Is hij het? 4 vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen

Hoe weet u dat u de juiste gevonden? We zullen breken een aantal gemeenschappelijke mythes over liefde, en geven u een aantal adviezen. Dat zijn de vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen, om te bepalen of je liefde heeft een mooie toekomst.

Is hij het? 4 vragen die je nodig hebt om jezelf te vragen

Met enkele uitzonderingen, de meeste van ons ervaren meer dan een grote liefde. Die personen, die verschijnt voor ons in dit leven, gaat ons een lesje te leren, en geven ons de onvoorwaardelijke liefde. Iedereen die als de liefde van je leven lijkt is een van je zielsverwanten.

Een andere mythe is dat ware liefde kan worden geïdentificeerd binnen drie tot zes maanden. Doe jezelf een plezier en val niet voor het - onder invloed van deze hormonen bent u waarschijnlijk niet duidelijk genoeg denken.

Zodra je deze fase voorbij, zal deze vragen helpen om de kracht van je relatie te bepalen.

1 - naast hem, ben je zelf?

Ik begrijp (of op zijn minst te aanvaarden met een glimlach) je obsessies, bijvoorbeeld met tassen of schoenen? Wil je echt weten hoeveel je drinkt, rookt, te kopen of te snoepen, en of hij is echt comfortabel, naast je? Gedraag je je op dezelfde manier naast hem in vergelijking met hoe je je gedraagt ​​als hij niet in de buurt?

2 - is hij zelf naast je?

Weet je zijn fetisjen? Weet u hoeveel tijd hij besteedt het spelen van games, en is dat ok voor u? Een mogelijke manier om te zien hoe oprecht hij is, is om te controleren of je vrienden zien hem op dezelfde manier te doen. Natuurlijk, ze hem niet zo intiem als jij (hopen we), maar de algemene indruk moet hetzelfde zijn. Tot slot behandelt hij je op dezelfde manier als je alleen bent, en wanneer in gezelschap?

3 - heb je hem geloven?

Niet alleen over monogamie, maar ken je hem vertrouwen met uw geheimen, verlangens en ambities? Vertrouwen is moeilijker te bereiken, dan het gevoel van liefde. Vertrouwen is de belangrijkste barometer van een goede relatie.

4 - hoe ga je vechten?

Heeft u noemt een oude wond, of praten over wat je op dit moment mee worstelen? Kunt u verschillende meningen zien zonder elkaar aanvallen? Oneens, of proberen te glad dingen naar beneden? Paren in gezonde relaties moeten leren hoe ze productief argumenteren. Als je seks had, hoeveel zou je hem leuk?

Geloof het of niet, zal je partner niet altijd winden u op, de manier waarop hij nu doet. Het is normaal dat de vlam verdwijnt, en het zal gemakkelijker zijn om de vlam opnieuw te ontsteken als je dingen buiten de slaapkamer in je relatie.

Mensen denken vaak dat liefde gebeurt gewoon. Misschien zult u niet leuk deze openbaring, maar op lange termijn liefde vergt inspanning. Het zal niet zomaar gebeuren, maar als u uw tijd en energie besteden aan het behoud van een gezonde relatie, zal je leven vreugdevol.

Onze selectie