20 dingen elke vrouw zou moeten weten hoe dat te doen

Wilt voelen als een volwaardig lid van de kaart-dragende vrouw elite? Als dat zo is, dan zijn er een paar initiatie testen moet je eerst te passen. Lees verder om de proeven elke vrouw zou moeten weten hoe te overwinnen ontdekken.

20 dingen elke vrouw zou moeten weten hoe dat te doen

Je weet dat vrouw die lijkt te begrijpen hoe alles werkt zonder ooit het oppakken van een boek of Googlen? Of die vrouw die weet hoe alles te doen, ondanks het feit dat ze nooit echt directe ervaring?

Deze vrouwen zijn elites.

Zij zijn de definitie van bekwaam, sterk en veerkrachtig. Ze belichamen wat onze mannen in staat is.

Hoe? Nou, gingen zij de initiatie testen: De 20 dingen die elke vrouw zou moeten weten hoe dat te doen. Oh, en ze niet alleen voorbij, ze aced het.

En wat denk je? Je kan ook. Hier is hoe.

1. Reanimeren

Zelfs als je het type meisje dat woozy krijgt over een papier gesneden, is het essentieel dat je wat inzicht, kennis en hopelijk ervaring in eerste hulp. Van CPR tot wondverzorging, je weet nooit wanneer je gaat te komen over een situatie waar je een handje te helpen, of zelfs iemands leven redden.

U kunt beroep doen op een EHBO-cursus bij uw lokale gemeenschap college voor een kleine vergoeding en binnen een dag een volledig gecertificeerde EHBO. Anders is, investeren in een paar goede kwaliteit boeken en beoordelen ze met een getrainde EHBO.

Waar wacht je nog op?

2. Naaien

Stel je voor: het is de avond van de prijsuitreiking heb je uitgekeken naar het hele jaar. Je bent gekleed in een nauwsluitend, body-hugging, designer kleding. Je ziet er ongelooflijk en geweldig voelt. Dan, als je delicaat buigen om te gaan zitten, hoor je een luide rrrrriiiiippp.

Uh-oh. Wat doe je dan?

Nou, als je een deel van de elite vrouw, je plaatst u voorzichtig de koppeling op het getroffen gebied, maak je weg naar de badkamer, shuffle de jurk af, en snel naaien in een geïmproviseerde oplossing. Eenvoudig. Dan is uw award waardig aanvaardt u.

Maar als je niet weet hoe om te naaien... Nou, dat is onhandig.

Leer hoe om te naaien. Het is de moeite waard.

3. Beleefd afslaan proposities

Het maakt niet uit of je Angelina Jolie of de typische girl-next-door. Kansen zijn, op een of ander moment, je gaat geconfronteerd worden met een verliefde man (of vrouw) dat is alles over je heen. Of wil zijn over je heen.

Weten hoe je beleefd afslaan deze vurige uitnodigingen is een delicate kunst, en een die de leden van de vrouw elite kent en begrijpt.

Volgende keer dat je de drang om te duwen (of schreeuwen obsceniteiten op) een bijzonder grabby man bij de club, weerstaan ​​aan de impuls. Denk dan 'Wat zou een elite doen?'

[Lees: Hoe je jezelf markt als een professional en krijg meer werkaanbiedingen ]

4. Wijzigen van een band

Je was waarschijnlijk verwacht dat dit een, maar het is eigenlijk vrij belangrijk om te weten hoe je je eigen band te verwisselen. Yup, zelfs in de dagen van Google en YouTube instructievideo's.

Want als je alleen bent op de snelweg, zonder mobiele telefoon dienst, en zijn niet bereid om kink in de kabel-wandelen uw weg naar de stad (baaad, zo slecht!), Wil je weten hoe je je eigen band te verwisselen. En snel.

Geloof me.

5. Spot een fib

Van het kopen van een auto van een sleazy verkoper, om decyphering wanneer je BFF terug is gegaan naar haar giftige ex, weten hoe je een fib spotten is ooit zo handig. Elite vrouwen weten wanneer iemand gaf haar crapola op toast en als er een betere deal, een betere optie of zelfs een betere waarheid beschikbaar.

6. Kook een 'goede maaltijd'

Oke, dus je bent niet echt verwacht dat een deskundige, chef-kok waardig zijn. Tenzij je wilt zijn. Maar als uw idee van een goede maaltijd is een drive-by van Micky D's, dan is deze tip is voor u: leren om een, maar een, een goede maaltijd te koken.

Of het is indrukwekkend een datum / baas / collega / moeder-in-law, je weet nooit wanneer je zou kunnen hebben om te entertainen. En als chinees afhaalrestaurant of pizza het niet zal snijden, zul je dankbaar zijn dat je weet hoe je een world-class spag bol maken.

[Lees: 5 grote kookboeken voor beginners ]

7. Fietsen

Hopelijk, dit is iets wat je geleerd toen je een wee nipper. Maar als het niet is, dan hop op de fiets. Serieus. Niet weten hoe je op een fiets is als... goed, niet weten hoe je een fiets te rijden! En hoe bent u bedoeld om te weten wat 'het is net als fietsen' betekent als je niet weet hoe het te doen. Hmm...

8. Praat met kinderen

Er is niets meer lastig dan een volwassene die niet weet hoe te om kinderen te spreken. Het stellen van een vijf-jaar-oude wat hun college voorkeuren zijn, of een zeven-jaar-oude hoe ze zich voelen over relaties zou goed lijken in je hoofd, maar in werkelijkheid, het is raar. Leer hoe te om kinderen te spreken, op hun niveau, dus als je vast zit met een voor een of andere reden kunt u veilig, gelukkig en de situatie eenvoudig te navigeren. En verdien brownie punten van hun ouders. Score.

