3 bikini stijlen die maken mannen gek

Op zoek naar een zomer romance? Hier is iets dat kan helpen bij het vinden - 3 bikini stijlen mannen zijn helemaal gek op!

3 bikini stijlen die maken mannen gek

Deze zomer is alles over op zoek warm en voelt geweldig, en wat kan je het gevoel meer verbazingwekkend op het strand, dan te weten dat je hebt alle ogen op jou?

Het strand gaat worden vol met prachtige vrouwen, maar hier is iets dat kan helpen je opvallen in de massa - een selectie van drie bikini stijlen die maken mannen gek.

1. De basis bikini

Deze bikini stijl heeft net genoeg stof om te dekken wat het zou moeten, maar het is nog steeds erg onthullend, en toont aanzienlijke hoeveelheden van de huid. De basis tweedelige bikini is super warm, maar niet vulgair, en dit is wat jongens graag over. Je kan nooit verkeerd gaan met deze bikini stijl.

  • Fuchsia Push Up Halter Top Bikini Bottom (myhotshoes.com)
  • Roxy Bikini (conleys.de)
  • VERDISSIMA Azzure Beugel Bikini (pret-a-beaute.com)

2. De string bikini

Het is niet moeilijk te raden waarom jongens houden van deze bikini stijl - omdat het zo weinig aan de verbeelding over laat. Dit is zeker een hete bikini stijl - het niet echt dekken veel, dus wees voorzichtig - je wilt niet de man die je wilt knipperen, voordat je hem zelfs ontmoeten!

  • Reiss Layla Leaf Trim Bikini (reissonline.com)
  • Missoni Mare Endine Omkeerbare String Bikini (mytheresa.com)
  • Madewell Undrest Conzumel Brazilian String Bikini (madewell.com)

3. De bandeau top

Dit is een stijl jongens zeker goedkeuren. Het is echt schattig en het laat je zonder de vreselijke lijnen op je schouders. Dit is een echt comfortabel stijl, en ziet er prachtig uit met een verklaring strand ketting, dus je zult er geen spijt van het kiezen van het. Gewoon voorzichtig zijn - zorg ervoor dat u kiest voor een formaat dat bij je past perfect, aangezien de top heeft geen bandjes om het op zijn plaats te houden.

  • Soul Cal Deluxe Vlag Bandeau Bikini (republic.co.uk)
  • Victoria's Secret De Madi Push-Up Bandeau Top (victoriassecret.com)
  • Melissa Odabash Trinidad Bandeau Bikini

Ben je je bikini gekozen voor de zomer? Wat is je favoriete bikini stijl en waarom? Deel het in de reacties hieronder!

Onze selectie