Hoe om te vertellen als je te veel make-up op

Poeders, blushes, oogschaduw en lippenstift kan elke onvolmaaktheid afnemen, evenals, accentueren elke mooie eigenschap van je gezicht. Maar als je overdrijft en overmatige hoeveelheden make-up toe te passen, zul je uiteindelijk uit als een clown en het maken van een zeer slechte indruk. Om natuurlijk mooi uitzien, kijk op de volgende suggesties over hoe om te vertellen als je te veel make-up op, en regelmatig toe te passen.

Hoe om te vertellen als je te veel make-up op

Benadrukken slechts een kenmerk van je gezicht

Als u zowel uw lippen, ogen en wangen hebben geaccentueerd, dat is zeker een teken dat je te veel make-up op.

Bij de toepassing van make-up, moet u altijd kiezen een functie die u wilt het maximale uit te halen, en alleen concentreren op het. Nooit op je hele gezicht! Als je je ogen benadrukken met een sterkere schaduw, vermijd alles wat op je lippen of kiezen voor neutrale en natuurlijke kleuren zetten. Als in plaats daarvan, u wilt uw lippen accentueren, blijf dan uit de buurt van donkere of kleurrijke oogschaduw, en passen alleen een beetje mascara op je wimpers.

Evenwicht is zeer belangrijk en je zal nooit willen je look te overmeesteren met grote hoeveelheden van verschillende kleuren.

Draag stichtingen die overeenkomen met uw huid toon

Als u een duidelijke fundering lijn op je huid en je gezicht ziet eruit als een masker, heb je absoluut overdreven.

Stichting wordt verondersteld om uw teint te verbeteren en zelfs uit uw huid toon, maar niet om u kijken alsof je het hebt aangebracht met een extra dikke kwast.

Wanneer u klaar bent met het zetten foundation op je gezicht, zorg ervoor om altijd veeg het overtollige door voorzichtig passeren van een weke delen over je gezicht. Terwijl doen, concentreren op haarlijnen, wenkbrauwen, alsook op het gebied boven je bovenlip.

Kies stichtingen die exact overeenkomen met uw huid toon - ze mogen niet donkerder of lichter te zijn. Er is niets erger dan te merken dat uw gezicht en hals zijn twee verschillende kleuren.

Kies oogschaduw basis van uw huid en haar kleur

Dragen overdreven oogschaduw overdag is een andere manier om te zeggen dat je absoluut moet te veel make-up op.

Voel je vrij om te experimenteren met kleuren en speel met meer extravagante tinten in de avond, maar nooit je ogen overmeesteren overdag.

Kiezen voor natuurlijke en gemakkelijke oogschaduw in de dag, en zorg ervoor dat ze overeenkomen met uw huid toon, en je haarkleur. Het beste is om je te beperken tot 2 verschillende tinten en zijn slechts een klein vleugje mascara op de uiteinden van je wimpers.

Uw bedoeling is om natuurlijke, fris en mooi te kijken tijdens de dag, en nooit te lijken alsof je de hele nacht hebben doorgebracht zonder zelfs het nemen van je make-up af.

Wees voorzichtig met je lippenstift

Als je lippenstift op je tanden, dan moet je zeker te veel make-up op. Controleer je hele gezicht onmiddellijk en veeg al het overtollige.

  • Bij het aantrekken van je lippenstift, gelden slechts een dunne laag van kleur met een geschikte lip brush.
  • Gedefinieerd lippen kan aantrekkelijk zijn, maar nooit overdrijven met de liner. Zorg ervoor dat het overeenkomt met je lippenstift en gebruik altijd een goede lip borstel om het te mengen goed stand.
  • Wanneer u klaar bent met de nadruk op je lippen, gebruik dan een zachte tissue op je lippen deppen en verwijder de overtollige lippenstift voordat het op je tanden. U kunt ook pop uw wijsvinger in je mond en zachtjes druk je lippen tegen. De overtollige kleur zal blijven op uw vinger.

Aandacht!

Ga nooit zonder eerst op zoek naar een spiegel en controleer altijd je make-up in een natuurlijk licht als je de mogelijkheid om dat te doen!

Heeft deze suggesties werken? Vertel ons over uw beste tip over hoe om te vertellen als je te veel make-up op. Schrijven in de commentaren en laten we het proberen.

Onze selectie