Waarom kan ik niet een vriendje te krijgen? - Het oplossen van het mysterie

Als u vaak betrap je jezelf bekijken van je gelukkig gemaakt vrienden en zich afvragen waarom niet ik heb dat - dit zijn voor u! Er kan slechts een handvol van de redenen waarom je hebt vast in het land van de singles sinds eeuwigheid en we helpen je werkt door ze allemaal zijn!

Waarom kan ik niet een vriendje te krijgen? en # 8211; oplossen van het mysterie

Voordat we beginnen met al, er is een ding iedereen zou moeten weten en geloven in hoe dingen op zijn - het enige dat je single is YOU. En ik zeker niet zeggen dat je zo in je uiterlijk of iets ondiepe dergelijks. Ik bedoel je onopgeloste persoonlijke problemen, onzekerheden en je psyche in het algemeen.

Nu is dit lijkt misschien niet veel van een troost nu, maar eerst moet je laten gaan van die negatieve ik-ben-net-niet-goed-genoeg-voor-liefde denken, om echt te gaan met het probleem (niet dat het moet zelfs voor een probleem te noemen, maar wat).

Als je echt wilt oplossen, ongeacht problemen die u zou kunnen hebben met relaties stel jezelf de volgende vragen en denk echt hard!

Bent u ook klaar voor een verbintenis?

Als je in een relatie, zeker een serieus, is onder andere een echte betrokkenheid. Voordat lichtjes het stappen in een moet je er absoluut zeker van bent of je klaar bent om de hand over een groot gedeelte van de dag, het leven, gedachten en gevoelens met iemand bent.

Het lijkt misschien allemaal heerlijk en makkelijk als je je vriendin met haar man zijnde al zorgeloos en gelukkig, en het zou je wilt hetzelfde - maar dat is niet alles wat er is.

Onbewust ben je waarschijnlijk van bewust dat het kost veel compromissen en werken te trekken door als het gaat om relaties. Misschien, je bent niet in die plaats gewoon nog niet. En dat is echt prima. Niet op zoek naar een man alleen omdat je er geen hebt. Leer om het moment te herkennen wanneer u daadwerkelijk wilt een vriendje.

Ben je nog steeds opgehangen op iemand uit je verleden?

Maakt niet uit hoeveel je proberen te verbergen zult u niet in staat zijn om te maskeren van al die gevoelens als ze nog bestaand. Zelfs als je actief daten - kans groot dat u niet succesvol zijn. Mannen kunnen inhaken op deze dingen. Iedereen kan in feite.

Ik herinner me echt willen een paar jaar terug dan dit douchebag en eigenlijk overtuigen mezelf Ik ben doet het geweldig. Ik geloofde echt dat het na een tijdje.

Het probleem was - mijn overtuiging niet echt zo goed werkt op anderen. Bleek iedereen wist dat ik was niet echt te doen zo groot als ik zei dat ik was.

Les geleerd - als je nog steeds in de stortplaatsen over iets (iemand) niet duw jezelf tot je eigenlijk klaar om over te gaan naar de volgende.

Bent u schuldig aan zelf-sabotage?

Nogmaals, praten uit eigen ervaring hier, dus luister. Als u al gekwetst, bedrogen en bang door een relatie spullen in het verleden, zou het je onzeker hebben verlaten, bewaakte, pessimistisch, en niet in staat om vertrouwen iedereen nieuw.

Ik persoonlijk ging door een hele periode van het daadwerkelijk maken van maximaal redenen om niet te gaan op de tweede data. Ook was ik erg in voorzag een schemerige toekomst na enkel uren praten met een jongen en eindigt het meteen om mezelf te redden het gedoe.

Doe je zo oppervlakkig?

Al te kieskeurig en eigenlijk draaien van data en vooruitgang alleen maar omdat je niet van zijn ellebogen is zeker waardoor het moeilijker voor u om een ​​vriendje te krijgen.

Nu, ik zeg niet dat je moet gaan met jongens die je absoluut niet aantrekkelijk of interessant gewoon om je kansen te vinden. Ik zeg dat mensen moeten een kans krijgen. Misschien is die vent met het grappige kapsel is eigenlijk heel interessant en grappig, dat zou je weten als je hem een ​​kans gaf.

Doe je zo ondraaglijk?

Jongens kunnen een aanhankelijk, behoeftige, wanhopige vrouw uit een mijl afstand te spotten. Meisjes kunnen afdrijven tot stand op deze manier na een aantal slechte ervaringen. Dus, als je acties schreeuwen naar hem dat je dood te zijn in een relatie die hij zou weg bang. Heb je kansen niet verpesten met een man door te proberen om te snel te gaan en proberen om hem te binden!

Ben je intimideren?

Sommige jongens zijn gewoon geïntimideerd door prachtige, succesvolle vrouwen. Zien hoe ik heb eigenlijk geen excuus voor deze jongens, met uitzondering van het feit dat ze duidelijk niet comfortabel met hun eigen uiterlijk en / of de prestaties, alles wat ik kan je echt zeggen is - wie heeft ze? Je hebt natuurlijk een man die weet wie hij is en wie een meisje als je aankan!

Onze selectie