5 manieren om snel te stoppen facebook verslaving

Heroïne, koffie, sigaretten, gokken... Nu kunnen we Facebook om de lijst met bekende verslavingen voegen. Je hebt gemerkt dat u uw meldingen te controleren in de badkamer, sloot je vrienden te chatten met mensen die je nauwelijks kent, of geïrriteerd als er maar weinig houdt op uw foto of statusupdate.

5 manieren om snel te stoppen facebook verslaving

Facebook is het controleren van je leven, en je bent een echte verslaafde van "het sociale netwerk". Maar, hoe u snel kunt stoppen Facebook verslaving? Er is geen quick-fix oplossing - maar deze stappen kunnen helpen het probleem op te lossen.

1. Denk er eens over

Allereerst, eerlijk en tellen hoeveel uren u besteedt met Facebook. Schrijf het op. In de volgende regels, schrijf alle schadelijke gevolgen van Facebook. Dragen die lijst rond - en lees het elke keer voordat je loggen

Dan, als je nog steeds voor kiezen om in te loggen, na een bepaalde tijd op Facebook, schrijf de dingen die je zag, vond of walgden door.

2. Volgende dag

Beloof jezelf een dag zonder FB. Vergeet niet opschrijven van de hoeveelheid tijd die u besteedt ingelogd? Besteed het iets anders te doen - het schilderen, het bekijken van films of het hebben van seks. Vergelijk de twee dagen - waarvan men beter was? De dag dat je seks gehad gedurende 3 uur of de dag dat je berichten iemand voor 3 uur vond?

Beslissen of u nog steeds denkt dat je verslaafd bent aan Facebook, of het invloed op je leven in een hoge graad en je wilt stoppen. Wis nu uw account.

3. Gaat cold turkey

Haal de stekker van het internet voor 7 dagen, indien mogelijk. Lees je kleine lijst elke keer dat je de behoefte om FB te gebruiken viel. Beslissen of het de moeite waard. Zorg ervoor dat die 7 dagen zijn gevuld met plannen en activiteiten. Zorg ervoor dat je plezier.

4. De wortel van het probleem

Denk na over de reden van uw verslaving. Hou je van de goedkeuring stempel op je persoonlijkheid genaamd "LIKE"? Heeft u behoefte aan andere mensen te laten zien hoe geweldig je leven is, of hoe mooi je bent? Je weet wel, Guy Richie heeft eens gezegd:

Er is iets over jezelf die je niet weet. Iets wat je zal zeggen bestaat niet eens tot het te laat om nog iets aan te doen. De enige reden dat je opstaat in de ochtend, de enige reden dat u lijdt de shitty baas, het bloed, zweet en tranen, is omdat je wilt dat iedereen hoe goed, aantrekkelijk, gul, grappig, wild, en slim je echt weet zijn.

Angst of love me, maar dan denk ik 'm speciaal. We delen een verslaving. Wij zijn goedkeuring junkies. We zijn allemaal in het voor de klap op de rug en de gouden horloge, want we zijn net apen verpakt in pakken bedelen voor de goedkeuring van anderen. Als we wisten dit, zouden we het niet doen, en als je een tweede kans krijgt je zou vragen: waarom?''

Heb je een gevoel van eigenwaarde probleem dat je eigenlijk ontluchting via Facebook hebben? De noodzaak van goedkeuring is een gemeenschappelijke zaak, maar probeer het vinden van gezondere, meer lonende manieren om het te ventileren. Probeer competitieve sporten of probeer krijgen evaluatie op het werk. Facebook is niet echt - het projecteert een surrealistisch beeld van jou en je vrienden. Er dient te worden omgedoopt tot "Fakebook".

5. Wij hopen dat u zich niet aanmelden opnieuw in

Na zeven dagen van cold turkey, na te denken over de werkelijke betekenis van FB. Denk je echt zo slecht nodig hebben? Op welke manier heeft het invloed op je leven? Wat goed gebruik heeft het? Zie je jezelf nog steeds zien als een FB verslaafde?

Inloggen? Of uitloggen voor goed?

Onze selectie