Kim kardashian rokerige ogen video tutorial

Verkrijg de zwoele, rokerige ogen kijken van een tv-ster met deze eenvoudige make-up les!

Kim kardashian rokerige ogen video tutorial

De smoky eye is een sexy look voor de avond, en wie het beter dan Kim K, die wordt betaald om goed te kijken naar de gebeurtenissen zou dragen? Volg deze eenvoudige tutorials om haar blik te krijgen.
Hier tonen we u een tutorial gedaan door haar make-up artist op Kim zichzelf, zijn zo de beste resultaten gegarandeerd! Experimenteer een beetje, afhankelijk van de intensiteit van het effect dat u wilt bereiken, maar ook op uw oogkleur en huidskleur.

U zult de volgende producten, waarvan de meeste u waarschijnlijk al hebt in je make-up tas nodig.

  • vloeibare foundation
  • concealer
  • losse poeder
  • wenkbrauwstukje
  • eyeliner of oogpotlood
  • oogschaduw (donker, medium en licht in de gekozen kleur)
  • mascara
  • markeerstift
  • valse wimpers (optioneel)

Kim houdt van Lancôme Hypnôse en L'Oreal Volumineuze mascara, MAC en Ben Nye oogschaduw, Ardelle faux wimpers en Smashbox Brow Tech To Go.

Ga voor kwaliteit producten die u bekend bent met, bent want je zal dragen veel make-up op je ogen!

Gewoon een paar van de glimlach of een nies en je make-up zal worden uitgevoerd langs je gezicht in een mum van tijd, als je niet een lange levensduur halen.

De stichting is erg belangrijk, omdat het zal bepalen hoe lang de rest van het zal blijven op je gezicht. De rokerige oog vraagt ​​veel oogschaduw en potlood / liner, om echt de ogen opvallen in je gezicht. Wat is er cool aan is, is het feit dat, terwijl het ziet er beter op donkere ogen, zoals Kim K's, het zal ook werken met blauwe of groene ogen.

Het prepping proces is hetzelfde voor alle tutorials. Reinigen, en dan van toepassing moisturizer op je hele gezicht. Na een paar minuten, start het aanbrengen van de foundation met een make-up spons over je hele gezicht, deksels inbegrepen. Bestrijken het gebied onder je ogen met een lichte concealer, en zet het allemaal met losse poeder.

Kim K. heeft ook vrij sterk wenkbrauwen, dus maak uw arc meer uitgesproken door de tekening in je wenkbrauwen. Solliciteer highlighter over je jukbeenderen met een brede kwast.

Nu, voor de ogen! Hier Kim en haar make-up artist tonen ons een rokerige ogen kijken in paars en roze, ideaal als u geen zin heeft om al uit te gaan en doe het in het zwart.

Breng een licht beige of roze schaduw over uw deksel. Het nemen van een donkerblauwe schaduw, begint aan de buitenkant van je ooglid en werk je weg naar het binnenste gedeelte, het kleuren van de vouw. Zwarte eyeliner gaat volgend - regel je hele oog aan de binnenkant, in de buurt van de traanbuisjes.

Wees voorzichtig, kan dit een paar tranen brengen!

Vervolgens lijn het gebied onder je onderste wimpers. Maak je geen zorgen als het vlekken, en gebruik een Q-tip om de lijn te verzachten.

Markeer de binnenste hoek van je oog met een parelmoer oogschaduw, en lijn je bovenste wimpers met een zwarte schaduw, gaan omhoog uit de hoek maar een klein beetje. Meng het in de plooi.

Werk de look met lagen zwarte mascara, en u kunt ook dragen falsies voor extra glamour! Neutrale lippen gaan geweldig met smoky eye, dus wees gul met perzik, roos of beige glans.

Een tip van Kim's make-up artist - Gebruik zwarte oogschaduw in plaats van liner wanneer je maar kunt, omdat de warmte van je lichaam zal niet van invloed op het zo veel! Als je niet genoeg vertrouwen met een borstel, liner is prima, het zal gewoon nodig touch-ups tijdens je 's nachts.

Deze look is in een meer neutrale palet, maar u kunt gebruik maken van dezelfde stappen met donker bruin of zwart, of misschien proberen een aantal kleuren buiten je comfort zone!

Deze tutorial is super simpel en getoond op Kim zichzelf, zodat u weet dat u krijgt, dat gecertificeerde Hollywood look.

Heb je blauwe ogen? Hier is een smokey eye tutorial voor je.

Onze selectie