Waarom moet je valsspelen heroverwegen

Ik heb zelden bedriegen. Er zijn weinig redenen voor. Een daarvan is dat zelden ik ben in een relatie. De andere is dat mijn langste relatie was een open.

Waarom moet je valsspelen heroverwegen

Het ding dat ik bang voor de meeste is het alsof dat zou je niet en kon nooit doen, maar je weet dat de tweede je zegt het dat je zegt een regelrechte leugen.

En ze leefden nog lang en gelukkig... totdat

In een paar weken mijn vriend gaat trouwen. Zijn vrouw-to-be, zegt dat ze hem zou verlaten de tweede zou hij een ander meisje te kussen. Ik toevallig te weten dat hij meer dan kuste een ander meisje. Niet bij een gelegenheid. Vrijwel elke keer dat ze weg is, hij weet wie te bellen. Zelfs wanneer zijn meisje is rond kon hij enige tijd duren af ​​van het werk en de stoppen door bij een ander meisje plaats.

Op een gegeven moment heb ik op mijn FB muur - als je wist waar je man-to-be is werken na sluitingstijd, zou je hem nog trouwen? Dan merk ik het bericht als alleen zichtbaar voor mij.

Ik wist dat het een tweede zou nemen om het huwelijk te voorkomen. Maar ik wilde niet god spelen. Het is mij niet om te beslissen over hun lot.

Mijn manier is de juiste manier

Een ander meisje is leven met een man voor 4 jaar. Hij is te goed, zegt ze. Maar ook goed is voor haar niet genoeg. Ze heeft behoefte aan meer. Uiteraard heeft ze een aantal niet al te goede. Ze heeft een aantal andere die ze kan slecht zijn met.

Ze is zeker van haar man zou nooit bedriegen op haar. Eigenlijk zij gelooft dat alle mensen zouden bedriegen, gewoon niet haar Leo.

Maar haar Leo denkt ook dat ze niet zou bedriegen op hem. En ze doet. Ze doet het vaak. Ze maakt gewoon zorgen dat hij niet te weten.

De andere dag vertelt ze me over een vent: hij is geen goed persoon. Hij bedriegt zijn meisje.

Ik geloof niet dat zij is degene om te zeggen dat. Maar dan vertelt ze dat ze doet het op een slimme manier. Ze doet het achter zijn rug. De andere man doet het voor zijn meisje.
Dat is waar haar en mijn idee van eerlijke verschillen.

Als je open bent over uw verblijfplaats je bent geen bedrieger. Vreemdgaan betekent dat we het tegenovergestelde van wat je verwacht te doen. Maar niet alleen verwacht, het tegenovergestelde van wat je zei dat je zou doen.

Mijn reden is de geldige reden

De andere man heeft zijn meisje zwanger en hij reizen om familie te bezoeken en langs de weg om een ​​affaire te hebben. En de reden is? Toen ik hen ontmoette, ik dacht dat ze waren de schattigste koppel. Maar het echtpaar hebben ontmoet in de lagere school en dacht dat ze iets ontbrak. Nu, besloot hij om het goed te maken voor de verloren tijd.

Een andere vriend van mij beschouwt zichzelf volledig trouw, maar ze had 3 jaar lang affaire. Ze zegt dat ze deed het alleen maar omdat haar man bijna nooit wilde seks met haar. Ze is nog steeds zeker van dat hij nooit zou bedriegen op haar. Ze is ook zeker dat hij nooit zou check-up op haar telefoon, maar ze ooit een bericht nooit verlaten op.

Ze heeft nog niet eens bekend om haar beste vriend. Ze wilde niet dat iemand haar man een vreemde blik te geven. Ik gebeurde om te weten, want ik heb geen connecties aan haar man. En ik houd geheimen. Ik heb nooit vertellen verhalen met echte namen. Ik heb ze gewoon gebruiken als een voorbeeld wanneer ik schrijf mijn verhalen en hopen dat ze zullen bestsellers geworden.

Een ander meisje is in een zeer liefdevolle relatie, maar seks niet goed gaat. Hij heeft geen een sterke seksuele drift. Sinds ze is meer dan een decennium met de man, ik zeg dat ze niet zo seksueel soort niet. Toch, soms ze denkt dat het hebben van goede seks geen slecht idee zou zijn. Toen idee was het punt te worden besefte ze bedacht al snel dat ze niet echt een soort vreemdgaan. Ze is ook niet voor het verlaten van wat ze heeft al voor betere seks.

Zal ik al gezegd dat ze 100% zeker van dat haar man nooit zou bedriegen? En hij gelooft ook dat ze het niet kon. Ja, het is waar dat ze niet kon doen het vaak. Ze houdt er niet van om het te doen. En toch het is gebeurd. En het is meer dan eens gebeurd.

Heb uw cake en eet het ook

Ik ben seksueel expliciet meisje. Ik heb een aantal kleurrijke geschiedenis. Ik ontmoet bijna maagdelijke vent die me vertelt dat hij zou nooit bedriegen.

Aan het einde, hij vertelt me ​​dat je het weet heb een keer gebeuren. Dan krijg ik te denken... grappig hoe de enige die zogenaamd goede kerel die ik ooit heb gedateerd vertelt me ​​iets dergelijks. Kan het zijn dat mijn bad guys waren beter of ze waren gewoon beter in het bewaren van hun mond?

Nadat alle vragen te stellen als je zou bedriegen, heb je liegen en dergelijke zijn totaal zinloos. Leugenaar zal je niet vertellen dat ik lieg. Spelers kunnen grapjes en misschien zegt ik doe. En toch weet je niet of het een grap of werkelijkheid.

Er zijn miljoen redenen waarom mensen bedriegen. Er zijn te veel mensen vreemdgaan dat ik denk dat het hele idee van de verschrikkelijke verraad moet worden heroverwogen. Er is duidelijk iets dat van nature komt aan (sommige) mensen die de maatschappij wil dat ze te verbergen. Het is hetzelfde als het hebben van een glimlach in het publiek, dat betekent niet dat je gelukkig bent. Het is hetzelfde als een soort hoewel u misschien niet de zorg over iemand. Het is hetzelfde als vragen hoe ben je als je niet echt wilt weten.

Om te verklaren duidelijk Ik ben 100% tegen valsspelen. Als je niet kan opvolgen monogamie, ik stel niet het uitvoert. U kunt kiezen uit een van de vele variëteiten van polyamorie.

Onze selectie