7 fashion bloggers je van zal houden!

Fashion is een kunst - het is een vorm van expressie die velen gebruiken als een uitlaatklep voor hun creativiteit, en in dit geval, mensen hebben genomen om het internet te helpen anderen te inspireren. Deze verbazingwekkende fashion bloggers hebben allemaal hun eigen unieke, kunstzinnige stijl en speelse persoonlijkheden. Check out hun uiterlijk - je zou een nieuwe favoriete outfit vinden!

7 fashion bloggers youand # 8217; ll liefde!

De kersenbloesem meisje

Alix Bancourt, The Cherry Blossom Girl, is een mode-afgestudeerde die is "geïnspireerd door alles wat grillige, vrouwelijk en romantisch." De Native Parijse is te zien in Teen Vogue, en kreeg de kans om te werken met Etam op haar eigen lingerie collectie. Een leuke en flirty bloem kind (zoals de naam al doet vermoeden), haar elegante en toch pittige stijl en persoonlijkheid is wat maakt haar blog zo interessant om te lezen.

Houd Alix's stijl? Hier zijn haar links:

Facebook
Tjilpen
Instagram
Flickr

Miss pandora

Louise Ebel, ook wel bekend als Miss Pandora, onderscheidt zich door haar prachtige rode haar, vintage elegantie en eenvoudige zwarte (of soms bruine) frames. Ze is meer dan waarschijnlijk sportief een bloem tiara of hoed van een soort. Ze is verbazingwekkend veelzijdig - een dag zal ze een look die een donkere, maar subtiele romantische sfeer heeft, en de volgende zal ze spelen met licht en luchtig pastelkleuren plaatsen! Ze is te zien in verschillende magazines en in de artikelen over de hele web - ze is een absolute must-volgen!

Controleer meer van Louise! Hier zijn haar links:

Facebook
Tjilpen
Tumblr
Instagram

La vita mia

Posh, glamoureus, maar toch speels, is hoe een Russische blogger Vitalina Kovaleva's stijl kunnen omschrijven. Haar looks zijn heerlijk divers; je nooit wist dat iemand zou kunnen jazz-up van een rok met een papegaai-print als ze deed! Haar leuke, trendy outfits zijn verfrissend en grote inspiratie voor iedereen die het nodig heeft!

Wilt u meer van La Vita Mia? Hier zijn haar links:

Instagram
Tjilpen

Rouge vos

Fashionista Analisa Nguyen van Rouge Vos beschrijft haar stijl als "eclectisch," en heeft "nooit een kleur rood [ze] niet graag ontmoet." Als je dit Golden State meisje te volgen, zie je haar met succes te experimenteren met veel verschillende stijlen en natuurlijk veel verschillende tinten rood. Ze is opgenomen in vele "top fashion blogger" functies en verscheen meerdere malen in Teen Vogue.

Hou de Rouge Fox? Hier zijn haar links:

Lookbook
Tjilpen
Instagram

Het droogrek

Rebecca van The Clothes Horse is waarschijnlijk de meest bizarre vinden in de blogosfeer. Ze heeft een leuke korte snit, elvish oren, en wordt vaak het dragen van schattig oxford flats met haar looks. Je kon haar stijl omschrijven als vintage-moderne met een vleugje jaren '60 mod. Op haar tumblr, ze heeft andere mode-bloggers en aandelen vonken van inspiratie met haar volgelingen.

Om meer van Rebecca's uiterlijk en artsy-inspirerende berichten te krijgen, kijk dan op deze links:

Facebook
Tjilpen
Tumblr
Instagram

Frambozen en rode

Weronika Załazińska is een jonge blogger en Audrey Hepburn liefhebber van Krakau, Polen. Ze is "verliefd op alles 50s - esthetiek, mode, films muziek," en streeft om te leven in New York op een dag. Haar inspirerende looks zijn wat de lezers komen voor, maar haar geestige persoonlijkheid is wat maakt hen verblijven. Ze heeft onlangs al te zien in Elle UK!

Volg Weronika! Kijk dan op deze links:

Facebook
Tjilpen
Lookbook

Met vriendelijke groet, echt

Kerry Lockwood is een merkwaardig personage uit Brighton, Engeland. Zij is voorstander van vintage kleding, of "geen kledingstuk dat een herinnering of verhaal houdt." Ze complimenteert de meeste outfits met een gedurfde, rode lippen en stijlen ze met plezier, vreemde kleine accessoires. Haar mix van eigenzinnige stijl is wat maakt haar ziet er interessant en inspirerend!

Controleer meer van Ms Lockwood! Haar links:

Facebook
Tjilpen
Tumblr
Instagram
Lookbook

Welke fashion blogger wil je volgen?

Onze selectie