Layer je look dit najaar

Wilt u een warme, gezellige uitstraling voor de herfst die ongelooflijk fashion-forward? Probeer gelaagdheid van dit jaar voor een onvergetelijke punch van stijl. Dit jaar is de gelaagde looks zijn om meer dan het gooien op een shirt met korte mouwen over een lange. Als je wilt kijken geweldig dit jaar, probeer dan een van deze prachtige gelaagde looks.

Layer je look dit najaar

Het dragen van korte broeken meer dan panty is een fantastische manier om je zomer garderobe uit te breiden naar de herfst en krijg extra kilometers uit uw favoriete patroon of kleurrijke panty's. Geplooide khaki shorts zijn geschikt voor de herfst en ziet er fantastisch uit meer dan juweeltoon panty. Toss op een paar cutoff denim shorts met ondoorzichtige zwarte panty's voor een koele en casual ensemble. Pair met leren slofjes en een slank gesneden grijs sweatshirt voor een comfortabele maar toch stijlvolle look.

Vesten zijn ook het maken van een enorme comeback dit najaar.

Deze kledingstukken vlakker alle lichaamstypes en voeg extra pit aan elke outfit. Voeg een militair geïnspireerde vest aan uw garderobe om je stijl te maximaliseren. Combineer hem met een skinny jeans en een zwart-wit gestreept overhemd voor een koele en ongebruikelijke look. Eindig je outfit met een paar kwastjes accessoires.

Layer je look Dit najaar (via tuliplouise.blogspot.com)

Een groot silhouet dat ziet er mooi uit in elk lichaamstype is lang over mager. Deze stijl gaat om het dragen van een strakke broek of jeans met een iets langere of oversize top. Koppel uw donkere skinny jeans met een helder patroon tuniek. Een denim bolero, chunky sieraden, en het perfecte paar schoenen zal uw prachtige herfst outfit compleet.

Layer je look Dit najaar (via fashion.teenvogue.com)

Gelaagdheid is fantastisch, omdat het laat je experimenteren met veel verschillende kleuren en patroon combinaties.

Combineer twee trends in een keer door lagen verschillende neon kleding. Bijvoorbeeld, een fuchsia maxi rok gecombineerd met een citroen gele tanktop onder een turquoise trui is een geweldige manier om je gelaagdheid vaardigheden en uw liefde van brights pronken. U kunt ook gebruik maken van de gelaagdheid trend om te werken in meerdere patronen in je outfits. Probeer pairing strepen met bloemen stukjes of hondentand patronen met stippen.

Zoek stijlvol is eenvoudig. Gewoon werken je zelfvertrouwen en persoonlijkheid. Laat het schijnen door door het dragen comfortabel, maar mode-vriendelijke blikken die anderen zal houden. Je zult complimenten krijgt al vallen op uw stijlvolle ensembles en mooie gelaagde looks.

Onze selectie