[Lees: Waarom kinderen zijn gelukkiger - En hoe je het ook kan zijn ]

9. Spreken in het openbaar

Het wordt vermeld als onze ergste vrees, boven zelfs sterven. Maar elite vrouwen niet bang voor spreken in het openbaar, ze hunkeren, omdat ze weten dat het is een kans voor hen om hun persoonlijkheid, kennis pronken en zelfs gevoel voor humor. Dus vrouw up, dienst te nemen in een Broodroosters klasse, en krijgen over je angst voor spreken in het openbaar.

10. Verdedig jezelf

Zo veel als we allemaal willen dat de wereld waren vol gelukkige, lachende mensen die niets maar onze belangen in het achterhoofd gehad, soms is dit niet het geval is. En het maakt niet uit hoe veilig je bent, zo nu en dan kon je in een situatie worden geplaatst waarin je nodig hebt om jezelf te verdedigen. Weten hoe je weg veilig te krijgen en om hulp kan het verschil tussen leven en dood.

11. Hoe maak je een band te binden

Ik weet niet waarom mensen altijd verwachten ons om te weten hoe je een band te binden - maar ze doen. Het moet in een handleiding of iets. In elk geval, is de verwachting. Dus als je niet weet hoe het te doen, te leren. Snel.

12. Bouwen IKEA meubels

Excuses op voorhand, dit is een van de lastige punten op de lijst, maar als het eenmaal is bereikt voel je je zo trots op jezelf wil je het op al uw visitekaartjes:

Jane Doe

CEO van Mega Awesome Company

Weet hoe IKEA meubels in elkaar zetten

13. Hoe je wiel en deal

Oke, dus brengen we onze vaders bij ons om nieuwe auto's te kopen en te organiseren financieringsoplossingen. Maar dat is meer voor hun bestwil, niet de onze. Want hebben we niet nodig hebben om te onderhandelen namens ons. Wij zijn meer dan in staat om dat zelf, toch? Rechts. En zo niet, we weten hoe om te lachen en flirten. Net zo goed!

[Lees: De top 18 persoonlijke veiligheidstips elke vrouw zou moeten weten ]

14. Een stijlvolle up-do

Een stijlvolle up-do (via prom-shorthaircuts.blogspot.com)

Alle leden van de vrouw elite kan gemakkelijk vegen hun haar in een elegante up-do met niets anders dan een bobby pin, hun vingers en vaardigheid. Binnen vijf minuten. Elke langzamer dan dit, en je moet blijven proberen. Oefening baart kunst, dames. Denk vrouwelijke Macgyver.

15. Maai het gazon

Maar... dat is een man baan, toch? Nou, ik weet niet hoe je klusjes in uw huishouden, liefje toe te wijzen, dus het zou heel goed zijn. Maar wat als je alleen woont, delen een huis met een groep vrouwen, of gewoon niet willen worden gedefinieerd door stereotypen? Nou, dan zul je moeten weten hoe om het gazon te maaien. Glimlach, het is wel leuk.

16. Behandel een blackout

Je bent halverwege Crazy, Stupid, Love (je had niet gedacht dat we konden via een heel artikel zonder Gosling verwijzing krijgen, heb je?) Wanneer de stroom uitvalt. Pikkedonker. Wat doe je dan? Hint: het antwoord is niet schreeuwen, huilen of gaan slapen.  

17. Wees spin en griezelige crawly savvy

Zelfs als u woont in de meest insect-vrij gebied van de wereld, zult u nog waarschijnlijk komen over een griezelig crawly een of twee keer in je leven. Te weten hoe de situatie te beheren zonder hysterie is pretty darn belangrijk.

Omdat u alleen kunt verbergen in de badkamer zo lang voordat je voedsel nodig. En water. En, goed, voordat u het nodig om te gaan werken.

Dus investeren in een beetje griezelig crawly opleiding (hoesten, vraag Papa of een vriend, hoest) en vertrouwen in je capaciteiten om stoïcijns te behouden in tijden van tegenspoed. Of in het gezicht van een huntsman spin.

Kanttekening: Hoe kunnen we ooit cool zijn met huntsman spinnen? Hun namen zeggen "Hunts Man." Niet leuk. Dus als je nog schreeuwen als je een van deze sukkels, maak je geen zorgen. Je bent vergeven van tevoren.  

18. Rijd defensief

Elke keer dat u uw auto te rijden, is er een risico dat je in een ongeval. Feit. En dit is niet omdat je een onzin driver, dan is dat omdat dingen gebeuren.

De bestuurder voor je daalt hete koffie op hun kruis. Iemand in de tegenovergestelde rijstrook ziet een huntsman spin en geeft sturing in uw auto. Of de man in de Ford (het is altijd een Ford) niet zien het rode licht. Maar als je weet hoe te defensief rijden, u uw risico om bij een ongeval te verminderen.  

19. Te kalmeren in een noodsituatie

Heb je ooit gemerkt dat er in geval van nood zijn er twee soorten mensen? Het soort dat rond te rennen in paniek rondjes voordat gezicht planten in een glazen deur, en de soort die rustig hun weg naar de nooduitgang. Welk type ben jij?  

20. Wees barmhartig

En last but not least, zelfs de drukste elite vrouw weet wanneer en hoe om mededogen. Van het helpen van een oude persoon steekt u de weg naar het redden van een kitten, ze begrijpen dat soms is het gewoon niet over hen. Het gaat over iemand anders. En ze doen alles wat ze kunnen om die persoon te helpen.

[Lees: Verander uw visie - Verander je leven ]

Phew. Hoe heb je? Weet je hoe alles te doen op de lijst? Laat het ons weten!

Onze selectie