4 zomer make-up essentials

Er is niets erger dan het bestrijden van de zomerse hitte terwijl het proberen om er goed uitzien. Of het nu in hete, vochtige of droge weer een meisje nodig heeft om zich voor te bereiden voor elke situatie. Gelukkig voor jou zijn er een paar dingen die je kunt doen om te blijven zomer savvy zonder zorgen.

4 zomer make-up essentials

Niemand wil uren doorbrengen voor de spiegel in de zomer. Maar we willen er goed uitzien! Het houden van uw routine snel en gemakkelijk, hier zijn een paar producten die u zullen helpen fris en prachtige zoek de hele dag te blijven!

1. Kies een van de volgende handelingen uit om prep je gezicht

 • Bobbi bruin vitamine verrijkte gezicht base
  Dit product is meestal wat ik begin mijn routine af met. Het bevat voedingsstoffen die je gezicht te beschermen tegen de make-up die je op later. U kunt dit product gebruiken alvorens op foundation. Dit product heeft een geweldige geur die je zal verlaten.
  ( www.bobbibrowncosmetics.com )
 • MAC prep + prime voor de huid
  Een romige vloeistof die glijdt op goed, met slechts een paar druppels zal het hydrateren en prep je gezicht. Met behulp van deze zult u uw make-up look te verlengen.
  ( www.maccosmetics.com )

2. Om zelfs uit uw huid-tone

 • Khiel's ultra gezicht getinte moisturizer SPF 25
  Als u niet wilt zware make-up hebben op, maar zou graag wat de dekking is dit een ideaal product. Eenvoudig toe te passen op je gezicht en het zal zelfs uit vlekken en geven je een gezonde gloed. Het beschermt ook je gezicht tegen de zon. Perfect als u werkt uit en hebben niet de tijd om een ​​volledige make-up routine niet hebben. Het wordt geleverd in drie kleuren, zodat u uw beste match te vinden voor uw huid-type.
  ( www.kiehls.com )

3. Verhulling

 • Bobbi bruin getinte oog witmakers
  We hebben niet altijd de luxe van slapen de hele nacht en dus de ogen zakken kan een probleem worden. Geen zorgen te maken! Dit oog glansmiddel is alleen dat, een oog bleekmiddel. Doe wat van deze onder je ogen en je zal automatisch een verschil merken. Uw gezicht zal fris uitzien en zal u er meer wakker. Na verloop van tijd heeft het een effect van het verminderen van uw duisternis onder de ogen zakken, als een droom toch?
  ( www.bobbibrowncosmetics.com )
 • Bobbi bruin gezicht touch-up stok
  Tijd komt dat een smet of een puistje zal verschijnen en je kan gewoon niet zomaar binnen blijven. Maak je geen zorgen, met deze touch-up-stick kunt u het bedekken en uit gaan. Het is gemakkelijk aan te brengen en niet veel nodig is om ongewenste aandacht te verlichten.
  ( www.bobbibrowncosmetics.com )

4. Het verminderen van glans en houdt uw blik samen

 • MAC select pure geperst poeder
  Dit poeder wordt geleverd in een handige compacte die in je zak past. Het komt in vele tinten die perfect overeenkomen met uw huid. De compacte bevat een spons applicator, maar ik heb liever met een penseel omdat je het gemakkelijk kunt schoonmaken. Slechts voor een natuurlijke look passen op je T-zone.
  ( www.maccosmetics.com )

Nu je de basis klaar bent om je zomerlook. Toepassen van een aantal mascara zal uw ogen pop te maken. Of zetten wat blush op de appeltjes van je wangen zal ook verbeteren je uitstraling. De keuzes zijn eindeloos, maar de basics zijn gegeven aan u. Ga je zin hebben, niets houdt je tegen op zoek goed nu!

Onze selectie