Jongens uitgelegd: wat betekent het als een man niet zal praten over zijn vriendin voor u

Vraagt ​​u zich af waarom een ​​man zal niet praten over zijn vriendin voor je? Nou, allereerst, laten we niet vergeten dat hij in een relatie en hij zal waarschijnlijk een goede reden voor is. Maar laten we het analyseren van de vraag een beetje meer op de voet.

Jongens uitgelegd: wat betekent het als een man niet zal praten over zijn vriendin voor u

Hij houdt van je!

Dit is altijd de eerst mogelijke antwoord. Hij houdt je gewoon en hij is beschaamd of bang om te praten over zijn vriendin voor je. Hij denkt waarschijnlijk dat als hij noemt zijn vriendin in uw gesprekken, zal hij nooit in staat zijn om u te laten weten dat hij geïnteresseerd is in jou. Hij zou ook bang zijn dat je de indruk dat hij gewoon vrienden met u en dat er geen kans op het ontwikkelen van een ander soort relatie zou kunnen krijgen.

Maar hoe kan hij zo geïnteresseerd in je en hou nog steeds van een andere vrouw? Nou, zou hij onlangs hebben ontdekt dat hij geen sterke gevoelens voor haar niet meer hoeft te hebben, en nu hij probeert om de relatie op de minst pijnlijke manier mogelijk en zonder haar pijn te beëindigen. Bedenk dat het niet gemakkelijk is voor hem ook niet. Je moet hem de tijd te geven als je hem wilt.

Of misschien ook niet...

Hij denkt dat je hem leuk, maar hij houdt van zijn vriendin en wil niet praten over haar voor je om omdat hij bang is dat dit zou kunnen kwetsen.

Dit kan een zeer pijnlijke en moeilijke situatie voor hem. Hij ziet je als een vriend en niet wil je verliest, maar hij heeft geen deel je gevoelens niet.

Hij is gewoon flirten

Als een man wil gewoon te flirten met je en heb plezier, zal hij nooit over zijn vriendin voor je. Verwacht niet dat je een relatie met dit type man te ontwikkelen. Hij heeft al het leven dat hij wil: hij heeft een vriendin die hij waarschijnlijk van houdt en hij wil gewoon te flirten met andere meisjes voor de lol. Hij is in feite leidt twee aparte levens. Je zal nooit een deel van de ander.

In dat geval kunt u ofwel beslissen om zijn spel te accepteren en plezier flirten, of laat hem zien dat je niet geïnteresseerd bent helemaal.

Hij is niet in een serieuze relatie

Hij heeft geen een serieuze relatie met zijn vriendin en misschien hij gaat uit met andere meisjes ook. Hij wil niet praten over haar omdat ze is niet belangrijk voor hem en ze zien elkaar maar een keer in de zoveel tijd. Nou, hij is nog steeds niet gevonden wat hij zoekt.

Als je hem wilt, ga dan met hem en probeer hem beter kennen. Je weet nooit wat het leven brengt. Misschien zal hij ontdekken dat u de juiste is!

Ik hoop dat deze tips geholpen hebben kun je beter begrijpen waarom jongens soms niet zullen praten over hun vriendinnen. Zo ja, deel ze!

Onze selectie