Notebook quotes die je (liefde) leven kan bederven

Het kan waar zijn als de notebook zegt dat Elke grote liefde begint met een geweldig verhaal. Maar het is zeker waar dat veel relaties met grote liefde potentieel worden elke dag geschroefd, te wijten aan overdreven melodramatische films die verwachtingen niet hoog, gewoon onrealistisch te stellen.

Notebook quotes die je (liefde) leven kan bederven

Notebook in mijn boek heeft veel van die zielige lijnen die soms we willen geloven, maar we weten al te goed, dat ze zo niet waar.

Het is overdreven dat maakt sommige geloven dat Notebook soort liefde is echt. Maar Notebook is het perfecte voorbeeld van de onwerkelijke film liefde. Voor de echte relatie, kijk (weer) Dirty Dancing LINK.

Er zijn personages die niet vertegenwoordigen echte liefde in Notebook. Wat Noach doet mag niet lager zijn dan liefde. Maar tragische loop van hun lot mag niet worden verward met 'grootste liefde van alle'. En al de poëtische (of zielig) lijnen zeker niet mag worden verward met sublieme gevoelens van liefde.

Notebook Quotes die kunnen Verwen uw (Liefde) Life (via glloyd.com)

De romantici zou dit een liefdesverhaal noemen, zou de cynici noemen het een tragedie.

Ik noem het, gewoon, melodrama. Het probeert te moeilijk te maken ons huilen, zodat het niet kan krijgen geen van mijn tranen.

Voor mijn ex-vriendje van de film was het meesterwerk. Hij wilde het aan mij om het te zien, en hij keek weer met mij. Hij was helemaal niet een mietje, maar hij deed huilen tijdens de film. Toen na de eind credits hij zag dat ik niet onder de indruk was en ik zei kalm dat het te veel van een melodrama raakte hij ernstig kwaad. Hij zei dat ik wist niets over films, het maakt niet uit dat ik filmtheorie heb gestudeerd. Maar dat is niet de reden waarom we niet meer samen.

En nee, ik ben helemaal niet jammer dat we konden niet eindigen om te leven van Noach en Allie's soort liefde.

In het geval kan iemand niet raden, de volgende lijnen zou ik nooit willen horen.

U bent alle reden, elke hoop, en elke droom die ik ooit heb gehad.

Ik wil niet de enige reden, dromen en hoop van iemand te zijn. Als ik het enige wat je kan hopen, ik wil niet om het even wat met je. En, nee, het is absoluut niet het gebrek aan zelfrespect. Ik heb genoeg van. Misschien is dat de reden waarom ik heb niemand nodig om mij te vereren.

U bent het antwoord op elk gebed Ik heb aangeboden. Je bent een nummer, een droom, een fluistering.

Wat betekent dit allemaal eigenlijk? 'Mooi' ingepakt niets?

Als je huilen ik huilen en als je pijn ik pijn.

Als ik huil, huil maar niet, alsjeblieft. Het zal niet helpen als we huilen samen, tenzij je weet te huilen van geluk. Gelukkig tear-shedders zijn een zeldzaam soort. Maar dat is wat ik ervaar in mijn echte leven. Het is niet iets wat ik zie of zoeken in de films.

Ik denk dat over haar de hele tijd.

Dit is geen liefde. Dit is obsessie. Als dit bij u gebeurt, en het duurt meer dan griep, om hulp te vragen.

Notebook Quotes die kunnen Verwen uw (Liefde) Life (via glloyd.com)

Er zou nooit een ander geweest.

Er is altijd meer dan een mogelijke match voor ons, zo onromantisch als het klinkt. Er is niemand perfect puzzel om ons te passen.

Ik weet niet hoe ik zou hebben geleefd zonder dat je voor zo lang als ik. Ik hou van je, Allie, meer dan je ooit kunt voorstellen. Ik heb altijd, en ik zal altijd zo blijven.

Ik zal altijd van jou zijn.

Hoe de hel men weet dat hij voor altijd zal houden? Misschien als hij gaat dood op het moment om het te zeggen, kan de verklaring worden gerechtvaardigd en gezien als waarheidsgetrouw.

Het amuseert me dat mensen na meerdere relaties die zij geloofden zouden eeuwig, gebruiken nog steeds dat 'eeuwig', alsof ze wist dat het zou gebeuren. Met vermelding van het als een gevoel (in het heden) is een ding, waarin staat dat als een feit is een heel ander ding.

Go! Nee, nee, wacht eens even, we zijn niet echt uit elkaar zijn wij? Kom op. Dit is slechts een gevecht we hebben en morgen zal zijn als het nooit juist gebeurd?

Sommige mensen gelukkig en stabiel voelen in relatie wanneer ze met elkaar kunnen opschieten. Voor sommige stabiel betekent gevoel ervoor dat vechten betekent niet het einde.

Ze hadden niet eens over veel. In feite zijn ze zelden eens over iets. Zij vochten de hele tijd en ze elkaar dagelijks uitgedaagd... Maar ondanks hun verschillen, ze hadden een belangrijk ding gemeen, ze waren gek op elkaar.

In het geval je nog niet weet - de liefde is niet genoeg! Het is nooit.

Ook al zie je de liefde als de belangrijkste in de wereld, zelfs als de jouwe is de liefde van de eeuw, de liefde nog steeds niet kan rekeningen te betalen, kan liefde niet kanker, en liefde te genezen geenszins kunnen alle obstakels te doorbreken.

Hoe eerder je je realiseert dat, hoe groter uw liefde potentieel zal zijn.

Onze selectie