Hoe maak je rode lippenstift perfect passen

U wilt glamourous uitzien, maar je rode lippenstift maakt je als Joker? Maak je geen zorgen, we zijn hier om u te redden van een make-up ramp! Hier is hoe je rode lippenstift perfect kunnen toepassen.

Hoe maak je rode lippenstift perfect passen

Je gaat uit en u wilt onweerstaanbaar uitzien, weet je dat rode lippenstift geeft je dat sexy oud-Hollywood glamour look die geen mannen dus kan weerstaan, u het toepast, maar het lijkt alsof je hebt net gegeten kersen. Er is zelfs wat rode lippenstift op je tanden. Je neemt het af en opnieuw toe te passen, nog niet perfect. Je begint om je zenuwen te verliezen en overwegen het opgeven van de hele glamour look. Stoppen!

Wij zullen u vertellen hoe u rode lippenstift perfect van toepassing:

1. Kies een tint

Ten eerste, kies een kleur die uw teint complimenten. Als je kiest voor een verkeerde kleur je uiteindelijk op zoek te bleek of te goedkoop. Gelukkig zijn er veel nuances of rode lippenstift om uit te kiezen en je kunt altijd testen een schaduw voordat je het koopt. Koop altijd een resistente rode lippenstift.

2. Toepassing lip liner

Gebruik geen rode lip liner als het niet exact dezelfde tint als de lipstick. Het is veel veiliger om lipliner van een tint van je lippen of een tint donkerder te gebruiken. Lip liner wordt gebruikt om je lippen te schetsen. Niet trekken het meer dan 1 millimeter boven je liplijn of je zal eindigen op zoek belachelijk.

3. Toepassing lippenstift


Het beste zou zijn om een ​​borstel te gebruiken omdat het mogelijk maakt de precisie, dat is van het grootste belang bij het toepassen van rode lippenstift. Haast u niet. Start vanaf de buitenkant van je lippen, het toepassen borstel over lip liner.

4. Lip gloss

Als uw bestand lipstick laat uw lippen looking droog je kunt wat lipgloss toepassing overheen. Lipgloss kan worden roze of met een lichte gouden gloed op je lippenstift geven een kleine draai.

5. Breng je lippenstift met je

Je moet je lippenstift hebt in je tas voor het geval dat. U mag het diner en / of wat te drinken hebben, kan de kleur vervagen dus je moet opnieuw het. Nogmaals, zou het best zijn om een ​​borstel te gebruiken.

Het is lastig om rode lippenstift passen dus misschien moet je thuis oefenen. De praktijk zal u nodige routine elke keer dat je nodig hebt om het toe te passen geven en je handen zullen niet schudden in angst.

Bekijk deze geweldige video op die rode lippenstift, Moet u helpen:

[Lees: Rood is het nieuwe zwart ]

Onze selectie