Wanneer is het OK om te zeggen " ik hou van jou "?

Mensen beginnen relaties om verschillende redenen, met verschillende motieven, maar in de loop van een relatie die mensen te veranderen op verschillende manieren. Wanneer is het juiste moment om te zeggen het L woord?

Wanneer is het OK om te zeggen en # 8220; ik houd youand # 8221;?

Sommige relaties zijn tijdelijk, soms krijgen we verbrand en sommige relaties groeien tot iets groots en machtig. Hoe kun je zien of je relatie het nieuwe niveau heeft bereikt? Wanneer is het juiste moment om de grote woorden te zeggen?

Sommigen van ons zijn bang voor afwijzing, sommigen wachten op het juiste moment. Of je bang of gewoon wachten op het juiste moment zijn, ik ben hier om u te helpen beslissen wanneer is het OK om te zeggen "ik hou van je"?

Voordat we beginnen met het analyseren van uw emoties en het bespreken van de perfecte tijd om ze uit te spreken, laten we besteden een minuut om mannen en hun kijk op de zaak.

Recente studies uitgevoerd in de Europa laten zien dat liberale mensen hebben vreemde dubbele moraal als het gaat om het horen van de grote woorden. Als de zin gesproken voordat ze seks hadden, hij is blij omdat hij interpreteert het als een duidelijk teken dat hij je wat actie te krijgen in de nabije toekomst. Echter, als de L-bom komt na de geslachtsgemeenschap, hij zal niet zo blij zijn.

Liberale, moderne mannen zijn nog steeds de hoop te krijgen in je slipje zonder compensatie bent.

Het is grappig hoe het bleek dat monogame mannen werken heel anders. Net als de meeste vrouwen, ze de voorkeur aan de magische woorden te horen na de seks, omdat het verbetert hun romantische, tedere kant die moet worden gevoed met vriendelijke woorden, zodat ze niet het gevoel ongewenst en onveilig.

Als een man zegt: "Ik hou van jou" hij is eigenlijk verwijzend naar zijn behoefte om meer dan het is vereist om gewoon seks te investeren.

Voor zover vrouwelijke logica gaat, de oude theorie stelt:

  • Als hij vertelt je dat hij van je houdt voor de seks, hij is waarschijnlijk niet de waarheid te vertellen.
  • Als hij vertelt je dat hij van je houdt in het midden van het hebben van seks, zijn de kansen 50/50 dat hij de waarheid vertelt.
  • Als hij vertelt je dat hij van je houdt nadat je seks hebt gehad, is hij waarschijnlijk de waarheid te vertellen.

Wetenschappers zijn van mening dat door het schrappen van de L-bom beginnen we een onderhandelingsproces, in feite - we bieden. Een vrouw wil het risico van verkoop van goedkope verminderen, terwijl een man zich concentreert op het niet aanbieden van te veel. Hij is bang om te verliezen het object van zijn verlangen, terwijl ze bang is dat ze maar al te goedgelovig om te leren dat hij met haar voor seks.

Iemand te vertellen dat je van ze moet gebaseerd zijn op respect, vertrouwen en geluk van het met elkaar - het is iets wat je zelden het gevoel na een maand van dating, maar het is niet onmogelijk dat je twee klikte. Belijden uw "diepste gevoelens" na 3 weken wordt beschouwd als een romantische zelfmoord en psychologische studies tonen aan dat pas na drie maanden waren verstreken, kunt u de lijn tussen liefde en verliefdheid te definiëren. De lijn zal duidelijk zien of je wel of niet moet grote woorden te investeren in deze.

Naast de rationele vooruitzichten, zeggen Ik hou van jou is alles over het moment. Het moet een spontane, moedige daad, waarin je schaamte en angst om afgewezen te overstijgen of anders de magie zal niet werken zijn. Houd niet in je emoties, omdat hij misschien ook tegenhouden zijn, om dezelfde domme redenen. Gebruik nooit deze woorden als een manipulatie tactiek, het is echt verschrikkelijk en kon je in de problemen als de relatie plotseling eindigt.

Hoewel het kan worden gebruikt om macht te krijgen, is het meestal averechts als de perpetuator is niet op de hoogte dat hij gebruikt om te manipuleren. Als je niet 100% zeker bent van je emoties, niet ooit zeggen dat het L woord, in plaats daarvan gebruik maken van iets als "Ik geniet echt tijd doorbrengen met u en alles, maar ik ben nog steeds niet zeker of het liefde is." Dat moet je uit de problemen en koop je wat tijd.

De beste manier om te zeggen "ik hou van jou" is te laten de woorden groeien in je hart, zodat ze kunnen uit te komen als een felle romantische storm, het creëren van een moment om te onthouden.

Als je twijfelt over de vraag of je moet doen of TELL, vergeet niet dat welke methode je ook kiest, het moet allemaal neerkomen op een vrije meningsuiting die je zal bevrijden. Gewone woorden, zelfs zo krachtig als deze, betekenen niets als ze niet worden ondersteund door acties.

Als je meer bent aan de verlegen kant, zijn er manieren om hem te vertellen dat je van hem houdt, dat niet voel je je ook voulnerable en bloot, betekenen de woorden met spaghetti u gemaakt voor het diner, neem een ​​foto en stuur het naar zijn nummer, geef hem een ​​massage en betekenen de woorden met uw vinger. Als je goed bent met woorden en gezegend met een gevoel voor humor, schrijf hem een ​​domme gedicht.

Mogelijkheden zijn eindeloos - Gebruik je fantasie en houdt het intiem. Good luck!

Onze selectie