Jongens uitgelegd: wat betekent het als een man raakt u?

Biologisch, zijn we hardwired voor communicatie - onze vingertoppen hebben een groot aantal zenuwuiteinden en zijn een van de meest gevoelige delen van het menselijk lichaam.

Jongens uitgelegd: wat betekent het als een man raakt u?

Tastzin speelt ook een zeer belangrijke rol in onze romantische en emotionele relaties. Mannen en vrouwen wisselen lichaam contact hele tijd, in veel situaties. Maar soms is het moeilijk voor vrouwen om onderscheid te maken tussen contact dat een seksuele betekenis kan hebben, en dat dat niet doet.

Hier zijn een aantal verklaringen over wat het betekent als een man raakt je.

Gezicht

We oordelen schoonheid van de symmetrie en andere gelaatstrekken. Lips en kussen, aan de andere kant, zijn twee van de belangrijkste aspecten van onze seksualiteit.

Het belang van het gezicht is duidelijk, en dat is waarom we zelden laat niemand aanraken. Een vreemdeling op de metro kan aanraken onze kant, maar we zullen hem niet laten ons gezicht aan te raken, en iedereen weet instinctief dit. Als een man raakt je op je wangen of een ander deel van je gezicht, het is een teken dat hij wil zijn dichter bij u, zelfs als hij wordt maskeren het in een neutrale gebaar zoals het verwijderen van een wimper. Als hij in je geïnteresseerd was niet, dan zou hij waarschijnlijk wijzen het uit mondeling, en niet verder te gaan en je aanraken.

Haar

Het haar draagt ​​een grote verklaring over onze persoonlijkheid. Het wordt door iedereen gezien en op hetzelfde moment, het is een manier waarop we een bericht naar de wereld. Als een man raakt je haar dat hij reageert op uw verklaring, hoogstwaarschijnlijk op een positieve manier. Dit hoeft niet altijd sprake van een romantische motief, maar het makkelijk kan. Als hij blijft je aanraken, de waarschijnlijke antwoord is - ja.

Handen

Handen zijn het deel van je lichaam is ontworpen voor het aanraken. Veel sociale gebaren als handdrukken of high-fives zijn gemeenschappelijke plaats in vele culturen. Meestal zijn deze gebaren zijn verstoken van enige emotie. Toch kan de duur van de hand-to-hand contact veel over de betekenis ervan zeggen. Als een man houdt je hand langer telkens als u grote elkaar, zou er iets daar te zijn. Wees je bewust van deze de volgende keer dat hij raakt je hand op geen enkele manier.

Misschien probeert hij je iets vertellen.

Benen

Voor de meerderheid van de mannen, de vrouwen benen zijn een grote turn-on. Een lichte aanraking op je dijen, vooral als je zit beneden en naar de man met wie je praat, is altijd een manier om meer intiem te worden. Soms mannen zullen handelen alsof ze per ongeluk aangeraakt. Dit is waarschijnlijk een manier van het testen van uw reactie. Meestal, als zij constateren dat je in hen, de volgende aanraking zal een langer, maar even licht, strelen over de lengte van je been.

Terug

Raken iemands rug draagt ​​een boodschap van steun en geruststelling. Het heeft waarschijnlijk zijn oorsprong in oude geschiedenis, als mensen letterlijk iemand nodig om "hebben hun rug". Maar dit geldt voor je bovenrug, en het gebied net onder de schouder botten. Als zijn aanraking lager krijgt, het draagt ​​een meer intieme betekenis. Het gebied van de onderrug is echt gevoelig en hoe langer een man verlaat zijn hand op dit deel van je lichaam, hoe meer je kunt er zeker van zijn dat hij zich aangetrokken voelt tot jou.

Schouders

In onze cultuur, tikken op de schouders wordt gezien als een universeel gebaar van compliment. Een baas zal zijn ondergeschikte klopje op de schouder na een succesvol project en een sportcoach zal hetzelfde doen voor zijn spelers. Als een man raakt je als dit, is hij ofwel doet hetzelfde, of misschien gebruik van de mogelijkheid om dicht bij je. Dit is zelfs meer kans als die kerel is normaal verlegen en introvert.

Zijkanten en heupen

Een vrouw zijkanten, taille en heupen hebben een sterke seksuele symboliek. In zekere zin, zij vertegenwoordigen het vermogen van de vrouw om kinderen (onthoud die holbewoner beeldjes dat vrouwen met enorme heupen) dragen. Als een man raakt u in dit gebied en je staat face-to-face, dit is een duidelijke aanwijzing dat hij je wil dichtbij te halen.

Wees niet verbaasd als hij probeert te kussen na deze bijzondere tintje, vooral als het langer duurt dan een seconde.

Zoals u kunt zien, aanraken kan veel dingen betekenen in veel situaties. Heb vertrouwen in uw kennis over de verschillende accenten evenals uw buikgevoel over hen. U kunt dit artikel te lezen om erachter als een man houdt u.

Men hoeft niet te worden zo ingewikkeld als ze lijken voor u nu. We raden je check this out: Ontdek wat mannen stiekem willen, maar ze kunnen je nooit vertellen.

Onze selectie