5 youtube make-up goeroes je zou moeten controleren

Of ze ons leren hoe je de perfecte smoky eye beheersen of ze enthousiast over hun meest recente reis naar Sephora, YouTube geliefde make-up goeroe is niet alleen vermaken - zij onderwijzen.

5 youtube make-up goeroes je zou moeten controleren

Ze maken ons aan het lachen, ze maken ons huilen, maar bovenal, helpen ze ons beter voelen over onszelf. Met zoveel YouTube schoonheid kanalen te ziften, kan het moeilijk zijn om uw go-to goeroe vinden.

We hebben besloten om dingen makkelijker te maken en de beperking van de keuzes om vijf dames wij denken zijn gewoon geweldig.

1. Jlovesmac1

JLovesMac1

Kijk 20 seconden van een Jlovesmac1 video en het meisje achter de camera is gegarandeerd om je lachen. Jarmaine's ongecensureerde benadering van het geven van beauty tips en trucs is een verfrissende ontsnappen uit de saaie, vaak gescript, beauty kanalen die we zijn tegengekomen.

Wanneer de Fashion Institute of Design en Merchandising (FIDM) student niet bezig is het prijzen van de mysterieuze man van UPS (bekijk een paar van haar video's en je weet wat we het over hebben), ze geeft ons outfit inspiratie, toont ons haar mind-blowing dance moves, en haar geheimen te delen over hoe je een stevige buit te krijgen. Fans wenden tot Jarmaine voor alles van fitness tips en beauty advies aan fashion videos en echt meisje praten.

Onze favoriete JLovesMac1 video: "My Rainy Day Outfits ♥"

In deze video laat Jarmaine zes verschillende outfits te dragen op een regenachtige dag. Elke outfit wordt gestyled tot in de perfectie, en we zelfs een glimp van haar leuke dansmoves. Net als al haar video's, deze video bevat Jarmaine's gedurfde gevoel voor humor.

2. Missglamorazzi

Ingrid (via web.stagram.com / n / thegridmonster /)

Ingrid's sprankelende persoonlijkheid en indrukwekkende BAR (glam it yourself) video's hebben ons verslaafd aan haar YT kanaal. We horen graag over haar must-have producten, nieuwste beauty koopt, en favoriete modetrends.

Vraagt ​​u zich af wat de deal is op die nieuwe stichting? Haar product beoordelingen zal het onderzoek voor u doen. Ze zijn grondig genoeg om u te laten maken van een weloverwogen beslissing over een beauty product toch zijn ze beknopt genoeg om je geïnteresseerd te houden.

We houden vooral haar "Get Ready With Me" video's, als ze zijn leuk om naar te kijken en ons te laten zien producten in actie!

Onze favoriete Missglamorazzi video: "BAR Leuk Gedrukt Tights"

In een van haar beruchte GIY video, Ingrid toont ons hoe te animeren traditionele panty met leuk, klantgericht prints. Haar instructies zijn makkelijk te volgen, en ze toont verschillende prints die u kunt gebruiken om deze winter must-haves passen bij uw persoonlijkheid.

3. Carlibel55

Carlibel (via carlibel.tumblr.com)

We houden van alles Carli. Niet alleen is ze gewoon prachtig, maar ze biedt een goede variëteit aan nuttige video's, waaronder perfecte make-up looks, makkelijke kapsels en stijlvolle outfit van de dag.

Haar video's centrum rond haar liefde voor make-up en haar passie voor het delen van haar beauty tips is duidelijk in haar tutorials. Of je nu een beginner of een beauty make-up pro, er is voor elk wat wils op kanaal Carli's. Ze zal beginners stap voor stap zien hoe je de perfecte winged liner te krijgen en laten zien hoe je een dramatische make-up look voor make-up liefhebbers die willen dingen te schoppen tot een inkeping te bereiken.

Ze organiseert ook een ton van giveaways, zet inspirerende leven citaten aan het begin van haar video's, en heeft een aan-die-voor sieraden collectie.

Onze favoriete Carlibel55 video: "Hoe ik Contour & Highlight!"

Hoewel het moeilijk was om slechts een van Carli's video's als onze favoriet te kiezen, deze eindigde met de taart. De hele video Carli laat zien welke producten ze gebruikt om een ​​afgeronde, gemarkeerd gezicht te bereiken, en ze toont ook betaalbare alternatieven voor de duurdere producten die ze gebruikt.

4. Anniejaffrey

Annie (via anniejaffrey.com)

Annie's DIY huidverzorging oplossingen en liefde voor alle dingen natuurlijk en gezond is wat trekt ons naar haar kanaal. Ze heeft een geweldige mogelijkheid om kijkers te informeren over hoe de zorg voor hun huid en lichaam te nemen op een manier die is leuk, onderhoudend, en motiverend.

Een inspiratie voor alle, Annie's zorgvuldig bewerkte video's zijn makkelijk te volgen, en vaak bemerken we nemen mentale notities over haar goed in elkaar gezet outfits en chique kapsels. Wij waarderen haar eerlijk product aanbevelingen en waterdicht make-up tutorials.

Onze favoriete AnnieJaffrey video: "STICHTING Voor Flawless Skin! ♥ "

In deze video Annie laat zien hoe vlekkeloze nog natuurlijk uitziende huid te bereiken. Ze gaat door elke stap in een grondige en biedt ook waardevolle tips over de hele video (zoals hoe om te voorkomen dat het trekken van uw huid en het toepassen van concealer in een driehoek vorm te fleuren uw ogen). We krijgen ook een sneak peak van haar nagellak rack-love it!

5. Dulcecandy87

Dulce (via dulcecandy.com)

Als we niet verlustigen over Dulce's unieke gevoel voor stijl, gaan we door middel van haar video's leren een ding of twee over hoe je make-up toe te passen. Als je je afvraagt ​​hoe je te bereiken Kim kardashian's zwoele smoky eye, weet niet of uitgeven aan de nieuwste beauty product op de markt, of geplakt op hoe u uw make-up te doen voor Valentijnsdag, heeft Dulce heb je gedekt.

Haar celebrity make-up tutorials, product reviews, en de schoonheid ziet er voor verschillende gelegenheden zijn praktisch, gemakkelijk te doen, en onderhoudend. Oh, en we zijn een sucker voor haar schoonheid en mode trekken - ze zijn onze guilty pleasure!

Onze favoriete DulceCandy87 video: "Mijn 3 Minute Top Bun"

Hier is een voorbeeld van een DulceCandy87 tutorial die is beknopt, makkelijk te volgen, en informatief. Het kapsel Dulce toont in de video is perfect voor het oppoetsen van bad hair days, want het is snel en eenvoudig en toch ziet er elegant en chic.

De YouTube-beauty gemeenschap heeft gebloeid door de jaren heen en er zijn een hoop getalenteerde make-up guru's we hebben nog moet ontdekken. Verlaat een reactie hieronder en laat ons weten wie je favorieten zijn!

Onze selectie