21 manieren om het te verknallen je gevoel van eigenwaarde

We willen allemaal een goed gevoel over onszelf te voelen en we kunnen allemaal gebrek zelfvertrouwen op keer. Maar onze eigenwaarde is belangrijk en een gebrek daaraan kan ons niet alleen ongelukkig maken, maar het kan worden slopende. Lees de volgende om te leren wat niet te doen om je zelfvertrouwen te verbeteren.

21 manieren om het te verknallen je gevoel van eigenwaarde

Eigenwaarde is over zelfrespect en hoe we bekijken en voelen over onszelf en de waarde die we plaatsen op onszelf als persoon. Als we voortdurend een slecht gevoel over wie we zijn, kunnen deze zelfdestructieve view doordringen in alle gebieden van ons leven en hebben een negatieve invloed op alles wat we doen.

1. Zeg tegen jezelf je bent het niet waard

Als u op zoek bent naar een krachtige mantra om je dag te beginnen, 'ik ben niet waardig' is een goed te krijgen op met. Je kan niets toevoegen aan het of gewoon laten zoals het is en het werkt een traktatie. Als je ooit het licht gevoel van hoop of geluk te krijgen, maar herhaal deze mantra. Het is echt effectief als u het kunt herhalen hardop terwijl staande stand kont naakt voor een spiegel het eten van een donut.

[Lees: Hoe te aanvaarden en goedkeuren van jezelf ]

2. Slapen rond

Hoe meer je slaapt rond het beter je zult voelen over jezelf. Immers mensen niet zou slapen met u, tenzij ze dachten dat je aantrekkelijk was, en kijkt betekenen alles goed? Dus als je naar beneden gevoel een beetje, de beste ding om te doen is jezelf seksueel beschikbaar. Mensen zullen je echt respect voor het en het zal wonderen doen voor je gevoel van eigenwaarde, evenals je emotionele en mentale welzijn.

3. Leef je leven door anderen

Er is geen enkel punt in het leven je eigen leven, want als een persoon met zulke weinig zelfvertrouwen je bijna niets te bieden hebben. Dus kiezen om je leven te leven door anderen in plaats daarvan, je kunt iemand halen, zou het een goede vriend of zelfs een beroemdheid je niet persoonlijk kent zijn. U kunt leven door middel van hun ups en downs, prestaties en successen. Dit is vooral effectief als je je leven door je kinderen en krijgen ze alles wat je wilde zijn, maar niet de kans krijgen. Armen hebt.

4. Neem opbouwende kritiek slecht

Oke, dus je hebt iemand naar hun mening gevraagd, en uit al de vele complimenten gaven, je merkt er was een kleine suggestie dat je zou willen denken over iets anders te doen. Het beste wat je kunt doen is om nooit te vergeten deze kritiek en neem het met u waar u ook gaat. Gebruik het als een ketting om je nek en laat het zinken alle dromen die je ooit gehad.

5. Laat anderen de controle van uw stemming, gevoelens en emoties

Je hebt geen controle over hoe je je voelt, het is allemaal neer op hoe andere mensen je behandelen of hoe ze zich voelen. Het is het beste om geen controle over deze dingen en laat ze in de veilige handen van een ander. Op deze manier, niet alleen zal je in staat zijn om empathisch met anderen (want je zal worden ervaren hun pijn) zul je ook open voor manipulatie door goedbedoelende folk.

[Lees: Hoe kun je jezelf omringen met goede mensen ]

6. Doe grenzen aan alles wat je doet

Blijf binnen je comfort zone en niet de boot en wat je ook doet, bewaken jezelf van nieuwe ervaringen niet rocken. Een beperking legt op alles wat je doet houdt je veilig en vermijdt kritiek als in punt 4 hierboven. Als je niets doet met je leven, zal je waarschijnlijk niet alle lof krijgt van iemand, maar je zult geen kritiek krijgen, hetzij. Het is een win-win situatie.

7. Vertrouwen op de mening van anderen van wie je bent

Het feit van de zaak is dat de meningen van andere mensen hoeft te tellen en fungeren als een spiegel van wie we zijn. Dus als iemand een probleem met uw overtuigingen of acties heeft, verandert ze dan aan die van hen direct passen, zelfs als deze wonden je diep en niet resoneert. Altijd vertrouwen op wat andere mensen denken van ons, want aan het eind van de dag, dat is wie we werkelijk zijn.

8. Engage in zelfdestructief gedrag

Een manier om een ​​echt goede greep te krijgen op je gevoel van eigenwaarde is om overmatig drinken of verslaafd raken aan drugs of deelnemen aan een activiteit kunt u genieten van op je eigen, die ook verstoort de manier waarop je je voelt en voorkomt dat u het zien van het hele plaatje. Als het goed gedaan, kunt u komen om jezelf te haten in het comfort van uw eigen huis evenals verachten degenen om je heen, zonder zo veel als het verlaten van uw voordeur.

[Lees: Hoe om al je gedachten en emoties positief te maken ]

9. Weet dat je zal nooit meer bedragen veel

Ondanks wat anderen je hebben verteld, het feit van de zaak is dat je niet zo bijzonder en er zijn genoeg mensen die er die meer natuurlijk talent / mooi / geschoolde en beter dan jij. Dus houd deze 'zelfkennis' in het achterhoofd te allen tijde. Zoals voor het hebben van een ambitie, vergeet het maar.

