Kleed voor uw lichaamsvorm: omgekeerde driehoek

Als je een omgekeerde driehoek vrouw, maak je lichaam meer visueel evenwichtig kijken en te leren van de styling regels te kleden op de juiste manier voor uw vorm!

Kleed voor uw lichaamsvorm: omgekeerde driehoek

De omgekeerde driehoek vorm, ook wel bekend als de V-vorm, is precies het tegenovergestelde van de eerder besproken peervorm. Het wordt gekenmerkt door brede schouders, smalle heupen en meestal vrij slank en lange ledematen.

Enkele van de meest bekende celebs die deze vorm van het lichaam zijn het model Elle Macpherson en de actrices Renee Zellweger en Demi Moore.

Elle Macpherson, Demi Moore en Renee Zellweger

Het uiteindelijke doel van de omgekeerde driehoek vorm van het lichaam is om het lichaam meer visueel evenwichtige kijk op het maken van de heupen kijken breder. Daarom, details, ruches en alles wat volume en massa toevoegt aan het onderste deel van het lichaam is perfect. het is altijd beter om de bovenste helft schoon en opgeruimd en brede taille riemen zijn absoluut perfect om de illusie van een taille te creëren.

[Lees: Top 10 style blogs te volgen ]

Ook kleuren spelen een belangrijke rol voor dit type van het lichaam. Altijd gaan voor donkere kleuren op het bovenste deel en de lichtere op de bodem. Patronen zijn ook groot voor de onderste helft als ze trekken het oog naar beneden en geven de illusie van breedte.

Maar laten we eens kijken in meer detail de styling regels voor de omgekeerde driehoek vrouw!

Tops

Kies zweverig, drapey en lichte stoffen en blijf weg van stijve materialen die uw silhouet zal verbergen, tenzij ze super zijn afgestemd en hebben een beetje een stuk.

Vermijd decolletes die ervoor zorgt dat je schouders kijken breder zoals boothalzen. Blijf uit de buurt ook van kleine spaghettibandjes op tops die zal de neiging om je schouders kijken breder. Ga in plaats daarvan voor het halster nek die absoluut geweldig ook te pronken met je prachtige decollete zal uitzien. Als aan de andere kant je borst is vrij klein en je hebt een langere nek, kiest hogere halslijnen, zoals schildpad, polo en mandarijn nek.

[Lees: Hoe een schouder jurken te dragen ]

Blijf uit de buurt ook van details die de schouders, zoals gezwollen mouwen en schoudervullingen zal accentueren. Een schone en eenvoudige stijl op de top is altijd het beste voor deze vorm van het lichaam. Dan ook absoluut gaan voor eenvoudige rechte lijnen en wrap tops en blijf weg van oversized en vormeloos degenen.

Het perfecte overhemd voor deze vorm van het lichaam is met een mannelijke snit of een echt gemonteerd een in satijn of een elastisch materiaal. De truc is om niet knoop het aan de top, maar laat een paar knoppen geopend.

Liever donkere kleuren en weg te blijven van vette horizontale prints die een verbreding effect zal hebben.

[Lees: Hoe om te kijken als Miranda Kerr ]

Zoals voor jasjes en jassen, ga dan voor degenen die vrij zijn opgebouwd en gevormd met hoekige lijnen en kijk voor details zoals zakken en versieringen in het onderste deel.

Tops

Jurken en rokken

Je kunt niet verkeerd gaan met een jurk en rok die u zullen helpen de illusie van een taille te creëren! Om deze reden, ga dan voor het rijk bezuinigingen, wrap jurken en hoge taille gezwollen rokken.

A-lijn jurken en rokken perfect zal zijn om het volume en de bulk toe te voegen aan het onderste deel van het lichaam. Plooien en patronen ook groot zal kijken om dezelfde reden!

[Lees: Hoe stijlvol uit op een budget ]

Aangezien ik meer dan eens hebben gezegd, moet je altijd op zoek naar iets dat volume toevoegt aan uw onderlichaam en om deze reden liever rokken met veel details, zoals panelen, ruches, plooien en andere stijlen die ervoor zorgt dat je heupen kijken breder en dus meer in verhouding staan ​​tot de schouders. De beste stijlen voor u zijn de tulp en de volledige cirkel rokken!

Potlood rokken zijn het best als ze vallen rechtstreeks van de taille in plaats van die in de richting van de knie.

Jurken en rokken

Broeken en jeans

U bent een van de gelukkigen, want je hebt een echt ruime keuze aan broeken en jeans die absoluut geweldig uitzien op je! Gaan voor elke stijl die je heupen en onderkant, zoals zakken en versieringen zal accentueren.

De beste stijlen voor je baggy broek, combat, wijde pijpen en palazzo!

Blijf weg van skinny jeans en ingerichte broek die de wanverhouding van het onderste gedeelte zal accentueren met het bovenlichaam. Als je echt graag willen strakke broek dragen, liever in plaats rechte pijpen of sigaretten stijlen.

Kleurrijk en helder broeken en jeans ziet er geweldig uit, zo wil patronen en gedurfde prints.

Broeken en jeans

Accessoires

Vermijd kleurrijke sjaals, statement kettingen en chokers dat de aandacht zal trekken van uw bovenste gedeelte en het gebied van de schouders '. In plaats daarvan kiezen voor lange hanger halskettingen die een focus zal creëren in het midden van het lichaam.

Ga voor kleurrijke, grote, omvangrijke en gedetailleerde handtassen en koppelingen te vermijden.

Tassen

[Lees: 7 regels voor het dragen statement sieraden ]

Schoenen

De omgekeerde driehoek gevormde vrouw heeft meestal erg lang en slanke benen en daardoor kan dragen geen schoenen ze wil. Zelfs over-the-knee laarzen en enkelbandjes, die zijn het moeilijkst modellen om te dragen, ziet er geweldig uit!

Gaan voor de show te stoppen schoenen die de aandacht zal vangen op uw onderlichaam!

Schoenen

[Lees: 10 duurste schoenen in de wereld ]

Onze selectie