Smoky eye tutorial voor blauwe ogen

Dus, bent u het raken van de clubs dit weekend? En u wilt iedereen die aanwezig is verblinden. Nou, met een grote rokerige oog en de mooie schaduw van blauw in je ogen, het schitterende zal een fluitje van een cent. Hier zijn 5 tips hoe om te roken verhogen wanneer u een kamer hoeft alleen maar door het doen van een grote rokerige oog.

Smoky eye tutorial voor blauwe ogen

1 st Tip

Wat de meeste meisjes zijn verkeerd over wanneer ze hebben blauwe ogen is de kleur van de schaduw ze moeten gebruiken. Het contrast met blauw is niet zwart - het is eigenlijk bruin. Zwarte mascara en zwarte oogschaduw zal alleen maar je trampy kijken of, best case scenario, als een emo jongen. En niemand houdt van emo kids.

U zult oogschaduw en een kohl potlood nodig of, voor het drama effect, een eyeliner. Natuurlijk, mascara is een must.

2 nd Tip

Verberg de sporen van slapeloze nachten. Gebruik concealer om je onder de ogen zakken verbergen. Natuurlijk moet je je wenkbrauwen doen. Als ze te dun, passen sommige wenkbrauwen potlood. Hoe beter je wenkbrauwen kijkt, hoe beter het eindresultaat van je make-up routine. Wenkbrauw hebben een enorme invloed op hoe je het bekijkt.

3 rd Tip

Teken de contouren van uw ogen met uw kohl potlood. Gewoon trekken rond de buitenste hoeken voor het juiste effect, want als je het hele oog trekken het zal alleen uw ogen kijken kleiner. En niemand wil dat. Als je gaat voor vloeibare eyeliner, zorg ervoor dat je handen nog steeds en niet wankel. De rest is hetzelfde als voor de kohl potlood.

4e Tip

Breng wat oogschaduw rond de hoeken van je ogen - er is geen noodzaak om een ​​borstel te gebruiken. Je kunt gewoon veeg het op met je vingers. Vingers zijn echt de beste make-up tool ooit gemaakt! Doe de oogschaduw over de oogpotlood.

5 th Tip

Natuurlijk, zou dit allemaal nutteloos zonder mascara zijn. Breng een goede, dikke laag mascara direct na het doen van al het bovenstaande.

Schat, ben je nu klaar om uit te gaan! Nu, als je naar buiten en zie al die vrijers -! Hoeft je ogen Assepoester niet wrijven,! Het is allemaal voor echt en het is niet omdat je smokey eyes of je geweldige lippen.

Tuurlijk, de ogen en de make-up kan helpen hebben - ze altijd doen helpen een 'bit. Maar het is allemaal hoe ze helpen - ze geven u het vertrouwen om je ware innerlijke schoonheid die je hebt schitteren. Iedereen kan een smoky eye te doen - het is gemakkelijk.

Maar het is de mogelijkheid om de wereld en haar beste uitzicht te zien, met of zonder de rook, dat zal u de grootste schoonheid van allemaal, de belle van het bal dat we leven noemen te maken.

Genieten!

Onze selectie