Top 5 mascara's waard om te kopen voor de zomer

Met de zomer net om de hoek Ik weet zeker dat je al af hoe je gaat om het deel kijken in de zomerse hitte. Als warm weer en make-up niet werken voor u, er is geen betere manier om fantastische kijken dan een simpele draai van de mascara wand.

Top 5 mascara's waard om te kopen voor de zomer

Houd je blik fris en stress vrij de hele dag lang. Maak er een dag of een nacht uitstraling, zal je mascara zeker het verschil zien.

Of je probeert te bagatelliseren je look of speel het op, mascara is must-have in je make-up tas. Je ogen spelen een sterke rol in je dagelijkse look, zodat het kiezen van de juiste mascara voor u is erg belangrijk.

Nu, met de zomer komt net om de hoek is het tijd om te investeren in een die zal houden u op zoek prachtige hele dag lang! Hier zijn een paar verschillende soorten van lange slijtage mascara's die u helpen de hitte te verslaan, zonder verlies van uw koel.

1. Estee Lauder weelderige bold volume lifting mascara

Bestaande uit een dun penseel en korte haren het kan bereiken je wimpers van de wortels en verlengen ze met meer precisie. Waardoor u subtiel volume en verlenging, deze mascara ruimt je wimpers omhoog en geeft u een schone look die de hele dag duurt.

( www.esteelauder.com )

2. Dior iconische high definition mascara

Als je een beetje extra lift voor je wimpers is dit een perfecte keuze voor u. Met een iets dikkere formule met een bredere borstel, zal definiëren wimpers een dramatische afwerking. Het is een gemakkelijke stap om te gaan van een dag naar nacht look binnen enkele seconden. Produceert en houdt je wimpers gekruld voor uren.

( www.dior.com )

3. Maybelline full'n'soft waterproof mascara

Als u op zoek bent naar een budgetvriendelijke mascara voor de zomer deze is de weg te gaan. Het bouwt om u een volledige look zonder het creëren van de 'nep' lash effect. Het glijdt over goed en voelt erg licht op je wimpers. Simpel, eenvoudig en kosteneffectief, wat kan je meer vragen!

( www.maybelline.com )

4. Lancome hypnose mascara

Deze mascara zal verlengen van uw wimpers zonder klonteren. Het kan de krul van je wimpers te houden. Het werkt het beste op natuurlijke dikke wimpers, omdat het zwaar voor mensen met dunne wimpers kan zijn. Maar als je wilt wat drama toe te voegen voor de nacht, brengt u nog een jas en je zal het gewenste effect te krijgen.

( www.lancome.com )

5. Stila altijd uw curl mascara

Als u recht hebt wimpers en willen die extra boost deze mascara is het proberen waard. Het zal je je wimpers hetzelfde effect van het gebruik van een wimperkruller, maar zonder de extra moeite. Het zal de krul te geven en houdt het goed. De wand is ontworpen om te bereiken zelfs de kleinste wimpers. Perfect voor die frisse zomer kijk je naar op zoek bent.

( www.stilacosmetics.com )

Sinds de zomer is de tijd om te ontspannen en te genieten van de zon, waarom zorgen maken over je make-up wanneer het is eenvoudig op te lossen! Deze mascara's zullen je ogen zien er fantastisch uit op elk moment van de dag. Houd je blik fris deze mascara's zijn er zeker van om u te geven dat het oog springende kijkt niemand zal kunnen weerstaan! Geniet batting die wimpers meisjes!

Onze selectie