Make-up tips voor de donkere huid vrouwen

De make-up industrie kan worden verwaarlozen donkere schoonheden voor het grootste deel, maar laten we er het beste van! Leren hoe te spelen op wat Moeder Natuur heeft je met enige rockende make-up technieken en stijlen!

Make-up tips voor de donkere huid vrouwen

Make-up voor de meeste vrouwen is als het tekenen op een licht gebogen stuk papier. Voor donkere gevilde vrouwen, echter, make-up kan een hele uitdaging vormen. Hoewel het lijkt dat wat make-up trucs eigenlijk bent verloren op je, geef niet op - je moet alleen leren wat voor u werkt. Ieder meisje moet in staat zijn om make-up te gebruiken als haar favoriete beauty bondgenoot.

Donkere gevilde vrouwen hebben meestal mollige lippen, mooi getinte huid en doordringende ogen dus er is een miljoen manieren om te gaan om het allemaal te pronken. Trouwens, make-up speelt, het is zelfexpressie, het is leuk - gebruik intense kleuren, gedurfde keuzes, maak het je eigen in elk opzicht!

Stichting

Want, voor de donkere huid vrouwen, het krijgen van een gelijkmatige teint is een absolute noodzaak, het kopen van een adequate stichting kan het allerbelangrijkste zijn. Kies het model dat ziet er natuurlijk, zelfs als dat betekent het mengen van een paar verschillende stichtingen. Make-up artiesten raden het gebruik van een tint ooit zo iets lichter dan je eigen huidskleur.

Probeer je best om het gelijkmatig toe te passen. Misschien wilt u een borstel of een cosmetische spons te gebruiken, voor een extra controle, hoewel veel meisjes vinden het gemakkelijkst om hun vingers gebruiken om het overal gelijkmatig te krijgen en meng het keurig. Zoals de naam zelf zegt het is gewoon - stichting - het zeer licht moet zijn en niet het gevoel dat je een ton van het op je gezicht.

Celeb Buzz op Stichting: Nieuwe mama Beyonce heeft NARS Sheer Mate Foundation in kleur New Orleans te bedanken voor haar vlekkeloze teint. Misschien een beetje prijzig, maar haar fab zijn!

Poeder

Donkere gevilde meisjes hebben meestal een probleem met een vette huid. Ja, het is een enorme bummer, maar - er zijn een heleboel producten die kunnen oplossen, of, althans, verminderen dit probleem! Wanneer die behoefte hebben aan een snelle oplossing, probeer dan met behulp van een aantal goede oude poeder. Het zal uw huid een instant, frisse look te geven. Zorg ervoor dat u een transparante poeder halen zonder enige geelachtig, of enige andere soortgelijke resten. Neem de tijd om te kiezen, in sommige gevallen een kwaliteit poeder zelfs kan vervangen stichting.

Celeb Buzz op Poeder: U weet welk merk van poeder Nicki Minaj houdt het meest? Nou, het is MAC Select Sheer Pressed Powder in NC40! En ook, Nicki is geen onbekende voor de vette huid problemen, maar je zou niet in staat zijn om zou vertellen?

Blozen

Het lijkt misschien overdreven, maar donkere gevilde vrouwen kunnen echt profiteren van het gebruik blozen. Aangezien in de reële gevilde vrouwen blozen is zo vaak, lijkt het meestal soort casual. Als een donkere gevilde vrouw gebruikt blozen het leest automatisch zo elegant en stijlvol. Kleuren die het beste werken zijn donkere tinten van rood en oranje.

De manier waarop je je blush determents toepassen wat is geaccentueerd op je gezicht. Bijvoorbeeld: als u een hoge jukbeenderen zetten blush recht op de top van hen, als je pluizige wangen en een rondere gezichtsvorm zuigen in je wangen en toe te passen blozen precies tussen je wang lijn en uw kaaklijn.

Celeb Buzz op Blush: Hete Latina J Lo graag gebruik van MAC Powder Blush in Tenderling. Zodat het lijkt alsof dit meisje doet glimlach om de appels van je wangen te vinden en toe te passen uw blos op hen, dan, meng het zachtjes tot aan de haarlijn voor een natuurlijke flush.

Lips

Hoewel contrasterende kleuren kan leuk zijn, met behulp van een extra lichte kleur van lippenstift op je lippen is een totaal - niet voor donkere gevilde vrouwen. Je zal niet chic uitzien, waarschijnlijker, zal je er ziek. Proberen om het contrast te minimaliseren door te kiezen voor kleuren zoals diep paars, wijn, bruin en natuurlijk de klassieke - rood. Ongeacht de kleur, zal transparante lipgloss de look te intensiveren en voeg gevoeligheid aan je lippen.

Celeb Buzz op Lippenstift: Tot voor kort Rihanna maakten op de scène met haar vuurrode haren en vaak - een mooie rode lippenstift schaduw aan te passen. Rihanna heeft een olijfkleurige huid toon, zodat ze kan het af te trekken als niemand kan! Als u wilt haar favoriete merk is, zijn knowwhat - ja je raadt het al - CoverGirl!

Ogen

Pronken met je ogen! Indien, in andere gevallen, werd daarentegen gezien als enigszins riskant, maar dit is waar het interessant begint te worden. Je donkere huid is eigenlijk een speeltuin voor verschillende oogschaduw. Terwijl op een lichte huid vette mixes kan lijken te veel, heb je de luxe om te experimenteren met diepe kleuren.

U kunt eenvoudig trekken uit het bronzen look met een aantal glinsterende oogschaduw en kleuren zoals pompoen, goud, of roze die er geweldig uitzien tegen uw teint. Zorg ervoor dat u glanzende eyeliner, misschien zilver, dat ziet er geweldig uit en accentueren je mooie ogen gebruiken. Ook zal zwarte oogschaduw en de rokerige ogen kijken absoluut verleidelijke blik op een donkere huid en ogen!

Celeb Buzz op Eye Shadow: Spreekt uit rokerige ogen, Armeense schoonheid Kim K weet zeker hoe om deze look te rocken doet ze niet? Er zijn tal van YouTube tutorials laten zien hoe je het ook kunt trekken uit, wees niet bang om te experimenteren!

Onze selectie