Make-up tips voor Aziatische vrouwen

Wanneer we denken aan prachtige Aziatische vrouwen, hun vlekkeloze huid en verleidelijke ogen, een woord voor de geest komt - porselein. Het ding dat de meeste mensen zich niet realiseren is dat, voor de meeste vrouwen, vlekkeloze middelen weten hoe u meerdere problemen aan te pakken, en draaien ze in iets adembenemend. Hier is hoe.

Make-up tips voor Aziatische vrouwen

Stichting

Aziatische vrouwen hebben een groot nadeel bij het kiezen van een stichting. Ze nodig hebben om de een te vinden zonder de roze ondertoon. Dit kan erg moeilijk als de meeste fundering ten minste een kleine hoeveelheid ervan. Helaas, Aziatische vrouwen die gebruik maken van een roze stichting zal, bijna onvermijdelijk, al te kunstmatig, dus u moet zich richten op het vinden van een aanvulling foundation met gele of olijf ondertoon.

Voor extra effect, eerst van toepassing een make-up primer, en dan bedekken met een dun laagje poeder. Dit zal glad alle problematische ondertoon, en laat je een prettige ondergrond om mee te werken.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke uitstraling die afkomstig is van de natuur, probeer dan met behulp van enkele minerale make-up. Het ziet er elegant, voelt elegant en is elegant. Het is gemaakt van fonkelende mineralen, na alles.

Ogen

Aziatische ogen zijn een beetje ingewikkeld voor gewone make-up. Veel Aziatische vrouwen hebben een probleem met een zogenaamde - een ooglid, of zware oogleden, dat maakt de ogen kijken moe en gezwollen. Om de smokey eyes look te bereiken, moet je een aantal vaardigheden in de schaduw stellen. Maak je geen zorgen, het is niet moeilijk. Gewoon beginnen met een lichte schaduw op je wenkbrauwen en intensiveren van de kleur als u de wimpers te benaderen. Kleuren zoals marine, grijs, verschillende tinten van bruin en groen zijn een goede keuze.

Zwarte eyeliner is altijd een goed idee. Gebruik deze vrij omdat het meer eyeliner je gebruikt, hoe meer gedefinieerde je ogen kijken.

De vermoeide, gezwollen look kan worden verminderd door gebruik abrikoos tinten. Deze kleur zal kijken natuurlijk tegen uw huid, met een iets glanzender beroep, perfect voor opgevrolijkt die slaperig ooglid.

Jukbeenderen

Jukbeenderen staan ​​vaak met Aziatische vrouwen, en dit kan hun, anders jeugdige beroep verstoren. Om dit recht te zetten, moet u gaan rond de jukbeenderen, met een roze of een zachte paarse blush. Gebruik highlights aan de bovenkant van je jukbeenderen te complimenteren de vorm van je gezicht.

Terwijl u bij het bent, zou u wilt experimenteren met het uiterlijk van je wangen. Als je wilt afslanken hen, zuigen je wangen in, en passen blozen in het centrum. Markeer je wangen rond de blos, en kijken naar de difference.For iets voller kuikens proberen vice versa, maar wel heel subtiel.

Vergelijkbaar principe kan gebruikt worden voor sliming neus. Het zal veel op tekening te kijken, omdat je nodig hebt om een ​​donkerdere tint aan beide zijden van je neus toe te passen, en markeert het belangrijkste deel. Wees extra voorzichtig, omdat deze, indien het wordt gedaan slordig, kan echt merkbaar.

Er is een enorme verscheidenheid van make-up opties voor Aziatische vrouwen, en door het volgen van deze eenvoudige richtlijnen, wordt u op een veilige weg naar het vinden van je eigen!

Wist u dat een van de meest populaire YouTube-up goeroes is een Aziatisch meisje Michelle Phan? Check out haar kanaal en leer geweldige tips van dit meisje - ze weet dat haar make-up! Moeiteloos en eenvoudig, met verbluffende resultaten!

Onze selectie