4 meest inspirerende dalai lama technieken om u schrap

Ik weet niet over u, maar als iemand noemt Dalai Lama, het eerste dat opkomt is rust en sereniteit. Ik heb geprobeerd voor de komende jaren te komen met een aantal technieken die me zullen helpen te ontspannen en de wereld zien de manier waarop de boeddhistische zien. Na jaren van onderzoek, heb ik deze vier meest inspirerende Dalai Lama technieken gevonden. Ik hoop dat je ze kunt gebruiken voor je eigen plezier!

4 meest inspirerende dalai lama technieken om u schrap

1. Meditatie in de ochtend

Het eerste dat in je opkomt als je denkt aan Dalai Lama is meditatie, natuurlijk. Om te leren hoe te mediteren betekent om te leren hoe om te ontspannen en om te gaan met alledaagse problemen op de gemakkelijkste manier.

Het is heel belangrijk om te bidden in de vroege ochtend. Het zal moeilijk zijn op het eerste, maar als je eenmaal wennen aan vroeg opstaan, vindt het allemaal wel goed. Het beste is om wakker voor zonsopgang en begin je meditatie als de zon begint te stijgen. Je geest is het duidelijkst in de ochtend, zelfs als het niet zou kunnen dat gevoel, en profiteert u optimaal van meditatie als je het vroeg in de ochtend.

Ga ontspannen zitten met uitzicht op het oosten. Houd uw rug recht en de positie van uw handen of op je knieën, in een biddende positie of in een andere comfortabele positie. Sluit je ogen en stel je geest open. Laat de ochtendzon schijnt op je en je vullen met positieve energie. Probeer niet te denken over je problemen of dingen die gedaan moeten worden aan het eind van de dag. Gewoon ontspannen en genieten van het leven en het kunnen zien van de opkomende zon.

2. Je hoeft niet altijd te krijgen wat je wilt

Ik heb geconfronteerd met een aantal slechte dingen in mijn leven en hebben niet altijd in staat om alle dingen die ik al wilde zijn. Het kostte me een tijdje om een ​​baan te vinden en voelde ik me soms net als alle kansen waren tegen mij. Dan op een dag, ik opende een boek van Dalai Lama quotes en kwam over iets dat sindsdien al zetten een glimlach op mijn gezicht.

"Onthoud dat niet krijgen wat je wilt soms een geweldige gelukstreffer". Deze woorden van de Dalai Lama XIV zijn gesneden in mijn geheugen sinds ik ze gelezen heb voor de eerste keer. Ik begon te herinneren hoeveel ik wilde een bepaalde baan die ik niet krijg en hoe ik zag later mensen die er werken uitgeput, werkt minstens 6 dagen per week in drie ploegen en ik besefte hoe gelukkig ik was dat ik niet ' t krijgt die baan.

Je hoeft niet altijd te krijgen wat je wilt. Immers, wie weet waarom dat is goed voor je? Als je missen op iets wat je wilde, het betekent alleen dat er iets nog beter te vinden voor u klaar - een betere baan, een betere partner, een beter leven. Wees niet verdrietig over de dingen die je niet krijgen, maar richt zich op degenen die nog niet zijn tot u te komen en verwelkomen hen met open armen.

3. Wees vriendelijk

Er was nog een citaat van Dalai Lama dat ik omarmd als een techniek die mijn leven heeft veranderd voor de betere. Het zei "wanneer Wees vriendelijk mogelijk. Het is altijd mogelijk". Dit citaat gewoon verstijfd me toen ik het las voor het eerst, en sindsdien heb ik mijn best doen om mijn leven te leven volgens het.

Wees een vriendelijke persoon, voor iedereen. Ongeacht of ze je echt ergeren of worden echt slecht voor u. Omdat het aardig voor iemand die niet goed voor je is of niet verwacht uw vriendelijkheid is een betere straf dan onbeleefd om hen. Verder kunt u erin slaagt om hen te leren om vriendelijk te zijn.

Geen wrok koesteren en geen vijanden maken. Vergeven voor alles wat je kunt en laat gaan. De woede die je kan uitvoeren in je je pijn doet meer dan het kwetsen van de persoon die je boos bent. Laat je woede en vervang het met vriendelijkheid. Het moment dat je dat te bereiken is het moment dat je nieuwe leven begint.

4. Gelukkig zijn

Ik dacht altijd van boeddhisten als echt gelukkige mensen. Ze lijken altijd zo ontspannen en tevreden met hun leven. Hoewel ze kan gaan door moeilijke tijden, ze zien eruit alsof ze altijd een manier om te overwinnen dat en gelukkig te kunnen vinden. Ik wilde dat ook leren.

Het leerproces begint met meditatie en leren loslaten. Zodra je leert dat, is er slechts een ding te onthouden - ".. Geluk is niet iets kant en klare Het komt uit uw eigen acties" Zodra je je realiseert dat je niet gewoon zitten en wachten tot het geluk naar je raken, maar je moet opstaan ​​en hard werken om gelukkig te zijn - u bent op een grote weg naar een gelukkig en tevreden mens te worden. Vergeet niet dat de goede dingen in het leven niet gemakkelijk, maar universum beloont komen degenen die hard proberen. Werk aan je geluk en het zal komen.

Onze selectie