Make-up voor eerlijke teint

Het hebben van een eerlijke en bleke huid kan komen met een hoop problemen. Alle gebreken zijn meer zichtbaar, kan de wallen onder de ogen kijken opvallend en om het allemaal - je nodig hebt om speciale make-up te kiezen. Hier is wat je moet weten over. Vergeet niet dat make-up je zult dragen is niet alleen afhankelijk van je huidskleur, maar op je haarkleur ook. Echter, er zijn een aantal algemene tips voor make-up voor de blanke huid. Ze zijn als volgt.

Make-up voor eerlijke teint

1. Stichting

Het allerbelangrijkste als het gaat om meisjes met een lichte huid en de stichting is de volgende - Probeer nooit om uzelf een donkere huidskleur met foundation. Meisjes maken meestal dezelfde fout wanneer je dit doet. Ze vergeten om foundation van toepassing zijn op hun nek en kaaklijn. De lijn tussen je gezicht en je nek is dan heel zichtbaar en iedereen kan zien dat je huid lichter is dan wat je probeert te laten zien.

Zelfs als je je foundation perfect toe te passen, zal de kleur van uw ogen en haar je geven. Kies een stichting die het dichtst bij je natuurlijke huidskleur. Het kan licht roze. Lichte huid is niets om je voor te schamen, het is eigenlijk heel mooi.

2. Ogen

Niet alles moet zo eerlijk als je huid is - uw ogen zal er geweldig uit met een paar verschillende combinaties kijken. Tuurlijk, eerlijke kleuren voor oogschaduw ook hier van toepassing - zachte beige-en huidtinten zal worden prima. Aan de andere kant, zullen aardse kleuren, zoals zachte bruin en groen ook goed uitzien, net zoals pastelkleuren wil.

Als het gaat om eyeliner, kunt u in principe gebruik maken van elke kleur, zolang het goed gaat met de kleur van je oogschaduw. Voor een dramatische look kiezen zwarte eyeliner en voor dagelijkse look, kunt u zelfs gebruik maken van witte. Mascara moet eerder worden bruin dan zwart.

3. Lips

U hoort van veel mensen hoe dames met blanke huid nooit moeten dragen rode lippenstift. Ik persoonlijk niet mee eens. Er zijn gelegenheden en stijlen als je kunt dragen rode lippenstift zonder zorgen.

Toch zal lipsticks die dicht bij de toon van je lippen zijn de beste. Duidelijke lipgloss is perfect, evenals licht roze degenen. Oranje zou het beste idee, maar lichtere tinten van bruin zou goed zijn, als goed te combineren met de rest van de make-up. Vermijd echt donker rood kleuren, tenzij je op zoek bent naar een vampier look.

4. Wangen

Als het gaat om het toepassen van blos op een lichte huid, misschien niet de beste gok zijn niet toe te passen op alle. Iets dat is te opvallend zal zien echt slecht, zodat je absoluut nodig om te zorgen dat je weet hoe toe te passen blozen perfect. De blush moet lichtroze zijn, nauwelijks zichtbaar. Oranje of brons tinten zijn een absolute no-no.

De algemene regel voor de make-up voor blanke huid is dat het moet er zo natuurlijk mogelijk. Natuurlijke kleuren en licht roze tinten zijn uw beste keuze. Probeer niet om de natuurlijke tint van je huid met make-up te verbergen. Er is niets te verbergen in de eerste plaats en je zou uiteindelijk op zoek belachelijk.

Onze selectie