Een yoghurt masker voor acne littekens

Het zal niet als een verrassing komen als ik je vertel dat miljoenen mensen over de hele wereld hebben problemen met acne, ongeacht leeftijd of ras. Indien niet behandeld, kunnen ze je in een zeer ongemakkelijke situatie, waardoor onesthetische vlekken op je huid lang nadat ze brak uit - wanneer onbehandeld, acne beurt om littekens.

Een yoghurt masker voor acne littekens

Er zijn veel verschillende medicijnen en behandelingen, maar de waarheid is - geen van hen werkt 100%. Yoghurt Maskers zijn efficiënt, eenvoudig te huismiddeltjes die u zal helpen het bereiken van de perfecte teint te maken.

Het is waarschijnlijk dat uw dermatoloog een antibiothic crème voor je acne zal voorschrijven. Gelukkig zijn er andere natuurlijke en effectieve manieren om acne te bestrijden zonder zorgen over de bijwerkingen van langdurig gebruik van antibiotica.

Ik heb Yoghurt gekozen als een van de meest efficiënte onder de verscheidenheid van antibacteriële rechtsmiddelen die u kunt vinden in uw koelkast. Yoghurt werd voor het eerst vermeld in oude geschriften uit de periode van de Mongoolse veroveraar Genghis Khan. De oorsprong van deze heerlijke zuivelproduct komt uit het Midden-Oosten.

Vandaag, yoghurt is een alom bekend als een gezond voedingspatroon keuze en het is terecht hoog op de lijst van goed-voor-u voedsel. Het is gemaakt door natuurlijke fermentatie van de melk in de aanwezigheid van bepaalde goedaardige bacteriën. Regelmatige consumptie van deze melkachtige drank heeft vele gunstige effecten op het menselijk lichaam. Verfrissend en lekker, is yoghurt direct gekoppeld aan een lange levensduur.

Laten we nu eens kijken wat Yoghurt kan doen om acne te verdwijnen.

Yoghurt, honing en citroen masker

Dit is veruit de beste zelfgemaakte masker tegen acne. Yoghurt clenses en verzacht je huid terwijl citroenzuur uit het citroensap unclogs je poriën als een stofzuiger.

Ingrediënten: Twee eetlepels verse melk, twee eetlepels honing, een vers geperste citroen, een eetlepel yoghurt en lauw water.

Voorbereiding: Gewoon Meng alle ingrediënten tot je de lotion.

Toepassing: Breng een laagje lotion op je gezicht en hals. Wacht een paar minuten tot het droogt. Nog een laag en blijven het proces totdat er geen lotion meer. Als je klaar bent, wacht ongeveer tien minuten, en daarna afspoelen met warm water.

Tips: Gebruik een masker drie of vier keer per week. Gebruik nooit de restjes, altijd bereid een verse.

Huid zuiverheid direct gerelateerd aan digestie. Yoghurt is erg belangrijk voor mensen die huidproblemen zoals psoriasis, ringworm en acne. Al deze stoornissen zijn gekoppeld aan een slechte spijsvertering. Als u wilt dat krachtig spijsverteringssysteem, ik raad je yoghurt op dagelijkse basis consumeren. Statistieken blijkt dat acne verschijnen in veel grotere mate onder de bevolking dat dieet is gebaseerd op koolhydraten en chemisch behandeld korrels.

Het voorkomen van acne en puistjes bij mensen die eten groente, fruit en vlees wordt tot bijna nul. Overwegen te gaan op een dieet, zal yoghurt en andere zuivelproducten die wonderen doen voor je huid en je zult ook verliest een paar ongewenste ponden.

Voor het beste resultaat, gebruik yoghurt lokaal en op te nemen in uw dieet voor minstens een maand. Dit huis remedie is goedkoop, effectief en, in tegenstelling tot andere winkel koopt maskers, weet je precies wat je gebruikt - puur natuur. Acne, zijn verdwenen!

Onze selectie