Make-up tips voor elke gelegenheid

Fool-proof make-up tips die op elk moment en voor elke gelegenheid zal werken! Hier is alles wat u moet weten over make-up.

Make-up tips voor elke gelegenheid

Elk meisje heeft een make-up routine die kan eenvoudig zijn - blush, gloss en mascara - of ingewikkeld en tijdrovend. Nou, we allemaal doen wat we kunnen om ons best uitzien, maar er zijn een paar dingen die je moet weten dat je routine eenvoudiger en effectiever zal maken. Al deze regels zijn universeel, zodat ze zullen werken voor elke gelegenheid, of u bent gewoon rennen naar de winkel of naar een fancy feestje.

Zelfs uit de huid toon

Een goede fundering is... goed... de basis van een goed opgemaakte gezicht. Kies een kwaliteitsproduct dat goed is voor uw type huid, en laat je niet misleiden door een goede kleur in het kiezen van iets dat zal lopen of snel uitdrogen. De toon moet het dichtst bij je natuurlijke huidskleur. Probeer het in de winkel, en als je niet kunt zien dat het er is, dat is degene die je moet kiezen. Breng aan op schone, gehydrateerde huid. Als u meer wilt weten over hoe u uw huid er stralend en gezond, hoofd op naar ons weten huidverzorging tips.

Foundation - Met behulp van een make-up spons, een dunne laag over je hele gezicht om zelfs uit de huid toon. Vergeet niet te wrijven in de randen van het gezicht om het te mengen in de richting van je haarlijn en nek, om te voorkomen dat het kijken alsof je een masker draagt.

Concealer - De beste vriend van elk meisje die haar acht uur schoonheidsslaapje niet heeft gehad! Toepassing te lichtvaardig alle gebieden die moeten behandelen, vooral onder je ogen. Gebruik je vingers en tik er zachtjes op de huid, in plaats van te wrijven inch Dit zal het beter te stellen en te voorkomen dat kreuken.

Poeder - Met behulp van een grote borstel, stof poeder over je hele gezicht. Het zal de huid oliën absorberen en stel uw basis voor de volgende stappen.

Oh my, je bent blozen!

Of je het op elke dag of nooit in de buurt van de spullen, moet je weten dat een goede blos is de sleutel tot uw gezicht fris en mooi. Het is ook ideaal voor het maken van kleine optische illusies, zoals accentueren functies.

Met behulp van een ronde borstel, breng het aan de appeltjes van je wangen en vegen omhoog. Kies een natuurlijke schaduw van de roos of perzik om je gezicht een vleugje kleur te geven.

Prachtige ogen

Gewoon mascara, oogschaduw of zware eyeliner? Nou, hangt af van de gelegenheid, maar er zijn regels moet je altijd volgen. Ogen zijn wat andere mensen merken eerst over uw gezicht, hen zo spelen tot zo goed als je kunt - ze kijken groter, helderder, meer verleidelijke... Hier zijn drie looks die werken voor elke gelegenheid.

Mascara - Doe gewoon een beetje glinsterende oogschaduw in de plooi van het oog, en doen zowel de bovenste en onderste wimpers met twee lagen zwarte mascara. Eenvoudig en effectief!

Eyeliner - Trendy sinds altijd, zal slechts een lijn van te maken je kijkt opgedirkte en glamoureus. Ga met zwart voor een fool-proof look, of experimenteren met andere donkere kleuren. Als u niet zeker weet hoe het op te zetten om de perfecte cat-eye look te krijgen, klik hier om een goede tutorial kijken.

Smoky eye - Maak je ogen opvallen met rokerige oogschaduw die nooit uit de mode. Een lichtere versie zal werken voor zowel dag en nacht, werken en spelen, terwijl de volledige, zwarte look mag alleen worden gedaan in de avond. Verkrijg de vixen blik door het controleren van onze Kim kardashian smoky eye leerprogramma hier.

Weelderige lippen

Draw kijkt naar uw pruilen met een mooie schaduw van glans of lipstick. Lichtjes trekken in je lippen met een lip potlood, en mengen in kleur met uw vingertop.

Glans - U denkt misschien dat dit het "lichtere" versie van lipstick, maar je hebt het mis! Gloss kunt kijken uitnodigend, glamoureus en sexy. Kies een tint dicht bij je natuurlijke lip kleur, of probeer een gedurfde tint om echt de aandacht van mensen.

Lipstick - We wroeten voor rood op deze! Rode lippenstift is een make-up must-have voor elke vrouw. Vrouwelijk, sexy, opvallende, als je die draagt ​​de juiste kleur en de hoeveelheid ervan, zal je ziet er onberispelijk bij elke gelegenheid. Ontdek hoe je het goed elke keer krijgt met deze nuttige handleiding.

Doe dit altijd

Controleer uw make-up om de 30 minuten of zo, gewoon een snelle blik in uw compact zal doen. Veeg alles wat vlekkerig kan hebben, en opnieuw iets is dat moet opnieuw toepassen. Niet zeker als je te veel make-up op? Kijk dan op deze handige tips.

NOOIT doen

Wat je ook doet, nooit, nooit, doe gewaagde ogen en lippen op hetzelfde moment. Je zal zien overdreven en ouder. En als je echt overdrijven, er is een kans kinderen zullen wijzen op u in de straat en vraag om een ​​ballon dier. Je wilt niet te worden verward met een clown. Ook nooit halen een echt donkere blos, want je gezicht ziet er als u al in een vuistgevecht.

Combineren donkere lip potlood nooit met een lichte glans of lipstick. Trek je lippen manier die nog nooit buiten hun natuurlijke randen. Wees niet te schietgrage met je mascara te krijgen, of je wimpers zullen samenklonteren en uw ogen kijken freaky.

Wat zijn uw ultieme make-up producten, dames? Elke Do's en Don'ts of persoonlijke Foppe u wilt delen? Laat het ons weten!

Onze selectie