5 tips over hoe je oranje lipstick te dragen

Je hebt het gehad met je dezelfde oude roze of rode lippenstift, en je natuurlijk gedacht oranje. Tuurlijk, het is een geweldig idee in theorie, maar in de praktijk is het een 'beetje moeilijk te trekken van. Hard, maar niet onmogelijk. Als het goed is gedaan, het is een zeer originele make-up stijl en kan kijken echt, echt goed. Dus, wil je het doen? Hier zijn 5 tips die u zullen helpen oranje lipstick rocken en ziet er geweldig uit.

5 tips over hoe je oranje lipstick te dragen

1. Voorbereiding

Je moet natuurlijk eerst zorgen voor de basics. Lipstick van welke aard ziet er slecht uit als er enige vorm van haar boven je lippen. Je kunt het niet zien, maar het is er. Wanneer je het waxen, alles ziet er zo veel beter. En de pijn - het is de moeite waard. Niemand wil een vrouw met snor.

2. Witte tanden maken een verschil

Zoals de kleur oranje heeft een geel pigment aan, het zal gewoon accentueren de gele in je tanden. Als uw tanden zijn een beetje geel, vergeet oranje lipstick omdat het alleen maar erger zal maken. Probeer bleken het. Hier is een huis recept voor het maken van uw tanden witter - koop wat soda bicarbonaat meng het met een druppel citroensap. Poets je tanden met de mix - het zal hen onmiddellijk witter. U kunt dit alleen doen een keer per week, en de resultaten zijn maar liefst.

3. Kies de juiste tint oranje

Nu dat je het echt saai deel hebt gedaan, is het tijd voor de lol te beginnen. Kies de juiste tint oranje.

Als uw huid heeft een Engels steeg aan het voelen, gebruik maken van de perzik tint oranje. Het zal je ziet eruit als een sprookje. Vermijd het echt elektrische tinten, want ze zullen je ziet eruit als een gek uit de jaren '80.

Mid-oranje lipstick is perfect voor olijfkleurige huid - het zal je ziet eruit als een jonge Monica Belluci. Als je echt, echt donkere huid, beschouw jezelf gezegend. Donkere huid en oranje lippenstift zijn een match made in heaven! U kunt elke kleurschakering die u wilt rocken - van peachy oranje naar de werkelijk elektrische oranje.

4. Breng het correct

Toepassing is zeer belangrijk. Nu dat u de perfecte tint voor jezelf hebt gekozen, niet verpesten met slechte toepassing. Koop een lipliner en tekenen de contouren van je lippen. Zet uw perfecte lipstick en breng daarna een heeeeel klein beetje losse poeder overheen om de lippenstift blijven zitten.

5. Overeenkomen met het

Je vraagt ​​je af wat er nog meer is er om het, niet ons begonnen. Ongeacht hoe goed de lipstick ziet er op u, dan kunt u altijd gemakkelijk verpesten met de rest van je make-up. Probeer niet over te doen de rest van je make-up. De enige kleur die goed gaat met oranje lippenstift is zwart. Gebruik de donkerste tint van zwarte mascara. Als het 's nachts en je bent ergens speciaal naartoe gaat, kunt u een kat oog doen met een kohl potlood of / en eyeliner. De combinatie van oranje lippenstift en kat ogen zal je kijkt heel exotisch. Het is echt een coole look die bijna niemand gebruikt.

Dus, schat, nu dat je er geweldig uit gaan en BE geweldig! Klop ze dood!

Onze selectie