mijn liefde voor Rychi Sakamoto. Op een dag, zal ik niet twijfelen mijn liefde voor iemand omdat ondervraging is een zaak van de geest, terwijl de liefdevolle is een zaak van liefde.

Onze selectie