Uw gids voor goedkoop, maar onvergetelijke Valentijnsdaggiften voor de man in je leven

Ah, Valentijnsdag. Het is de dag van liefde en romantiek en het tonen van uw speciale iemand dat ze betekenen de wereld voor u. Terwijl de mannen van oudsher doen leuke dingen voor de vrouwen in hun leven, zoals het geven van hen dozen van decadente chocolade, flessen wijn of mooie aromatische bloemen, het is niet zo gemakkelijk voor vrouwen.

Uw gids voor goedkoop, maar onvergetelijke Valentijnsdaggiften voor de man in je leven

We zijn vaak overgelaten afvragen wat wij voor de mannen in ons leven kunnen doen om hen te laten weten dat we de zorg. Het is niet zoals de meeste mannen zouden waarderen de soorten geschenken ze ons krijgen, dus hoe kunnen we maken het een speciale dag voor hem ook?

En, hoe doe je dat doen zonder een fortuin te besteden? De huidige economie is krap voor de meesten van ons en we hebben niet een heleboel extra geld om rond te gooien.

Maar, is het niet veel geld te nemen om iemand die je zorg laten zien. Al duurt het is een beetje creativiteit vermengd met een beetje liefde en je bent zeker een Valentijnsdag recept dat hij niet genoeg van kan krijgen creëren.

Hier zijn enkele ideeën om mee te beginnen:

Voor de gevoelige man

Als uw man heeft een hart zo groot als Gandhi, zou hij waarschijnlijk meer uit van een geschenk dat u hebt gemaakt, tegenover degene die je kocht. Dus, als je niet erg goed in te haken truien of het maken van kleedjes voor zijn nachtkastje, waar komt dat je weggaat?

Er zijn nog vele opties die zijn hart aflutter zal zenden, als deze:

 • Versier een fotolijstje te geven aan hem en ook uw favoriete foto van u als koppel.
 • Maak een fotoalbum of een collage van uw favoriete keer samen, compleet met grappige, leuke of sexy bijschriften.
 • Maak hem zijn favoriete dessert en serveer het aan hem beet door beet.

Voor de man die zichzelf graag zo veel als hij je leuk vindt

Hij kan denken dat hij is de beste sinds frietjes geserveerd met hamburgers, maar je van hem houdt toch. Hij heeft nog steeds die leuke kleine eigenaardigheden je niet kunt zien zonder glimlachen of dat gevoel voor humor, dat maakt je aan het lachen. Dus, je voorbij aan het feit dat hij gelooft dat hij waardig is niets minder dan goud.

Wat krijg je voor dit type van de mens (met uitzondering van een spiegel) als je op een budget?

 • Krijg hem een ​​cadeaubon naar zijn favoriete kapper of coupons om zijn favoriete auto te wassen. Het toont hem dat je zijn verlangen om altijd kijken zijn best ondersteunen.
 • Breng de nacht door te wrijven hem neer met behulp van uw eigen speciale massagetechnieken. Mannen die extra-speciaal voelen meestal graag verwennen en wie beter om de verwennerij doen dan jij? (Bekijk deze video voor erotische massage technieken die je kunt gebruiken om het nog aangenamer te maken.)

Voor de ruige man

Als uw man houdt ervan om tijd door te brengen in de buitenlucht, kunt u een harde tijd uitzoeken wat er om hem te krijgen, vooral als uw idee van het afzien, het is een verblijf in een vier sterren hotel in plaats van een vijf. Echter, er zijn nog dingen die je kunt krijgen voor hem die laten zien dat u de zorg zonder de ruige en stoere wildernis trotseren.

Hier zijn slechts een paar:

 • Geef hem een ​​abonnement op een tijdschrift dat de outdoor activiteiten die hij graag doet vitrines. Het krijgen van hem een ​​maandelijkse "dream boek" laat zien dat je zijn verlangens stimuleren, zelfs als u niet in het bezit dezelfde.
 • Koop hem een ​​DVD van zijn favoriete sport in openlucht, of het nu gaat jagen, vissen of wat dan ook. Hier is de dooddoener: kijken met hem. Je mag niet in het, maar je zult zeker te krijgen in de glimlach op zijn gezicht als hij is helemaal verdiept in wat hij ziet op het TV-scherm, omdat je weet dat je gaf hem een ​​klein stukje van geluk.

Voor de zakelijke man

Als uw man besteedt een deel van zijn tijd in een pak (en hij eigenlijk het leuk vindt), kan hij een beetje moeilijk om te winkelen voor. Immers, heeft hij een beeld hoog te houden dus misschien wil je om te komen met een geschenk dat is persoonlijk, maar toch praktisch.

Hoe zit het met een van deze:

 • Krijg hem een ​​nieuwe stropdas. En, geef het aan hem door het dragen van dat en niets anders. Het is als het geschenk dat blijft geven, omdat dat het enige beeld dat elke keer als hij glijdt het op loopt door zijn hoofd zal zijn.
 • Neem zijn kleren naar de stomerij en pak ze op voor hem. Deze eenvoudige kleine gebaar vertelt hem dat je van hem houdt, respecteer hem en zijn tijd, en wil zijn leven net een beetje makkelijker te maken.

Voor de sport beoefent

Als al uw man doet is eten, slapen, kijken en praten over sport, kan hij ook moeilijk zijn om te winkelen voor, vooral als je niet de zorg zelf voor hen. Dus, wat kan je hem dat hij zal houden, maar daarvoor wordt geen dat u hoeft te zitten door een andere saaie spel kijken naar zijn favoriete team wint of verliest?

Probeer een van deze:

 • Koop hem een ​​t-shirt of hoed met insignes zijn favoriete team op. U kunt ze vinden op heel behoorlijk prijzen in online winkels als Football fanatici (die eigenlijk draagt ​​alle sport-producten). Tenminste dan kan je lachen als je ziet hem zitten op de bank de hele dag want hij zal dragen van zijn nieuwe "lucky" kleren je hem kocht.
 • Maak hem een ​​geschenk mand vol met zijn favoriete spel dag hapjes en drankjes. Je zult ze waarschijnlijk toch te kopen, dus waarom ze niet aankleden met een mooie boog en geef ze aan hem op de dag van de liefde?

Voor de man, die niet past in een andere categorie

Sommige mannen die er zijn vrij uniek en niet echt passen in een van de bovengenoemde categorieën. Dus, als dat is het soort man je hebt, winkelen voor een Valentijnsdag geschenk kan gemakkelijk omslaan in een karwei. Maar, er zijn nog dingen die je voor de man die staat op zijn eigen kunnen doen.

Hier zijn een aantal opties:

 • Neem zijn horloge dat niet meer werkt en ga je een nieuwe batterij in het voor hem.
 • Krijg hem cologne die je gaat branden als hij het draagt. (Zorg ervoor dat hij weet, dat is waarom je pakte dat bepaalde geur out!)
 • Wikkel jezelf in een boog en vertel hem dat je zijn aanwezig en hij kan spelen met je (zijn speelgoed) elke manier die hij wenst.

Soms moet je een beetje creatief als het gaat om het kopen van cadeaus Valentijnsdag voor de man in je leven. Maar, als je dat doet, zal hij weten dat hij is je enige echte. Wat beter geschenk is er dan dat?

Onze selectie