Ochtend, dag-en avond make-up advies

Hier zijn een paar tips voor een meisje op de weg, die graag goed uitzien, maar niet wil besteden leeftijden doen haar make-up. Er zijn looks die geschikt zijn voor verschillende delen van de dag zijn, maar ze meestal niet mesh goed samen - je kunt niet naar een ochtend klasse alle glitter en maakte op zoek als je klaar om te feesten bent. Chek out deze tips en kijk je best de hele dag.

Ochtend, dag-en avond make-up advies

Perfecte ochtend make-up

Als je gaat naar school, werk of iets dergelijks, zeker je moet niet te veel over make-up op, je moet er natuurlijk uitzien. Probeer om te dragen zo weinig make-up mogelijk. Het is genoeg om een ​​beetje van de stichting, die moet worden in dezelfde kleur als je huidskleur te zetten.

De tweede stap is mascara. Het is belangrijk dat u een hoge kwaliteit mascara, dus niet goedkoop zijn als het kopen van het - kiezen voor het beste merk, het is de hogere prijs waard. Voor je ogen, als het gaat om 's ochtends make-up, mascara is voldoende.

Lipstick: u kunt gratis naar lippenbalsem of een beetje lippenstift voelen. Uw lippen zien er heel natuurlijk, maar sensueel.

Slechts drie producten genoeg voor de ochtend. Morning make-up mag niet agressief. Ook, niemand is in een goed humeur te veel make-up zetten in de ochtend. Deze drie tips alleen zal nog steeds je er mooi en fris vroeg in de ochtend kijken.

Dagelijkse make-up

Je gaat uit met vrienden, je wilt wat make-up op, maar je bent niet zeker wat is een goede keuze voor een dagelijkse look, dus even je bent, een aantal goede tips die u moet volgen voor een alledaagse casual look. Je nodig hebt gewoon een aantal fundamentele cosmetische producten.

Eerste stap zet stichting. Net als in de ochtend, probeer dan te veel op niet te zetten, omdat je gezicht zal onnatuurlijk uitzien.

Volgende stap is eyeliner. Lijn je ogen met een fijne lijn op je bovenste ooglid, en dit is genoeg als het gaat om uw ogen, want de volgende stap is je favoriete mascara. Daarna brengt u een blos die een tint donkerder is dan je huidskleur, of gebruik een bronzen tint, maar niet over doen.

Voor de lippen, gebruik lippenbalsem, of een discrete lipstic schaduw. Dan ben je klaar voor make-up gedurende de dag.

Avond make-up

Een perfect idee om je licht op in het donker wanneer je uitgaat is rokerige ogen of zeer donkere lipstick. Ik niet aan te raden het dragen van hen op hetzelfde moment. Als je niet weet hoe je smokey eyes te krijgen, hier is een YouTube-video, dat zal je helpen. Met rokerige ogen je kijkt zo verleidelijk.

Het andere idee is rode lippenstift, dat ziet er altijd mooi en sexy. Vergeet niet om een ​​lipliner gebruiken vóór het opzetten van je lippenstift.

Onze selectie