Wat lippenstift te dragen met een rode jurk

Draagt ​​een rode jurk is altijd een goede keuze, maar het kiezen van de juiste make-up te dragen met kan problematisch zijn. Lees ons advies over wat lippenstift te dragen met een rode jurk.

Wat lippenstift te dragen met een rode jurk

We kunnen er allemaal over eens dat rood is een geweldige kleur, maar zo krachtig dat het vereist dat u een set van regels te volgen, vooral bij het dragen van een moordenaar rode jurk. Als u ervoor kiest de verkeerde make-up, loop je risico op zoek vulgair plaats van sexy of goedkoop in plaats van elegant. Lees ons advies en leer hoe je de perfecte lipstick kiezen om te dragen met uw moordenaar rode jurk.

1. Lip gloss

Als je geen zin hebt om te experimenteren, houd het simpel en ga voor het dagelijks lipgloss. Als het gaat om de rest van je make-up, gaat naakt zou een goede keuze zijn. Het naakt kleurenpalet omvat verschillende tinten beige, bruin en grijs. Dit soort make-up ziet er geweldig uit met elke outfit en je kan dragen voor elke gelegenheid, dus het is een risicoloos oplossing.

Maar wees voorzichtig, omdat dit te combineren make-up met rode zou uw huid er bleek. Om dit te vermijden, voegen extra rozige blos op je wangen en accentueren je lippen met je favoriete lipgloss.

2. Naakt

Naakt kijk lippen goed gedragen met een smoking hot rode jurk. Als je gaat voor naakt lippen, kon je je ogen accentueren. Meng smokey eyes met naakt lippen voor een echt-sexy-maar-ver-van-vulgaire look. Gebruik verschillende tinten zwart en grijs om de perfecte smoky eye die prachtige definitie zal geven aan uw ogen te creëren.

Zodra u uw moordenaar blik hebt op, slechts enkele blush toe te voegen aan je wangen en een naakt lippenstift op je lippen en je bent klaar!

3. Dubbele rode

Het dragen van een moordenaar rode jurk met bijpassende rode lippenstift kan te veel zijn voor sommige, maar als je het kunt trekken uit - ga ervoor! Wees voorzichtig omdat het vulgaire kan kijken, maar als rechts gedragen, dit geweldige combo voelt en er goed uitziet! De enige truc is om de lipstick die je jurk past perfect vinden.

Als je eenmaal hebt gevonden, is er niets aan de hand - gewoon blijven de rest van je make-up zo eenvoudig mogelijk.

Onze selectie