Hoe u de juiste string halen

Dit object van verlangen, een stukje stof dat wonderbaarlijke macht over zowel de man en vrouw, is al hype voor meer dan 75.000 jaar - nu meer dan ooit. Kiezen van de juiste string is essentieel of verliest het zijn eigen doel - om comfortabel, sexy en verborgen blijven. Blijf lezen om meer over de geschiedenis en hoe je het perfecte paar teenslippers voor je kiezen te leren.

Hoe u de juiste string halen

Welke prehistorische modeontwerpers oorspronkelijk in gedachten had was om de last van mannelijkheid die zou resulteren in succesvolle jacht, gevechten en tribale dans te verminderen. Prehistorische thong, natuurlijk, nooit een erotische functie gehad. Alles zou uitsluitend in antropologische en archeologische boeken blijven - als het niet voor de Brazilianen, die ongewoon warm werd van achteren.

U kunt ze vinden in bijna alle kleuren en stoffen, en ze kopen in gespecialiseerde winkels en boetieks. Het is met recht gezegd dat ze onthullen meer dan ze dekken en dat dit specifieke punt is een combinatie van serieuze erotiek en naakt exhibitionisme. Ondanks feministische kritiek, is er geen twijfel over bestaan ​​dat thongs verhogen de bloeddruk van de meeste mannen.

Er zijn verschillende soorten riemen en de meest opvallende zijn: de G-string, de V-snaar en de T-reeks, de strip dansen en brutaal.

Te halen uit de juiste string die je nodig hebt - een brede selectie van slipjes, een buit en een trouwe spiegel.

  1. Er is een praktisch doel om het dragen van strings, het voelt comfortabel om te closefitting rok of strakke spijkerbroek zonder te hoeven maken over de panty-lijnen.
  2. Bij het kiezen van het formaat dat bij je past, behandel thongs als elke andere slipje - als het te strak, zal het snijden van uw bloedsomloop en als het te groot is, zal het zitten boven je taille lijn. Beide zijn onaanvaardbaar.
  3. Thongs zijn er in verschillende vormen en snijwonden, net als - een G-string, Hip huggers, hoge taille, laagbouw enz. Kies wat het beste is voor u en degenen die niet verborgen blijven voorkomen.
  4. Als het gaat om stof - Ik raad katoen gemengd met nylon, microfiber, kant of lycra. Het dragen van strings te slapen is een no-no als het gist infecties zouden kunnen aanmoedigen.
  5. Denk na over wat u schaven te dragen en kies een string in dezelfde kleur. Het hoort te zijn discreet, dus geen wit-rok-gif-groen-string verwisselingen, alstublieft.
  6. Als je niet gewend aan het dragen van strings, kan het enige tijd duren om te stoppen opmerken van de "weggie" gevoel.

Zodra het ondergoed fabrikanten hebben gerealiseerd dat thong betreft slechts de "mons veneris" en wordt de buit gedeelte van het slipje in een streep die onder de curven van de billen verdwijnt rende ze elkaar op de markt aanbieden miljoenen verschillende streepvormige willen slipje.

Naast de erotische waarde, werd dit soort lingerie bewezen als nogal gemakkelijk in de mode.

Voordat thongs, werden miniborrels gebruikt om lady-onderdelen bestrijken onder een dun laagje doorzichtige kleding.

Mannen zijn echt professioneel geworden in het opmerken als je sexy lingerie je draagt, zoals je misschien hebt gemerkt. Het uiteindelijke doel is om riemen aantrekkelijk niet alleen voor degenen die ze dragen te maken, maar ook voor degenen die ze strippen. Houd dat in gedachten de volgende keer dat u bereiken voor oma-onderbroek.

Onze selectie