5 grote dingen te doen om iemand beter te voelen

We zijn allemaal in een situatie wanneer een van onze vrienden is het gevoel echt blauw en we zouden graag iets doen om ze beter te voelen. Dat doen we echter niet altijd weten wat te doen. Probeer een van deze 5 grote dingen.

5 grote dingen te doen om iemand beter te voelen

Voordat ik begin, ik moet u waarschuwen over een bepaald soort mensen die graag verdrietig voelen. Geloof het of niet, ze bestaan ​​en ze hun "verdriet" te gebruiken om aandacht te trekken. Val niet voor dat. Deze tips zijn alleen voor die mensen die het echt nodig hebben om beter te voelen. U kunt hen helpen.

1. Moet je het doen?

Voordat je al je kracht en kennis te vergaren en probeer je best doen om iemand zich beter voelt, moet je om uit te vinden of dat echt iets wat je moet doen. Je kunt niet altijd rush in en probeer om iemand lachen te maken, als ze echt het gevoel dat huilen.

Wees erg voorzichtig. Mensen soms ook hun verdriet nodig, en het enige dat hen zal helpen is de tijd. Proberen om ze te laten lachen op die momenten zou kunnen zijn contra productief.

Een persoon die zich bezighoudt met een verlies van iemand die dicht is triest, en verdrietig zal zijn voor een tijdje. Het enige wat je kunt doen is het aanbieden van uw oprechte medeleven en vragen of er iets is wat je zou kunnen doen. Aan de andere kant, als je vriend gaat door een slechte breuk, er zijn een heleboel dingen die je zou kunnen doen. En hier komen ze.

2. Een knuffel

Een knuffel draagt ​​een universele genezende kracht. Er zijn niet veel dingen in deze wereld die kunnen worden als rustgevend en troostend als knuffel kan. Knuffel iedereen die slecht voelt.

Ongeacht de reden voor de persoon emoties, zal een knuffel direct maken ze zich beter voelt. Het is niet slechts een mythe - er is eigenlijk een wetenschap betrokken zijn. Psychologen zeggen dat de warmte van de knuffel maakt u zich beter voelt, want het creëert de illusie van de warmte van de baarmoeder. Geloof het of niet, deze triggers bepaalde emoties in je hersenen en maakt je veilig en getroost voelen. Ooit afgevraagd waarom bange mensen willen een knuffel? Nu weet je.

3. Bieden drank of voedsel

"Social protocol bepaalt dat wanneer een vriend van streek is, bieden ze een warme drank, zoals thee." Al de fans van The Big Bang Theory weet wat ik het over heb. Grappige sitcom terzijde, er is echt iets aan.

Doe iets leuks, zoals het aanbieden van een warme chocolademelk of iets te eten aan een vriend gevoel slecht, kan echt nuttig. Warme dranken kalmeren en ontspannen mensen, terwijl bepaalde voedingsmiddelen, zoals chocolade, leiden tot het vrijkomen van hormonen genaamd endorfine, ook wel bekend als de gelukkige hormonen.

Natuurlijk betekent dit niet dat iemand die voelt echt slecht, zal beginnen te lachen als een gek, maar het zou kunnen helpen. Als er niets anders, zal het laten zien dat je om hen geeft en dat ze kunnen rekenen op u. Toch, probeer niet om alcohol aan te bieden aan iemand die gevoel bummed, kunt u een volledig tegenovergestelde effect veroorzaken.

4. Herinner hen van goede dingen

We hebben alle goede dingen in ons leven. Soms, tijdens de momenten dat we niet het gevoel goed, moeten we herinnerd worden aan deze.

Herinner uw droevige vriend over alle goede dingen in hun leven. Herinner hen over andere mensen die zorg, hen eraan herinneren van u - er te zijn voor hen. Herinner hen aan iets goeds, dat gebeurde om de twee van u - u kunt zelfs een glimlach op hun gezicht.

5. Vragen of er iets is wat je zou kunnen doen

Je weet hoe mensen altijd zeggen: "Ik ben er voor u" en "Als er iets is wat je nodig hebt, bel me" als je slecht voelt? Nou ja, de helft van hen is gewoon te zeggen het en geloof me, ze niet menen.

In plaats van het gooien in die cliches, vragen openlijk of er iets van uw vriend wilde je te doen was. Bieden verschillende opties. Vraag hen of ze iets uit de winkel nodig hebben, als ze nodig hebben om te drogen schoon hun kleren. Zeg niet dat ze je bellen als ze iets nodig hebt, aan te bieden aan daar en dan helpen.

De meeste mensen zullen waarschijnlijk zeggen dat ze niets nodig hebben. Maak je vriend kijkt je recht in de ogen en vraag opnieuw als er iets wat je kon doen was. Laat ze weten dat je het echt meent.

Altijd onthouden dat je alleen kan helpen iemand die wil helpen, ongeacht de reden waarom ze helpen in de eerste plaats nodig hebben. Nu heb je 5 grote dingen te doen, om iemand zich beter voelt. Gebruik ze verstandig.

Onze selectie