10. Focus op je slechte punten (vooral als je kijkt in een spiegel)

Zorg ervoor dat je weegt jezelf elke dag religieus en als je kijkt in de spiegel, zorg ervoor dat u zich richten op al uw negatieve punten en niet verliezen die focus. Oefen de oefening met de donut in punt 1 tot en met dit beeld negatief lichaam te versterken. Iedereen heeft slechte punten, het is gewoon dat je meer dan de meeste hebben, dus probeer te richten op deze gedurende de dag.

11. Hoeft niet trots op je prestaties

Je bent maar zo goed als je laatste succes en je kunt niet dineren op die voor altijd, dus stop met blaten op over je prestaties, in feite is het beter als je ze niet noemen bij allen en vergeet je ooit iets bereikt. Niemand luistert en niemand is geïnteresseerd. Vergeet niet dat je het niet waard zie punt 1 hierboven.

[Lees: Hoe om uw leven te veranderen en uw dromen te realiseren in 5 stappen ]

12. Weet dat je een buitenbeentje (en niemand houdt van je)

Laten we hier eerlijk zijn. Je hoeft niet echt passen in en je bent heel anders dan alle anderen. Er is niemand zoals jij overal op de planeet, je bent uniek. En dat is wat maakt je een freak. Dus gewoon genoegen nemen met wat je bent en wees dankbaar voor wat je krijgt. Liefde is niet voor iedereen bedoeld.

13. Vertrouw op sociale media om uw gevoel van eigenwaarde te verbeteren

Als je niet een zoals te krijgen op Facebook of een vriend krijgt meer houdt dan je dan bent u duidelijk iets fout doet, en dit is belangrijk dingen die we hier mee te maken, zodat u nota te nemen. Social media interacties zijn veel belangrijker dat het echte leven en het nummer van uw Twitter-volgers bepalen hoe belangrijk je werkelijk bent. Mensen zijn altijd eerlijk op social media ook, dus zorg ervoor dat het leven dat je portretteren verschilt van degene die je werkelijk leeft. Werk dat profielfoto baby.

14. Vergelijk jezelf met anderen

Vergelijk jezelf altijd met anderen en je zult al snel merken zijn er genoeg mensen rond die zijn zo veel beter dan je op elke manier en hebben zo veel. Streef zijn zoals zij, het zal nooit gebeuren, maar geeft je een doel om te streven naar geven. In het onwaarschijnlijke geval dat u bereikt de bedwelmende piek van het emuleren van andermans leven, ga dan verder en richten iemand anders.

15. Geef nooit van jezelf of anderen te helpen

Laten we eerlijk zijn, je hebt genoeg op je eigen bord zonder na te denken over andere mensen. Waarom zou u geven van jezelf of anderen te helpen wanneer je leven is zo ellendig. Hoe is het helpen van iemand anders u helpen? D'oh.

16. Hebben te veel zelfvertrouwen

Met te veel zelfvertrouwen en steeds verwaand en arrogant kan je net zo aantrekkelijk is als het hebben van geen gevoel van eigenwaarde en het komt met veel van dezelfde onzekerheden en twijfel aan jezelf. Het grote ding over te veel zelfvertrouwen is dat je echt kunt bulldozer je een weg door het leven en laat veel vernietiging in je kielzog.

17. Heb zelfcompassie niet de praktijk

Zelfcompassie, wat is dat? Als het een andere term voor zelfmedelijden dan ga je gang en leef je uit. Echter, als het betekent jezelf te accepteren wratten en al en zijn vriendelijk voor jezelf dan is dit soort melodramatics is niet van plan om iedereen te helpen. Top merken als je zelfmedelijden kan combineren met een uiterlijke vertoning van niet-compassie voor anderen.

18. Handelen zonder integriteit

Handelen zonder integriteit moet gemakkelijk zijn voor u als u woont andermans leven toch en al hun overtuigingen zijn nu van jou. Als je kunt handelen zonder integriteit en geen geweten hebben dan is dit echt zal een enorme impact hebben op je gevoel van eigenwaarde zonder dat je het te weten hebben. Touche!

19. Hebben geen waarden

Als u geen waarden in de eerste plaats dan kunt u gemakkelijk voldoen aan punt 18 supra. Als je geen waarden dan heb je geen maatstaf om je leven te leven, in feite, je leven is vrijwel zinloos. Wanneer u geen waarden uw acties niet hoeft aan te sluiten bij wat je gelooft dat waar is. Zie, het is gemakkelijk als je weet hoe.

20. Verwachten dat anderen om te bevestigen wie je bent

Want je bent niet van plan om iets van mee te doen met je leven of heeft u advies van uw eigen, zul je anderen nodig hebt om te bevestigen wie je bent. Dit kan gemakkelijk worden bereikt door steeds een cliche of een stereotype, op deze manier kunt u worden gedumpt in een categorie en niemand zal je vraag. Top merken als je een kind te valideren wie je bent en leef je leven door middel van het hunne (zie punt 3) kan hebben.

21. Wees een lachertje

Wordt een lachertje echt kruisen alle vakken voor helemaal verknalt je gevoel van eigenwaarde. Op deze manier kan je echt gedwongen worden om anderen adviezen van wie je bent geloven en altijd het gevoel helemaal ellendig over jezelf. Wat meer is, zullen andere mensen op dezelfde manier over jou te voelen. Spineless is alle woede dit seizoen.

Dus als je echt wilt een negatief leven waar je geen zelfrespect of zelf-liefde of compassie voor jezelf of anderen volg de regels hierboven. Zo niet, doe dan precies het tegenovergestelde van een heerlijke vervulling en magische leven.

Onze selectie