Zomer make-up tips

De zomer komt eraan, en wie niet wil blijven op zoek naar goede? Hier zijn enkele tips over wat in gedachten te houden wanneer je klaar voor een dag of avond uit tijdens de warme zomerdagen!

Zomer make-up tips

1. Hydrateren en prime

Laat de zomerse hitte je huid droog! Het is niet een goede uitstraling. Houd je huid goed gehydrateerd, zodat je je natuurlijke glow in check voordat enige andere make-up. Uw huid ziet er fris en gehydrateerd, perfect voor elke gelegenheid of je make-up toe te passen of niet, vind je niet?

Uw blik zal slechts zo goed als zijn basis, dus investeren in een goede primer te helpen om uw make-up ziet er goed uit voor langer. Hier zijn een aantal primers om uit te proberen:

  • Smashbox Photo Finish Primer 30€ (www.smashbox.com)
  • Revlon Beyond Natural Smoothing Primer 10€ (www.revloncosmetics.com)
  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion 15€ (www.urbandecay.com)

2. Long wear make-up

Stop niet met het plezier alleen maar omdat je make-up duurt niet! Omdat je waarschijnlijk niet wilt bewaren reapplying je make-up als je uit bent, ga dan voor lange slijtage make-up collecties die op grote schaal beschikbaar tegenwoordig. Nooit meer schuiven eyeliners of smeltende mascara, zullen deze producten je look de hele dag te houden in tact. Van oogschaduw tot foundation, het is allemaal beschikbaar in lange slijtage formules. Have a go met een aantal van deze producten:

  • Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadows 20€ (www.bobbibrown.com)
  • MAC Pro Long-wear Concealer 15€ (www.maccosmetics.com)
  • Clinique Lash Mascara Vermogen Long-Wear Formula (www.clinique.com)

3. Minder is meer

Het laatste wat je wilt is om de cakey make-up look te krijgen. Dus probeer te gaan minimaal met de make-up deze zomer. Kies voor getint moisturizers in plaats van foundation, uw huid zal de natuurlijke glans te krijgen zonder verpakking op lagen en lagen van uw stichting. Perfect voor een warme zomerdag, als je gezicht lichter zal voelen en de warmte heeft geen invloed op je!

Kies een gebied te markeren. Een swing van je mascara wand kan wonderen doen op een zomerse dag, koppelen dit met een leuke roze lippenstift schaduw, wat blush en je bent good to go!

4. Ga dan voor fel gekleurde lippen

Als er een ding dat ik graag over de zomer is het het feit dat ik een excuus om fel gekleurde make-up dragen!

Deze zomer proberen te gaan voor een hete roze, warm oranje, of zelfs een kersenrode bij het afhalen lip kleuren. Kies Lippenstift die een hydraterend effect hebben, als je lippen nodig om gehydrateerd te blijven op de warme zomerdagen. Check out de lipstick tinten om uit te proberen deze zomer:

  • NARS Lip Laquer 20€ (www.narscosmetics.com)
  • MAC Pro Long-Wear Lipcreme 15€ (www.maccosmetics.com)
  • Maybelline Super Stay 14hr Lipstick (www.maybelline.com)

Neem deze zomer tips om te oefenen, en je zult er geweldig uit! Ga naar buiten en genieten van de zon, vertel ons wat uw zomer trucs zijn, zouden wij dat graag horen!

Onze selectie